Ah o straight power'ı ucuza bulsam 550W bile gömeceğim, çok pahalı namıssız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Ocak 2021; 17:54:56 > |
Sharkoon 750W WPM Gold Zero 80+ Gold 708 TL (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
haklısınız, bende eldeki imkanlarla neler alınır onları kıyaslıyorum fps nin tek eksiği 4+4 cpu güç çıkışı olması onun haricinde her şeyi iyi; ileriye dönük şuanda radarımda xpg core güç kaynağı var 10 yıl garantili... asus rog strix e denk bir güç kaynağı, size de tavsiye ederim bütçeniz var ise
-
quote:
Orijinalden alıntı: dreamblue35haklısınız, bende eldeki imkanlarla neler alınır onları kıyaslıyorum fps nin tek eksiği 4+4 cpu güç çıkışı olması onun haricinde her şeyi iyi; ileriye dönük şuanda radarımda xpg core güç kaynağı var 10 yıl garantili... asus rog strix e denk bir güç kaynağı, size de tavsiye ederim bütçeniz var ise
üründe OCP, OVP, UVP, SCP, OPP, OTP bu korumalardan hangileri mevcut ?
segment bilgisayar ve rampagenin kendi sitesinde bununla ilgili hiçbir bilgi yok yani bu korumaların hiçbiri yok belli ki rampagede
everest hiçbir zaman vasat kalitede bile ürün yapmadı ,uzak durun bu frisby,everest rampage gibi markalardan
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: dreamblue35rampage için sormuştum
xpg core'un teknik detaylarına bakmıştım . 10 yıllık garantiyi boşuna vermezler zaten ..
ben yakın zamanda bütçe doğrultusunda FSP hydro 500w aldım .
-
hocam arıyorum ama bulabilirsem ben bu güç kaynağını yatırım amaçlı alacağım 10 yıl garanti demek baya bir kendime güveniyorum demek; kullandığım psu 620 watt seasonic yaklaşık 7-8 yıl oldu alalı 10 yıla kadar yolu var ama ben yinede işimi şans a bırakmak istemiyorum....
-
aman FSP alma ne alırsan al. bir sorun yaşadım. aramadığpım adam mail atmadığım yer kalmadı. fabrikasına kadar heryere mail attım. tek bir kişi bile dönüş yapmadı. FSP markası o gün öldü benim için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X