Şimdi Ara

sharp buzdolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sharp SJ-GC700V hakkınd abilgisi olan varmı?cam siyah. fyatı 3bin tl civarı. kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgi versin. yeni bi buzdolabı alıcazda sharp önerdi bazı arkadaşlar

• arkadaşlar 2850tl ye sharp siyah cam 700modelini buldum. düşünceleriniz nedir? bosch mu alsam acaba sharp mı
  • hiç bilgisi olan yokmu
  • ?
  • karabatak34 kullanıcısına yanıt
    Güzel dolap, hacminin büyük olması iyi, bir kullanıcı sesinin yüksek olmasından şikayet etmiş. Servis sorunu yoksa alınabilir.
  • Tasarımına baktığımda ilk dikkatimi çeken çok fazla el izi bırakabilir sanki bunu bir araştırın bence,dolabı yakından görüp el izi bırakıp bırakmadığını test edin

http://forum.donanimhaber.com/m_80175773/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 15 Ağustos 2014; 15:36:03 >
  • f-a-t-i-h kullanıcısına yanıt
    dostum cam bu nasıl iz yapcak? benm için en önemlisi yiyecekleri sağlık ve uzun süre saklaması bu konuda bilgin varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sercos kullanıcısına yanıt
    servis sorunu derken? ist pendikte oturuyoruz teknosa servisi .
    Piyasada az bulunan ürünlerin servis sorunu olabiliyor, maliyet açısından stokta yedek parça vs. tutmuyorlar. LG ve Samsung beyaz eşyaların en büyük şikayetleri bunlardan kaynaklı.
    anladım. dostum peki bu tank(sharp) bi sorun çıkarmaz heralde 5-10sene
    ben bosch ksv 36aı31 + gsn 36aı31 le sharp modeli arasında kaldım. bosch 4200tl sharp 2850filan
    Sharp güzel dolap, gördüğüm kadarıyla pek şikayeti yok. Beyaz eşya her alışverişte olduğu gibi biraz nasip işi, birisi alır 10 sene hiç sorun çıkarmaz, bir başkası alır ilk aydan servisten çıkmaz. 10 sene önce bosch buzdolabı aldım bu seneye kadar hiç sorun çıkarmadı, küçük geldiği için değiştirdim. Gene 9 sene önce aldığım 3 programlı bosch bulaşık makinesi hiç sorunsuz çalışıyor, tek derdi sesli olması. Başkasına sorarsınız hayatta evine sokmaz.
    aynen kısmet . arçelikten aldık bi süpürge(sulu) toplasan 30-40kere kullandık garantisi dolmuş motoru yanmış kablosu filan dediler 150tl masraf çıkardı servis. makina yeni gibi mecbur yaptırdım. komşuda 100liralık süpürge var 10senedir kullanıyor.
  • sharp alcam galiba 2800tlye buldum. bosha okadar para verilmez heralde 4200tl gardolop tarzı
  • aldım 2850tl ye 9 taksitle. şiden şimdilik iyi çalışıyor içi baya geniş ters giden bişey yok
  • Selam millet, daha once yazdığım gibi sharp sj-sc700vsl buzdolabını gecen sene 2550tl (10 taksit kargo dahil) şeklinde iklimsa4 leventten almıştım.şu ana kadar çok memnunum, hiç bir sorun yaşamadım, faturalarım azaldı, ve çok sessiz bir dolap, herkese tavsiye ederim..ben garantiyi 7 yıla uzatmıştım, ne olur ne olmaz diye..
    Teyzemlerde bizden görüp istediler, onlar için fiyat bakarken aldığım yere sordum, fiyatlar arttı ve en son 2750 olur tek çekim dediler..bende netten dolaşırken mediamarktin sitesine denk geldim, sanırım kampanya var, çünkü az önce teyzemler içim kargo dahil (horoz lojistik, mutfaga teslim :) ) 2509 tl ye sipariş verdim. (Taksitle)
    İhtiyacı olanlara tavsiye ederim, bence cok iyi fiyat, dolar euronun gecen yıla göre arttığını da düşünürsek..
    Not: cam modeli gc700 de kampanya da ama bence fiyat farkına değecek fark yok..fark: kapı cam, kumanda dijital, ve lamba sayısı 2 değil 4 adet

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SHARP-SJ-SC700VSL-A--Enerji-Sınıfı-No-Frost-583-lt-Hibrit-Soğutma-Sistemli-Buzdolabı-Gümüş,103452,465709,1464117.html?langId=-14

http://www.akakce.com/buzdolabi/en-ucuz-sharp-sj-gc700v-sl-fiyati,1035577.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: deryadeniz76

Selam millet, daha once yazdığım gibi sharp sj-sc700vsl buzdolabını gecen sene 2550tl (10 taksit kargo dahil) şeklinde iklimsa4 leventten almıştım.şu ana kadar çok memnunum, hiç bir sorun yaşamadım, faturalarım azaldı, ve çok sessiz bir dolap, herkese tavsiye ederim..ben garantiyi 7 yıla uzatmıştım, ne olur ne olmaz diye..
    Teyzemlerde bizden görüp istediler, onlar için fiyat bakarken aldığım yere sordum, fiyatlar arttı ve en son 2750 olur tek çekim dediler..bende netten dolaşırken mediamarktin sitesine denk geldim, sanırım kampanya var, çünkü az önce teyzemler içim kargo dahil (horoz lojistik, mutfaga teslim :) ) 2509 tl ye sipariş verdim. (Taksitle)
    İhtiyacı olanlara tavsiye ederim, bence cok iyi fiyat, dolar euronun gecen yıla göre arttığını da düşünürsek..
    Not: cam modeli gc700 de kampanya da ama bence fiyat farkına değecek fark yok..fark: kapı cam, kumanda dijital, ve lamba sayısı 2 değil 4 adet

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SHARP-SJ-SC700VSL-A--Enerji-Sınıfı-No-Frost-583-lt-Hibrit-Soğutma-Sistemli-Buzdolabı-Gümüş,103452,465709,1464117.html?langId=-14

mediamarkta satılmıodu ben alırken alalı 1ay oldu spotçudan aldım 2850 9taksit horozon nakliat getirdi bizede teknosadan geliolar. şuanlık normal kendi halinde çalışıyor. memnunum içi baya geniş. media marktaki cammı dışı? ben siyah dışı cam olandan aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: deryadeniz76

Selam millet, daha once yazdığım gibi sharp sj-sc700vsl buzdolabını gecen sene 2550tl (10 taksit kargo dahil) şeklinde iklimsa4 leventten almıştım.şu ana kadar çok memnunum, hiç bir sorun yaşamadım, faturalarım azaldı, ve çok sessiz bir dolap, herkese tavsiye ederim..ben garantiyi 7 yıla uzatmıştım, ne olur ne olmaz diye..

siyah cam olanlar 2850lira mediamarktada. ben iklimsayı aradım 3500tl dediler :D

Merhaba,
    Biz de daha 2 gün önce mediamarkt'in internet kampanyasından faydalanarak Sharp sj-gc700 'ü 9 taksit 2700 tl'ye aldık. Hemen 1 gün sonra da teslimat yapıldı. Şu anda mutfakta kullanıma hazır. İlgilenenlere duyurulur, fiyat oldukça avantajlı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fgültekin

Merhaba,
    Biz de daha 2 gün önce mediamarkt'in internet kampanyasından faydalanarak Sharp sj-gc700 'ü 9 taksit 2700 tl'ye aldık. Hemen 1 gün sonra da teslimat yapıldı. Şu anda mutfakta kullanıma hazır. İlgilenenlere duyurulur, fiyat oldukça avantajlı sanırım.

ben çok aradım sadece spotcuda buldum 2850ye 9taksitle. he 3500iklimsadada buldum ama :D artı spotcuda olsada fark etmiyor adam telden arıyor teknosanın elemanları getirip kuruyor dolabı. ilk gelen dolabın altı biraz yamuktu ben görmedim kurulumu yapan adam gördü söyledi. değişsin dedim tamam dediler. istersen 150lira200lira indirim verelim yada +4yıl garanti verelim dediler. yok değişsin dedim değiştirdiler. dolap bayadır var 2-3ay oldu galiba güzel çalışıyor. memnunum.
    not:dolap alındıktan 30gün içinde +4yıl ek garanti yaptırabiliosunuz. 100yada 150tl galiba. ben yaptırmadım. eski dandik dolap bile 10sene bozulmazken bu bozulmaz heralde inş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.