Şimdi Ara

Sharp Objects (2018) - Amy Adams | HBO (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
6
Favori
5.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Foşik camille

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S01 E06

İyi bölümdü.Amma kesin camille'in çocuğu.Lise arkadaşlarının olduğu sahnede,çocuğun yok anlamazsın sen falan diye bu olayı vurguladılar bence.Hala şerifte bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.Bakalım nasıl bitirecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolganaber

Acının tatlı tebessümü
  • Dram dizilerini severim ve bu diziyi de beğendim. Amy Adams rolünün hakkını vermiş. Gece olunca izlemek keyif veriyor.

@Francis .J. Underwood herhalde izlemişsindir ama izlemediysen tavsiye ederim, House of cards, mad men gibi dizilerini seven bunu da beğenir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abooo ne bölümdü

Marian'ın cenazesinde dudakların ruj vardı o sahneyi hatırlar herkes. someone painted her fingernails ....

camille seni hiç sevmedim çünkü seni öldürmeme izin vermedin mi vay anam vay

baba biraz garip onu çözemedim nasıl kabullenmiş
  • Bu bölüm için konuda küfür etmek serbest olmalı, başka türlü yazacak bir şeyim yok.
  • Dizinin çok çok uzak arayla en iyi bölümüydü, psikolojik gerilimi bu kadar iyi işleyen başka bir dizi görmedim sanırım.
  • Senenin en iyi dizisi olmayı geçtim, kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi dram dizilerinden. Amy Adams'a Emmy'sini ve Golden Globe'unu şimdiden verin. Bir dizide gördüğüm en iyi kadın lead performans bu.. İnanılmaz oynuyor cidden ve müzikler de mükemmel The Acid'le tanıştırdı dizi beni. 6.bölüm ve 7.bölümle birlikte dizi tavan yaptı. Finalden beklentim baya yüksek haftaya yorumumu yaparım.
  • evet bu dizinin son yayınlanan bölümü hakkında çok övgü dolu cümleleri birkaç yerde daha gördüm. sırf o bölüm için diziye başlicam sanırım
  • Acep ben mi yanlış diziyi izliyorum...Buradaki yorumlara kanıp,kendinizi yakmayın....Kabus gibi birşey,50 dakika 3 saat gibi geliyor...Uyku sorunu olanlar için ideal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moldova_lover

Acep ben mi yanlış diziyi izliyorum...Buradaki yorumlara kanıp,kendinizi yakmayın....Kabus gibi birşey,50 dakika 3 saat gibi geliyor...Uyku sorunu olanlar için ideal...
    hocam çözümü var, atlayarak izliyoruz

• 7. bölüm inanılmazdı. Böyle bir bölüm izlemeyeli epey olmuştu sanırım.

Küfür yerine bunu koyalım:

Sharp Objects (2018) - Amy Adams | HBO
  • Yahu 7. bölüm neydi öyle dün gece izledim hala kafamdan atabilmiş değilim. Son sahneleri izlerken olaylar açığa kavuşmaya başladıkça kanım dondu. Final bölümünde de bu bölümün üzerine biraz koyarsa, kalitesini bozmazsa, kesinlikle son zamanların en kaliteli yapımlardan biri olduğuna kanaat getireceğim.

Bu arada izleyip izlememekte kararsız kalıp buradaki yorumlara göre hareket edecekler için yazayım. Dizi diğer klasik hbo yapımları gibi biraz durgun. Öyle bölümleri art arda izleyebileceğiniz hızlıca tüketebileceğıniz sürükleyici yapımlardan değil. Yani izlemesi biraz külfetli gelebilir fakat bu tarz diziler her zaman daha kaliteli gelmiştir bana. Daha çok iz bırakır insanda, üzerine düşündürür.

Ayrıca şunu da belirteyim, katil kim temalı polisiye dizisi beklentisiyle izleyecekleri de biraz hayal kırıklığına uğratabilir dizi. Psikolojiye, sosyolojiye ve aile içi ilişkilere meraklı kişiler kesinlikle çok sevecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schadenfreude666 -- 23 Ağustos 2018; 14:33:43 >

• quote:

Acep ben mi yanlış diziyi izliyorum...Buradaki yorumlara kanıp,kendinizi yakmayın....Kabus gibi birşey,50 dakika 3 saat gibi geliyor...Uyku sorunu olanlar için ideal...
    üstteki arkadaşın dediği gibi bu bir polisiye değil dram dizisi. beklentiniz o yöndeyse hayal kırıklığı olabilir.
  • Bu diziyi nasıl gözden kaçırmışım.Hemen listeye alıyorum.
  • quote:

herkesin sevip & izleyeceği tarzda bir dizi değil, ben de böyle dizilerin açlığını yaşıyorum aksine.
  • Ben de dizide zaman zaman sıkıldım ama 7. bölüm değdi her şeye.

Dizinin sıkıcı geldiği insanlara film lazım. Dizi çok iyi iş çıkarmış olsa da ben de hep merak edeceğim acaba film olarak Fincher çekse nasıl olurdu diye? Gone Girl'ü geçebilir miydi? Neler değişirdi vs vs... Süresi nedeniyle kasabayı ve aile dışındaki karakterleri bu kadar derinlemesine anlatamazlardı muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

7. bölüm inanılmazdı. Böyle bir bölüm izlemeyeli epey olmuştu sanırım.

Küfür yerine bunu koyalım:

Allah belasını versin

bebeği ısırıyormuş burda

Sharp Objects (2018) - Amy Adams | HBO

• s01e07

John Keene ve kız arkadaşı üzerinde de diş izleri var, bu manyakoğlu manyak adora ısırmış bunları bebekken, bi ara bakıcılığıni yapmış

yukardaki fotoda ısırdığı bebek amma. ısırdiktan sonra, hasta bebek verdiği için şükrediyor tanrıya, lan bu nasıl bir psikopatlik

yavşak baba, anneden haberi var ama ses çıkarmıyor

kızın ölüsünu yakmasının nedeni, kanıt bırakmamak için, olur da yıllar sonra otopsi yapılırsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 24 Ağustos 2018; 0:31:19 >
  • final yaklaşık yarım saat önce başladı acayip meraktayım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.