daha dün kulaklığı aldım fakat sormak istediğim birkaç soru var
1ses açıp kapama yerindeki değişebilen ışıklar ve front,rear,center,sub seçenekleri nedir ve ne işe yarar 2 ses beklediğim kadar kaliteli diil ses kartım kaliteli olmadığı için mi acaba 3 playstation 3 te xmb de dolaşırken ses var fakat oyuna girince ses gidiyor neden
sorularım bu kadar cevaplarsanız memnun olurum
1. sorunun cevabı: rear: arka, fromt: ön, center: merkez ve sub: subwoofer anlamına geliyor. Hangi tuşa basarsan oranın sesini kontrol ediyor ses seviye ayarı ve değişen renkler sesin şiddetini belirliyor. 2. Hangi kulaklığı kullanırsan kullan onboard ya da dandik bir ses kartına sahipsen, ses kaynağı ses kartı olduğu için ne verirse onu alırsın. Kulaklıkla bağlantılı bir durum değil bu. 3.bağlantıyı hatalı yapmış olabilirsin. playstation forumuna bakabilirsin bu konuda: http://www.ps3club.net/ps3-icin-5-1-kulaklik-arayanlar-sharkoon-x-tatic-t182.html
logitech g35 almıstım dun bugun elime gecti. Bence sharkoondan daha kaliteli ses ve basslara sahip. kulagı cok güzel içine alıyor. dışarıya ses vermesi hemen hemen aynı ikiside oldukca dışarıya ses veriyor malesef. ama dışardan ses almama konusunda g35 daha başarılı. sharkoonu attım bi köşeye duruyor xbox baglantıularını yanımda getirmemişim. yoksa direk satacam
sharkoonda ses kalitesi kesinlikle berbat bende satıp siberia v2 satın almıştım sharkoondan kat kat daha iyi