Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gece 15-20 film paylaşayımda bi de öyle bakayım duruma. yine aynı şey olursa güle güle sharingmatrix.
  • quote:

17 May, 2010
    Dear SharingMatrix users,
    We apologize for the technical problems we have been experiencing for the past few days. We are currently working on the issue and plan to resolve it as soon as possible. Thank you for your patience.
    Sincerely,
    The SharingMatrix team

Demek gerçekten bakım ve yeni bişey üzerinde çalışma varmış
  • Ne kadar soon acaba. 2 gün olmuş Kullanıcının zararını karşılıcaklar mı?
  • beyler dun gece 2.5 st kadar adminle dövüştüm icq da adamlara sistemlerinin salaklıklarını ve bunun uyelerin kaybına neden olacagını
    ayrıntısı ile anlattım. Ve hotfile tarzı bir kur'a gidecekler yakında ama bu kur sistemi acık olacak ozellikle hotfile in bu konuda olayın
    hötfayl lıgını cıkardıgını ve uyeleri cok bunalttıgını , 3000 download yaparken altından gumuse indigimi, ama 200 downloada inincede
    paylaşım kesince aniden platin oldugumu . Böyle zırvalıkların uye kazandırmayacagını belirttim. Bunun yanında referrer sayısı cok etkili
    olacak ve aylık 3 aylık 6 aylık ve 1 senelik uyelige baglı olarak kişinin kuru ve kazancı degişecek hele 6 aylık ve 1 senelik sattıysanız
    kur epey degişecek. Dİger sorunda sayılmayan ulkelerdi. Şimdi o ulkelere katsayı belirleniyor mesela ip aralıkları ve ulke dagılımlarıma
    göre katsayı belirlencek mesela afganistan sıfır yerine 0.2 olacak, yani her 5 download 1 sayılacak sıfır yerine gibi ( kafadan bir örnek)
    Gunde 10 dolardan az bir kazancın bizleri pek memnun etmedigini belirttim. ŞU an netload da gunde 17-18 dolar zaten kazanıyorum.
    Ustelik hic kasmadan dedim.Kısacası olmasada uzuncasu epey uzun bir yazışma oldu tüm yazışmaları kaydetti ve programlayıcılara
    attachlayıp yollayacam dedi. Hadi bakalım hayırlısı diyelim hötfayl a o kadar sabrettik enazından bunlar uyeleri muhattap alıyor.
    Biraz sabretmekden zarar gelmez.

• Dünkü puanlar heba oldu.
  • Valla hotfile gibi kur sistemine girerlerse uğraşılmaz. @Worldwidewild hocam peki yeni sistemde sattığımız premiumlardan yine kazanç gelecek mi? yoksa hotfile gibi sadece rank mı değişecek. SM de sırf premium satışlarından iyi para geliyor. Bunu kaldırırlarsa kötü olur. 10 günde sadece premium satışlarından 16$ geldi. Bunu kaldırırlarsa vay halimize
     Sharingmatrix e gecişim başladı.......
  • dun gece hötfayl'ın iyi ve kötü yonlerini anlattım onlara. Premium dan gelen download lar sayılmalı ayrıca referrer da para getirmeli
    eger premimumların downloadlar sayılmazsa freeler cok ceksin diye az paylaşım yapılır buda yine gelen parayı azaltır dedim.
    Kısacası 2-2.5 st süre icinde oldukca detaylı konuştuk bu konuyu. Bakalım bi süre sabretcez biraz zaman alacak, unutmayın hotfile
    muhattap bile almıyor bizleri. Cevap bile vermiyor ve sallamıyor bizleri, bunlar hic olmazsa fikirlerimize deger veriyorlar.
    Hayırlısı diyip bekleyelim.
  • İnşallah hocam söylediklerinizi dikkate alırlarsa hem kendileri için hem bizler için çok iyi olur. Benim derdim premium satışlarından gelen ödemeyi kapatmasınlar yeter.
  • An itibariyle açılmıyor bende. "The server responded with an error page." diyor.e

Edit: Düzeldi şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Highsenberg -- 21 Mayıs 2010; 0:56:17 >
  • Bende sorun yok.
  • istatistik bölümü kafayı yedi. 199 Counted Downloads vardı. sayfayı refresh yaptım. 172 Counted Downloads a düştü. tekrar refresh yapıyorum 199 oluyor. her refresh bi 199 bi 172 oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BruTaLBoY

istatistik bölümü kafayı yedi. 199 Counted Downloads vardı. sayfayı refresh yaptım. 172 Counted Downloads a düştü. tekrar refresh yapıyorum 199 oluyor. her refresh bi 199 bi 172 oluyor.

Total ile Counted arasında nasıl bi ordan var sizde? Yarı yarıya mı?
  • Hemen hemen yarı yarıya diyebilirim.
  • Arkadaşlar Türkiye'den indirilmeyi sayıyor mu saymıyor mu şimdi bu ?
    Bazı arkadaşlar sayıyor demiş bazıları saymıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

Arkadaşlar Türkiye'den indirilmeyi sayıyor mu saymıyor mu şimdi bu ?
    Bazı arkadaşlar sayıyor demiş bazıları saymıyor

http://sharingmatrix.com/affiliate

Sayılmıyor.
  • henuz sayılmıyor yakında tum ulkeler belirli katsayılar ile carpılıp sayılcak. Ama sabır beyler hötfayldan kurtulacaksınız

AHM77, eger buralarda takılıyorsan ÖM atamıyoırum ama okuyabiliyorum, profilini kitlediginden email de atamıyorum sana

ÖM ile msn ini yollarsan seni eklerim
  • Arkadaşlar ödeme alan var mı SM den bugün. News de 0$ görünüyor ama paypala gelen giden yok. 30$ gelmesi lazım.
  • 17 dk önce 90 dolar geldi

paypal a bakın sayfada hotfile gibi verilmemiş

ama paypalda para var
  • Paypala baktım ama dur bi daha bakim
  • Evet gelmiş tam 31$ . hotfile dan SM ye geçmeyi düşünen varsa hiç durmasın bence. Ben geçtim şimdilik kazançdan ve diğer özelliklerinden memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.