Şimdi Ara

sharp buzdolabı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 senedir Sharp marka buzdolabı kullanıyoruz. memnunuz. tek şikayetimiz elektrik faturası. 44 daireli bina da en yüksek fatura bana geliyor. Yaz mevsiminde tatile giderken buzdolabı hariç bütün sigortaları indirdim. tatil dönüşü elektrik saatine baktım günlük ortalama 3 kW yakın harcama yapmış. Fiyata yansıttığımda aylık 35-40 tl sadece buz dolabı harcıyor. Vallahi bina asansörü ile yarışıyoruz. Bina görevlisinin her elektrik faturası dağıtırken " rekor yine sizde sözünden bıktım." ürünleri koruması, genişliği bütün bunlardan memnunuz. fakat harcama fazla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenthpatelin

2 senedir Sharp marka buzdolabı kullanıyoruz. memnunuz. tek şikayetimiz elektrik faturası. 44 daireli bina da en yüksek fatura bana geliyor. Yaz mevsiminde tatile giderken buzdolabı hariç bütün sigortaları indirdim. tatil dönüşü elektrik saatine baktım günlük ortalama 3 kW yakın harcama yapmış. Fiyata yansıttığımda aylık 35-40 tl sadece buz dolabı harcıyor. Vallahi bina asansörü ile yarışıyoruz. Bina görevlisinin her elektrik faturası dağıtırken " rekor yine sizde sözünden bıktım." ürünleri koruması, genişliği bütün bunlardan memnunuz. fakat harcama fazla...

Günde 3 kwh demek yılda 1.095 kwh demek. Bu miktar, buzdolabınızın vaadettiğinin 2 katı falan demek. Bu işte bi tuhaflık var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

quote:

Orijinalden alıntı: tenthpatelin

2 senedir Sharp marka buzdolabı kullanıyoruz. memnunuz. tek şikayetimiz elektrik faturası. 44 daireli bina da en yüksek fatura bana geliyor. Yaz mevsiminde tatile giderken buzdolabı hariç bütün sigortaları indirdim. tatil dönüşü elektrik saatine baktım günlük ortalama 3 kW yakın harcama yapmış. Fiyata yansıttığımda aylık 35-40 tl sadece buz dolabı harcıyor. Vallahi bina asansörü ile yarışıyoruz. Bina görevlisinin her elektrik faturası dağıtırken " rekor yine sizde sözünden bıktım." ürünleri koruması, genişliği bütün bunlardan memnunuz. fakat harcama fazla...

Günde 3 kwh demek yılda 1.095 kwh demek. Bu miktar, buzdolabınızın vaadettiğinin 2 katı falan demek. Bu işte bi tuhaflık var.

sallıyorsun yada senin makinada sorun var. bizim eve ortalama 35-40tl elektirik faturası geliyor sharpta gece gündüzaçık bulaşıkmakinasıda çamaşırda. sharbı almadan öncede 35-40geliyordu:D eski model bi buzdolabı vardı sharp az yakmıyor ama çok asla yakmıyor. ne yaktığı üstünde yazıyor zaten. günde 1,12 kw filan yakıyordu sanırsam.

• Niye sallıyayım kardeşim. Yaşadığımı yazdım. Ben üründen memnunum tek şikayetim fatura. A sınıfı enerji tüketimi olan bir ürün. Belki yeni modellerde A+ veya A++ türleri vardır. Ben kul hakkından korkarım. Belki makinede sorun olabilir. Fırsat bulduğumda yetkili servise gidip fikir alacağım.
    Not: gerçektende yazın tatil döneminde sadece buzdolabını çalıştırıp ölçüm yaptım. Hiç bir firmaya haksızlık yapmak istemem. Belki de biz dolap içine ürünleri yerleştirirken hata yapıyoruzdur. En yakın zamanda yetkili servise gideceğim

• sıemens veya lg
  • tenthpatelin T kullanıcısına yanıt
    arkadaşım ben sana direk sallıyorsun demiyorum, ya dolabında sorun var yada sallıyorsun diyorum. belki sende eski model sarp vardır ama oda okadar yakmaz. benimkinde A+ yazıyor. buzdolaplarında içine yerleşim tabiki önemli ama en önemlisi dolabın dışında etrafını saran alan olmaması bu çok elektirik tüketiyor. ama artık çoğu ev mutfakta kutu gibi yer var buzdolabında o alanda baya ısınma yapar.
    not= makina saat gibi çalışıyor 5ay filan oldu çok memnunum. bu ay elektirik 27lira geldi. 2-3günde bi bulaşık makinası. haftada bi çamaşır çalıyor. arada bi tv 1lamba yanıyor.
  • 2000 liraya kadar Sharp buzdolabı yokmu piyasada yoksa ben mi bulamımyorum.
  • No_FeaR2266 N kullanıcısına yanıt
    küçük olanlar var büyük tank gibi olanlar 2500en aşşa yok. camlı olsun kapısı dersen 2700-2800dü 3-5ay önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabatak34

küçük olanlar var büyük tank gibi olanlar 2500en aşşa yok. camlı olsun kapısı dersen 2700-2800dü 3-5ay önce.

bi link alabiilirmiyim küçük olan dediklerinden
  • No_FeaR2266 N kullanıcısına yanıt
    http://www.sharp.com.tr/cps/rde/xchg/tr/hs.xsl/-/html/buzdolaplari.htm
    istanbuldaysan spotcuları gez banko bulursun. ben alırken görmüştüm 1800mü dedi 1700mü tam hatrlamıyorum ama 2liranın altındaydı
  • karabatak34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende sharp ın SJ-GC 700V modeli var. Bir bucuk yıl kadar önce iklimsa levent den almıştım. Bir kaç ay önce (bir yıl oldugunda) servis aradı bakımını yapmalıyız ısı değerlerini ölçmeliyiz gibi şeyler söyledi. Servis ücreti olarak da 100 gayme istedi. Ben baska zaman yaptırırım bugünlerde müsait degilim dedim. Sizi de servis aradımı bakım vs gibi seyler için. Sharpda Böyle bir uygulama varmı yoksa servisin geçirmazyon politikasımı?

• seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    geçirme politikası
  • Sharp SJ-FP810VST modeli ile ben de aranıza katıldım. inşallah sıkıntısız kullanırım makinayı.
  • khanshan K kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun ne kadara aldınız. Kullanım deneyimleriniz nasıl

• pöh62 kullanıcısına yanıt
    ben daha kullanmaya baslamadım. HAziran teslim anlaştık teknosa ile, forumda başka konuda detaylar mevcut, bende orda kullanım detaylarını bekliyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_116113904/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanshan

ben daha kullanmaya baslamadım. HAziran teslim anlaştık teknosa ile, forumda başka konuda detaylar mevcut, bende orda kullanım detaylarını bekliyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_116113904/tm.htm

Hocam merhaba aldığınızdaki kampanya hangi kampanyaydı Teknosa'daki arkadaşlar 4998 den aşağı satmadığını iddia ediyorlar, ben de onlara cevaben forumdan iki kişinin 4200 e aldığını söyledim, kabullenmiyorlar bir türlü. Bu fiyata almazsanız kaçar diyorlar. Ben de kaçacağını biliyorum ama 4200'e sattıklarını onlara ispatlamam lazım. Hangi tarihte hangi kampanyayla aldınız acaba?

• mso2172 M kullanıcısına yanıt
    forumda var kampanya

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116189333&p=1&anchorToGo=116193655#116193655

ben 18 Nisan da aldım, diğer arkadaş ta sanırım yukardaki tarih aralıgında denk getirdi.
  • hocam özelden mesaj yazamıyoruz size bilgi verebilimisiniz yataklar için yardımcı olmak istemiştim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.