Şimdi Ara

Sharp Objects (2018) - Amy Adams | HBO (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
6
Favori
5.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşamı iple çekiyorum izlemek için. Umarım tatmin edici bir final yapmışlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA WTFFFFFFFFFFF
  • Diziye bugun basladim 3.bolumu izlerim birazdan. Biraz sahsiyet havasi uyandirdi bende gerci bu tarzda konu iceren cok dizi film var ama eski yasadigi yere donen kotu anilari zihninde canlanan.

Yavas ama guzel gidiyor dizi

5.bolumu izledim.

Amy adams var ya ahh ahhh 5 bolum izletti bana 1 aksamda. Bugun aksam biter bu dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 28 Ağustos 2018; 1:9:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolganaber

AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA WTFFFFFFFFFFF
    o nasıl bitti öyle yav, bunlar babadan oğula ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • final+++ after credits var ahahhah mükemmel sahne

aman aman belliydi bir şeyler olduğu kızda ama happy ending beklerken son saniye
    sondaki amma bakışı, fildişi zemin??? hahaha ya amma tam psikopat

dizi bayaaa güzeldi bu arada emmy'leri toplar diye düşünüyorum
  • İNANILMAZ.

Amma... Seni affedemeyeceğim kızım. Bu nasıl bir son ya ? Nutkum tutuldu. Bütün ödülleri verin diziye.
  • Final bölümü:

Vay be Bu kadarını beklemiyordum, açıkcası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nazo twitter'dan dizide olmayan 5 sayfalık sonu paylaşmış.

• son sayfayı izledik.
    onun dışında amma'nın da tutuklanması varmış + camille yine kendini kesmiş
  • Yavaş diziden sıkılanlar izlemesin arkadaşlar bunun haricinde 10 numara dizi olmuş.

Bu kızın bakışı bakış değil diyordum her an tornavida çıkarıp saplayacak gibi diyordum. Haksız değilmişim. Dün gece 5.bölümü izledikten sonra diziyi kapattığımda da biraz düşündüm. Bu polisler hiç mi John Keene'i sorgulamadı da kız kardeşinin yakın arkadaşlarını öğrenmediler ?? Hadi Şerif, Adora ile ilgili bir şeyleri koruyor onu anladık dolaylı olarak AMMA'yı da koruyor ama diğer 2 kız devamlı paten paten var bir gariplik. Zaten kasabalarda hep bir gariplik olur şüpheliyiz diye bağırıyorlar.

Bu arada arkadaşlar final bölümünden sonra dizi bitince hemen kapatmayın 3-5 sahne daha var

Kitabı okuyan varsa veya benim çözemediğim yeri çözen varsa cevap verirse sevinirim:

İlk bölümde Camille'e silah doğrulttu ya çocuk göldeyken sonra av kulübesine gitti ama orada ne oldu ? Biri bir şey yaptı mı ? Daha sonra cinsel bir olay olmuş onu da son bölümlerde öğrendik. Yine de Camille'in bu kadar kendine zarar vermesine sebep olan nedir ? Geçmişe dönüp bunları hep hatırlayacak ama daha kötü olaylar çıkacak diye beklerken son bölümde de mesela o göl sahnesine dönüldü ama o kadar gerisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 28 Ağustos 2018; 17:30:26 >

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

kitabı okumadım ama
    1x6'dali
    ""Well, looks like we both got fucked."" dediği eleman ve arkadaşları kulübede Camille'e tecavüz ediyor.
    + Kardeşinin ölümünden kendisini sorumlu tutuyordu yıllar boyunca kendine zarar vermesinin en büyük nedeni kardeşi yabi.

• amma'nın psikopat olduğu belliydi de böyle birşeyi beklemiyordum hiç, evine döşemiş birde manyak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

kitabı okumadım ama
    1x6'dali
    ""Well, looks like we both got fucked."" dediği eleman ve arkadaşları kulübede Camille'e tecavüz ediyor.
    + Kardeşinin ölümünden kendisini sorumlu tutuyordu yıllar boyunca kendine zarar vermesinin en büyük nedeni kardeşi yabi.

ORada tecavüz olmadı bence çünkü gölden çıktığında saçları kısa ve kardeşi yaşıyordu. Üstünde de okul kıyafeti yoktu. O adamla konuşurken aklına gelen sahnelerde yıl farkı var ve üstünde amigo kız kıyafeti var. O amigo kız iken kız kardeşi çok ölmüş saçları falan da uzundu hatta o sahnede. Zaten Kansas City'den gelen adamla da orayı gezerken isteyerek yaptıklarını anlatıyordu. Amigo kızlar ile futbol takımı oyuncuları gelir falan diyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 28 Ağustos 2018; 19:57:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

ORada tecavüz olmadı bence çünkü gölden çıktığında saçları kısa ve kardeşi yaşıyordu. Üstünde de okul kıyafeti yoktu. O adamla konuşurken aklına gelen sahnelerde yıl farkı var ve üstünde amigo kız kıyafeti var. O amigo kız iken kız kardeşi çok ölmüş saçları falan da uzundu hatta o sahnede. Zaten Kansas City'den gelen adamla da orayı gezerken isteyerek yaptıklarını anlatıyordu. Amigo kızlar ile futbol takımı oyuncuları gelir falan diyordu.

Alıntıları Göster

zaman konusuna takılma bence hatırladıkları kronolojik değil. + amigo kıyafeti var çünkü maçı kazanmışlardı hatırlarsan ödül gibiydi elemanlar için kız

• 7. Bölüm

Vay adora vay. Herkes de biliyormuş ama kimse bir şey yapmamış. Belki de ölen kızlar direniyordu diye işkence edip öldürdü. Ama diş çekmesi zor diyordu terleyen dedektif. İşin içinde bir erkek olması lazım.

• Cidden son saniyeye kadar gizemini korumayı başardı dizi. Çok başarılı bir diziydi, tebrik ediyorum emeği geçen herkesi özellikle yönetmen Jean Marc Vallee ve Amy Adams'ı.
  • 8. Bölüm

7. bölümden sonra bekleneni veremedi diyordum taa ki sonuna kadar.

Dizi hakkında sorularım, diziyi bitirmeyenler bakmasın

Şimdi after credits'te ne okdu tam olarak. Amma başkalarıyla mı öldürmüş kızları. Bir de camille küçükken kulübede ne gördü ve birilerinden kaçıyordu o sahnede. Oraya hiç değinmediler sonradan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

8. Bölüm

7. bölümden sonra bekleneni veremedi diyordum taa ki sonuna kadar.

Dizi hakkında sorularım, diziyi bitirmeyenler bakmasın

Şimdi after credits'te ne okdu tam olarak. Amma başkalarıyla mı öldürmüş kızları. Bir de camille küçükken kulübede ne gördü ve birilerinden kaçıyordu o sahnede. Oraya hiç değinmediler sonradan.

After credits'te Amma'nın arkadaşı olan 2 kızın öldürülüşünü gösterdi. John'un yatağının altındaki kan da o esnada damlamış. Amma ve paten kaydığı 2 kız işlemiş yani ama dişleri kim nasıl söktü güç gerektiriyordu çünkü belki o erkekler de işin içindedir.

Evet o göl sahnesi cidden öyle kaldı. Yukarıda WISDOM ikisi aynı olay diyor ama bence değil. O olaylar farklı hala bu hipotezimde ısrarcıyım orada başka bir olay daha oldu. Birinde saçları kısa birinde saçları çok uzun çünkü

• Arkadaşlar gece yatarken yine 2-3 soru takıldı aklıma Diziyi bitirenler bakarsa sevinirim. Kitapta vardır belki cevapları ama çok yüzeysel geçildi bence.

1 ) John, Camille'e dedi ya kız kardeşlerimiz iyi arkadaştı. Bunu daha önce kimseye söylemedi mi de bu Amma'dan kimse şüphelenmedi. Dedektif bile hiç Amma ile konuşmadı veya konuştu ama kitapta işlendi belki de

2) Bu şerif ile Adora arasındaki olay ne ? Onları korudu mu ? Alan gibi onun da haberi var mı ?

3) Camille ilk sahnede göldeydi ya sonra av kulübesine gitti. Orada ona bir şey yapıldı mı ? Çünkü 7.bölümde sana yaptıklarımız için özür dilerim diyen adamın olduğu sahnede yıllar sonra hem saçları uzun hem de amigo kız forması var yani o göl ile oranın arasında yıllar var

• < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.