Şimdi Ara

Sharp Aquos LC 32D44E 990 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugun bursada bir showroom da 2 gğnlük bir kampanya düzenlendiğini gördüm ve aşağıdaki ürünün bu gün sol olmak üzere 990 ytl ye satıldığını gördüm. Açıkçası Samsung un FullHd 94 inc lik bir modeli vardı indirimde 2000 bin civarında onu almayı dusunuyordum ama bu kadar cazip özellikleri iyi görünen bir model görünce de almaya karar verdim. Ürün çarşamba günü gelecek ve inceleyeceğim. Sizce iyimi yaptım bu ürünü kullanan varmıdır fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ürünün hepsiburada fiyatı 1800 ytl civarı istanbulbilişim fiyatı da 1350 civarı..

Sharp Aquos WXGA LC 32D44E
    EKRAN GENİŞLİĞİ: 32" Ekran Genişliği
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1366x768 Çözünürlük
    KONTRAST: 10.000:1 Kontrast
    PARLAKLIK: 450 cd/m2 Parlaklık

DVB Tuner
    6 ms Tepki Süresi
    2 HDMI

• Bence iyi yapmışsınız. Sharp'ın kalitesi hic bir marka ile tartışılmaz ve fiyat olarakta kesinlikle kaçırılmaması gereken bir fiyat, tam bir sıcak fırsatmış içiniz rahat olsun güle güle kullanın.
  • ilginiz ve alakanız ıcın cok tesekkur edıyorum.
  • Arkadaşım bu ürünü o fiyata nerden aldığını öğrenebilirmiyim, eğer halen bu fırsat devam edebiliyorsa bi bakalım.
  • Bi ara incelemiştim bu tvyi çok çok beğenmiştim..
  • Bursa korupark 1. kat kipaya dogru gıderken soldaydı fırma adı tam aklımda degıl ama ana dagıtıcısıydı. Bende şans eseri geçerken gördüm yoksa hiç bildiğim bir yer değildi. Ama (beni gaza getırmek ıcın degılse) dedıklerıne gore dun aksma son mus. Bir şansınızı deneyınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayleo

Bursa korupark 1. kat kipaya dogru gıderken soldaydı fırma adı tam aklımda degıl ama ana dagıtıcısıydı. Bende şans eseri geçerken gördüm yoksa hiç bildiğim bir yer değildi. Ama (beni gaza getırmek ıcın degılse) dedıklerıne gore dun aksma son mus. Bir şansınızı deneyınız.

İlginize teşekkür ederim, televizyonunuzu iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kampanya biteli gunler olmasina ragmen ben dun bir enplus bayiisinden 999 ytl ye satin aldim bu modeli. odamda uydu yayini olmadigi icin kablo tv ye bagladim goruntu bu baglamda cok kotu (evdeki kablo yayinin kotulugunden) ama dvd performansi harika, bugun laptop baglayip test etmeyi deneyecegim.
  • Korupark şubesini aradım biraz önce,kampanya devam ediyor arkadaşlar.Bursa'da olup almayı düşünenler varsa,stoklar bitene kadar da devam edecekmiş haberiniz olsun.

Gelelim benim soruma

Arkadaşlar bu modelin xbox 360 performansı hakkında bilgi verebilir misiniz?Neredeyse sadece 360 için alacağım.Benim için sadece 360 performansı ve ileride çıkarabileceği olası sorunlar önemli.Normal yayınlara tüplüden devam yani

Şimdiden teşekkürler..
  • kampanya hala devam ediyor. bende toshiba 32av500 bakıcaktım geçerken bunu gördüm. kasası gerçekten çok hoş..HATTA HARİKA...
    toshiba 950 ytl sharp 990 ytl. yani aynı fiyatlarda ikiside. toshiba 20.000 kontrast sharp 10.000..

sharpın bu modelinden memnunmusunuz. digitürk ile kullanmayı düşünüyorum..

aradaki farklar : toshiba av500pg 20.000 kontrast pc sinyal algılama 1366x768 20w ses, 164 watt güç tüketimi.
    sharp 32d44e 10.000 kontrast pc sinyal algılama XGA 10w ses, 120 watt güç tüketimi ve harika bir kasa..
    sharp da xga yazıyor bilgisayardan hd film seyretmede sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrb -- 20 Ekim 2008; 5:28:01 >
  • Bu televizyon hepsiburada'da peşine 950 ytl ye geliyor.
  • Nasıl geliyor acaba 950'ye, aşağıdaki gibi yazıyor sitede?
    Fiyatı mı değiştirdiler acaba?

KDV Dahil 1.149,00 YTL
    Havale ile 1.091,55 YTL (%5 Havale İndirimi)

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Bu televizyon hepsiburada'da peşine 950 ytl ye geliyor.
  • bence dusunme al bu urun halen avrupada satısta olan ender urunlerden biri.dıger sharp yorumunda eklemıstım.sharp tek basına bir kraldır.ne sony ne panasonic ne pioneer dusunme al.ulkemızde bu urun tanınmıyor ama avrupada imajdır.fiyatıda cok super.yurt dısı fiyatı 899 dolar halen satısta.
    sharpa tsk etmek lazım turkıye piyasına avrupayla aynı urunleri girdiği icim keske şu aquos serisinin 42 ve 37 incleride kamapayalı getirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 19 Ekim 2008; 17:22:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihilist76

Nasıl geliyor acaba 950'ye, aşağıdaki gibi yazıyor sitede?
    Fiyatı mı değiştirdiler acaba?

KDV Dahil 1.149,00 YTL
    Havale ile 1.091,55 YTL (%5 Havale İndirimi)

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Bu televizyon hepsiburada'da peşine 950 ytl ye geliyor.

Evet , hepsiburada suyundan da koymuş Dun akşam 950 ytl idi havale ile ödemede. Bir gunde 140 ytl giydirmişler..
  • toshiba av500 ile shap 32d44e arasından hangisini almalıyım. Sharp ile Pc'den hd video izlemede sorun varmı ?

aradaki farklar : toshiba av500pg 20.000 kontrast pc sinyal algılama 1366x768 20w ses, türkçe sitelerde 164 watt yabancı sitelerde 137 güç tüketimi.
    sharp 32d44e 10.000 kontrast pc sinyal algılama XGA 10w ses, 120 watt güç tüketimi ve harika bir kasa..
  • bana kalırsa sharp derim.10bin kontrast yada 30 bin kontrast o kadarda onemli degil.marka ve kaliteye bakarım sharp bana gore sonydende ustundur.zaten yurt dısında bunu gosterdi.dizaynları inanaılmaz guzel kalitede birleşince sorun kalmıyor
  • Sharp ile Pc'den hd video izlemede sorun varmı ? sharpta pc sinyal algılama XGA yazıyor. toshibada 1366x768
  • quote:

[Sharp ile Pc'den hd video izlemede sorun varmı ? sharpta pc sinyal algılama XGA yazıyor. toshibada 1366x768

evet benim de kafamdaki soru işareti bu zaten. onun dışında aletin falsosu yok. pcden 1366x768 ve 1:1 pixelmappingden emin olsam almayi düşündügüm bir cihaz
  • toshiba 32av500 ile sharp 32d44e yi inceleyen arkadaşlardan yardım bekliyorum ikisinden birini almak var aklımda...
    quote:

Orjinalden alıntı: kdrb

toshiba av500 ile shap 32d44e arasından hangisini almalıyım. Sharp ile Pc'den hd video izlemede sorun varmı ?

aradaki farklar : toshiba av500pg 20.000 kontrast pc sinyal algılama 1366x768 20w ses, türkçe sitelerde 164 watt yabancı sitelerde 137 güç tüketimi.

• kardeş sana kimsenin cevap vereceği yok anlaşılan
    her yere yazıyorsun ama kimse takmıyor
    millet 3000 4000 liralık lcd alacaklara laf yetiştirmekle meşgul
    sen ben gibi 1000 liralık birşey alacaklara pek itibar eden yok
    boşuna oyalanma bence git sharp al
    valla açıkçası bursada falan olsam bende gidip alıcam
    ama şimdilik hala beklemedeyim
    1000-1200 civarı birşeyler bakıyorum bende

quote:

toshiba 32av500 ile sharp 32d44e yi inceleyen arkadaşlardan yardım bekliyorum ikisinden birini almak var aklımda...
    quote:

toshiba av500 ile shap 32d44e arasından hangisini almalıyım. Sharp ile Pc'den hd video izlemede sorun varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 21 Ekim 2008; 23:31:12 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.