Şimdi Ara

sharp LC-46X20E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün istanbul bilişimden sharp LC-46X20E aldım fiyat/performans-görüntü açısından diğerlerine göre daha anlamlı geldi, yarın gelecek kargoyla bekliyorum. ilk denemeden sonra izlenimlerimi aktarıcam. bu panele sahip olan var mı?
    PS: bu arada sony bravia KDL 46D3500 almayı düşünürek gitmiştim, ondan stoklarda kalmamış ama bravia'ların da tasarımı hiç hoşuma gitmedi görünce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharky25ant -- 14 Mayıs 2008; 17:02:41 >

• En iyisini yapmışsın arkadaşım. Sharp görüntü kalitesi olarak çok iyi bir cihaz. Güle Güle Kullan
  • Sharp'ı MediaMarkt'ta da görmüştüm,oraya da bakılabilirdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merhum06

Sharp'ı MediaMarkt'ta da görmüştüm,oraya da bakılabilirdi.

mediamarkttaki modeller eski ve hiçbiri alınası modeller değil.istanbul bilişim sharpın en iyi modellerini getiriyor ben 50" lik bir sharpın görüntüsünü hala unutamıyorum bluraydeki.
  • nasıl eski.. 100 hz , 4 ms ürünler bile mevcut. XL2E,X20E,HD1E serisi hepsi mevcut incelediğim için biliyorum. Siz en son gideli epey olmuş sanırım. Ya da ben Ankara Mediamarkt'a baktım. Siz İstanbul'dakilere gittiniz , orada yoktu...
    Örneğin Sharp 42AD5EBK 'ya İ.B. fiyat koymamış , M.M. 1799 YTL'den kampanya bile yapmış..
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SHARP_LC-42AD5EBK-LCD-TV,3903.html

Ayrıca blueray'la Datron bile çok güzel bir görüntü verir zaten :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: merhum06

nasıl eski.. 100 hz , 4 ms ürünler bile mevcut. XL2E,X20E,HD1E serisi hepsi mevcut incelediğim için biliyorum. Siz en son gideli epey olmuş sanırım. Ya da ben Ankara Mediamarkt'a baktım. Siz İstanbul'dakilere gittiniz , orada yoktu...
    Örneğin Sharp 42AD5EBK 'ya İ.B. fiyat koymamış , M.M. 1799 YTL'den kampanya bile yapmış..
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SHARP_LC-42AD5EBK-LCD-TV,3903.html

Ayrıca blueray'la Datron bile çok güzel bir görüntü verir zaten :D

ben istanbuldaki mediamarkta gittim ordaki sharp modelleri eski yani alınacak tv leri yok sharpın.

• sharp 46X elime geçti; ilk gün eve yerleştirince "bu ne ya falan oldum" çünkü yaklaşık 3,5 metrelik bi izleme mesafesine ekran boyutu biraz fazla geldi gibi ama büyük ekranda tv izlemeyi sevdiğimizden kolayca alıştık. normal digiturk'e ve dvd ye bağlayınca muhtemelen full hd olduğu için görüntü kalitesinde düşmeler farkettim yani cihaz hd görüntü istiyor onun için de biraz daha beklemeyi düşünüyorum (digiturk plus ve blueray)
    Kumandası daha ergonomik olabilirdi diye düşünüyorum; ses ve program atlama tuşları biraz küçük gibi geldi en çok kullanılan da onlar olduğundan buna dikkat edilmesini beklerdim. kumandada ve tv menüsünde karasal dijital yayına fazla ağırlık verilmiş belki bu ilerki günlerde tv nin bir artısı olabilir ama şimdilik gereksiz ayrıntıdan öteye gitmiyor.
    Bu arada tv nin inceliğinden bahsetmeden edemiycem özellikle tüplü tvden geçiş yaptığım için birden böyle ince bir lcd ye sahip olmak tabiki hoşuma gitti.
    Aldıktan 4 gün sonra tv nin sesi gitti tabi moralleri sıfır yaptı özellikle hatuna karşı (ne demek istediğimi evli olanlar iyi anlar:) istanbul bilişim yetkili servis ile görüştüm cihazı götürdüler söylediklerine göre kulaklık giriş yeri kısa devre yapmış problemi çözmüşler (bana oraya birşey sokup sokmadığı mı soruyorlar, doğru ya o kadar para verdiğim yepyeni alete sanki kalkıp şiş sokucam:)))) sonuç olarak yetkili servis sorunu halletti 1 gün sonra da teslim ettiler yalnız sonradan yandaki manuel tv açma kapama panelinin yerine tam oturtulmadığını farkettim onun için de bi ara geleceklermiş.
    şimdilik istanbul bilişim ve sharp 46X20E izlenimlerim bunlar. ( fiyatı söylemedim; hepsiburada.com fiyatı 5250 ytl istanbul bilişimden 3360 ytl ye aldım, başka bi yere de bakmadım heralde hata yapmamışımdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sharp SJ-XG740G
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun;Sharp hep aklımdaki markaydı.Sırf İstanbul'a uzak olduğumdan dolayı almamıştım(servis problem olabilir diye)
    Durumun müsaitse Toshiba hd-dvd player tavsiye ederim.Yanında verilen 4 filmle tv'ne aşık olursun Ayrıca hdmi bağlantı ve upscale özelliğiyle normal dvd leri bile çok iyi gösteriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

Hayırlı olsun;Sharp hep aklımdaki markaydı.Sırf İstanbul'a uzak olduğumdan dolayı almamıştım(servis problem olabilir diye)
    Durumun müsaitse Toshiba hd-dvd player tavsiye ederim.Yanında verilen 4 filmle tv'ne aşık olursun Ayrıca hdmi bağlantı ve upscale özelliğiyle normal dvd leri bile çok iyi gösteriyor

hocam tesekkür ederim de yanlış hatırlamıyorsam toshiba hd-dvd üretimini durdurdu format üstünlüğü de blueray'e geçti..elimizde patlamasın sonra

• Arkadaşım nasıl 3360 ytl'ye aldın bana 4150'ye verdiler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: THX

Arkadaşım nasıl 3360 ytl'ye aldın bana 4150'ye verdiler?

hoca sen ne zaman aldın bi de benim bu dediğim peşin fiyatı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sharky25ant

quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

Hayırlı olsun;Sharp hep aklımdaki markaydı.Sırf İstanbul'a uzak olduğumdan dolayı almamıştım(servis problem olabilir diye)

hocam tesekkür ederim de yanlış hatırlamıyorsam toshiba hd-dvd üretimini durdurdu format üstünlüğü de blueray'e geçti..elimizde patlamasın sonra

Patlayacak bir şey yok.Şöyle düşün kaliteli upscale yapan dvd player+hdmi kablo+4 orjinal hd film alıyorsun 200 ytl bile vermiyorsun.Değermi; bence sonuna kadar değer..

• Ben martta pesin aldim %3 indirim yaptilar
  • Arkadaşlar;
    Kısmetse önümüzdeki hafta bende aynı TV'yi 3300'e almak için el sıkıştım. (Nakit ödeme) Sharky kardeş; bana en fazla sen yardımcı olabilirsin. Kısmetse hafta bende de aynı TV'den olacak. Görüşlerin nedir? SD yayınlarda (uydu falan) performansı nasıl? Istanbul Bilişimden almışsın, bende oradan alacam. Neler tavsiye edersin bana???
  • quote:

Orjinalden alıntı: balkesli

Arkadaşlar;
    Kısmetse önümüzdeki hafta bende aynı TV'yi 3300'e almak için el sıkıştım. (Nakit ödeme) Sharky kardeş; bana en fazla sen yardımcı olabilirsin. Kısmetse hafta bende de aynı TV'den olacak. Görüşlerin nedir? SD yayınlarda (uydu falan) performansı nasıl? Istanbul Bilişimden almışsın, bende oradan alacam. Neler tavsiye edersin bana???

şimdiden hayırlı olsun. genel olarak görüşlerimi yukarda açıkladım ben digiturk kullanıyorum (plus değil) belki izleme mesafemin kısa olmasından da kaynaklanabilir arada görüntü de problemler yakalıyorum bi de biz böyle araştıra araştıra hep yanlışları yakalamaya odaklandık onun da etkisi var muhtemelen:) hocam, ben bi ara ses sorunu çıkarmasına rağmen televizyonumdan memnunun git araştır alternatiflerine bak (ki bakmışsın zaten) en mantıklısı bu bence. kısacası sana Sharp diyorum:)

• quote:

Ben martta pesin aldim %3 indirim yaptilar

neyse bi de iyi tarafından bak bizden 2 ay önce lcd zevkine başlamışsın:)
  • quote:

Arkadaşım nasıl 3360 ytl'ye aldın bana 4150'ye verdiler?

Dostum sıkma canını ben 40m87 yi 4400 ytl ye ekimde almışdım hala parasını ödüyorum. Şimdi2300 ytl felan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokinto -- 26 Mayıs 2008; 18:19:52 >
  • Sharp dünyada bir çok markaya lcd panel üreten bana göre özel bir markadır ... görüntü kalitesi konusunda lcd olarak hakikaten tek geçilecek ürünlere sahip ... güle güle kullanın ...
    quote:

Orjinalden alıntı: sharky25ant

dün istanbul bilişimden sharp LC-46X20E aldım fiyat/performans-görüntü açısından diğerlerine göre daha anlamlı geldi, yarın gelecek kargoyla bekliyorum. ilk denemeden sonra izlenimlerimi aktarıcam. bu panele sahip olan var mı?
    PS: bu arada sony bravia KDL 46D3500 almayı düşünürek gitmiştim, ondan stoklarda kalmamış ama bravia'ların da tasarımı hiç hoşuma gitmedi görünce
  • arkadaşım televizyon fazla büyük demişsin ben 2 metreden seyrediyorum çok küçük geliyor param yetseydi sharp'ın 65''lik modelini bile alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THX -- 27 Mayıs 2008; 1:49:23 >
  • quote:

arkadaşım televizyon fazla büyük demişsin ben 2 metreden seyrediyorum çok küçük geliyor param yetseydi sharp'ın 65''lik modelini bile alırdım

bu ürün bildiğim kadarı ile türkiyede satılmıyor.yabancı forumlarda gördüm bu ürünü,gerçekten aşık olunacak bi LCD
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.