Şimdi Ara

Shazam! (5 Nisan 2019) | Zachary Levi, Mark Strong (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
11
Favori
30.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mecburen . Dark tonla devam etseler batacak bu gidişle DCEU .

Suicide Squad bile tam olarak cıvık filmlerden değildi .

Shazam kurtarabilir DCEU'yu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Mecburen . Dark tonla devam etseler batacak bu gidişle DCEU .

Suicide Squad bile tam olarak cıvık filmlerden değildi .

Shazam kurtarabilir DCEU'yu .
    Burda zaten konu koyu ton kullanıp kullanmaması değil.Konudaki bazı dc fanboylar çıldırmış nedense.Bizim burda kastettiğimiz ağır kalitesizlik akması.Ona bakarsanız tüm marvel filmleri cıvık ama shazam la yakından uzaktan alakası yok.Bu film ciddiyim flash dizisi seviyesinde olmuş.Kostumdenmi havasındanmı oyuncularındanmı bilemiyecem ama çok kötü duruyor.Gişede çakılacak büyük ihtimal.Parasını kurtarsa öpüp başına koysun.Misal böyle ağır fail en son tom amcanın mumyasında görmüştük.
  • Fragmanı sadece ben sevdim sanırım. Oda Shazam DC'de Batman'den sonra en sevdiğim süper kahraman olduğu için sanırım. Ayrıca şu filmden bile ciddiyet beklemek saçma olurdu.
  • DCEU'da konu bütünlüğü var diye bir şey mi dedim ben ? En çok hasılat yapan film Dawn of Justice bile tamamen konu kopukluğundan eleştiri aldı ..

Shazam kötü bir film olmayacak ve DCEU'nun kurtuluş anahtarı olacak . Fragmanını beğendim .

• Shazam karakterini bilmiyorum ama o nasil kostum ya hahahahahahahahaAHAHAH dusuk butceli Dizi kostumu

Komedi filmi mi olacak anlamadim

biri aydinlatsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 23 Temmuz 2018; 21:4:45 >
  • Boşuna evirip çevirmeye gerek yok. Justice ligde fragmanlarda belli etti kötü olacağını, bu film basbya ben rezalet bir film olacam diye bağırıyor. Başrol kötü yani yakışmamış, kostüm çok şişirme, balon gibi duruyor. Komedi işini abartmışlar. Aslında bu film süperkahraman komedisi olarak çekiliyorsa iş yapabilir ama onların kulvarı ve ratingleri farklıdır. Bunu çekip iki sene sonra süpoyla beraber oynatırlrsa facia olur.

• Shazam New 52 serisini okuyun,sonra yorum yapın.Böyle bir filmde 12 yaşındaki çocuk felsefe yapsın hayatı sorgulasın,MARTHA diye ağlasın.Oldu,10/10.DC karanlıktır diyen net dc fanı değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zad Prime -- 23 Temmuz 2018; 22:40:15 >
  • ülkemdeki insanların hiçbir filmi beğenmemesine anlam veremiyorum.Yabancıarın forumlarına bakın herkes objektif ve doğru yaklaşıyor.Bizimkiler bi bilgi birikimi olmadan gömme derdinde.Neden?Çünkü başka insanların savundukları şeyin tersini savunursan aykırı biri olursun kafasındalar.Fanları hiç anlayamıyorum.Marvel filmleri çok iyi zevk alarak izliyorum.Ama bazı fanlar hayatlarında bir eğlence olmadığı için karşıt filmi gömme derdindeler.
  • Açıkçası fragman, çocuğun o garavel kılıklı yaşlı adamı bulmasına kadar çok iyi gidiyordu hatta ciddi ciddi evet dc bu işi güzel kurtarmış diye düşünüyordum sonra işte garavel tipli adam çıktı shazam de falan dedi işte o an ben dedim bu ne ? Yemin ederim tam cem yılmaz filmlerindeki parodi tiplemeler gibiydi hadi onu geçtim abi adamın kostümüde çok kötü görünüyordu yahu şişik şişik bir değişik aslında film kendi içinde güzel bir potansiyel taşıyor.Superkahraman filmleri içinde konu türü olarak bir ilk bile denebilir çünkü bir çocuğun hayatını shazam oluşunu,sorumlulukla tanışmasını falan eğlenceli bir dille çok güzel anlatılabilirdi ama ne yalan söyleyim fragmanda film koca bir sıfır görünüyor tabi film çıkmadan bilemeyiz ama kötü bir film olacakmış hissiyatı var bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 23 Temmuz 2018; 23:3:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zad Prime

ülkemdeki insanların hiçbir filmi beğenmemesine anlam veremiyorum.Yabancıarın forumlarına bakın herkes objektif ve doğru yaklaşıyor.Bizimkiler bi bilgi birikimi olmadan gömme derdinde.Neden?Çünkü başka insanların savundukları şeyin tersini savunursan aykırı biri olursun kafasındalar.Fanları hiç anlayamıyorum.Marvel filmleri çok iyi zevk alarak izliyorum.Ama bazı fanlar hayatlarında bir eğlence olmadığı için karşıt filmi gömme derdindeler.
    Ortadoğu baba naparsın..kesinlikle hak veriyorum
  • Şu filmin savunulacak bi tarafı yok kostüm bile rezalet abi daha neyin kafasındasınız anlam veremiyorum

Bak kostümü beğendim veya beğenmedim demiyorum rezalet film parodi gibi bişey resmen

Şu aşağılık kompleksini bi tarafa bırakın

• Shazam karakterini bilmiyorum çizgi roman da okumam ama fragmanı ben çok beğendim. Role oturmuş bence Chuck

Bu arada karanlık muhabbeti yapılmış. Ben karanlıktan yanayım her zaman. Ama tamamen karaktere göre. BvS nin karanlık ve ciddi atmosferi çok hoştu bana göre. Öte yandan Civil War in aydınlık ve ciddiyetsiz hali de bir o kadar kötüydü. Ama infinity war da dengeyi tutturmuşlardı. Spider Man I eleştirmem çünkü karakterin yaşı malum. Belki de Shazam da öyle bir karakterdir çünkü gördüğüm kadarıyla kendisi bir çocuk.

• çıktığı gün gideceğim kısmetse

türkiye internet aleminde bir şeyin beğenildiğini görmedim ben zaten. neyi beğendiniz ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 24 Temmuz 2018; 16:19:45 >
  • Yalnız tam adamına vermişler rolü. Chuck’tan tecrübeli bu bir anda süper güçlere kavuşma olayına. Chuck özleyenler bu açıdan bir nebze giderir özlemini. Zira Shazam bildiğin chuck olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dc'nin en iyi filmi olma potansiyeline sahip bir trailer izledik. Resmen çizgiromandan fırlatmışlar Shazam'ı bayıldım bayıldım. İşte gerçek dc ye geri dönüş ,eğlenceli bir film bekliyor bizi. DC'nin karanlık olayı hiç bir zaman olmadı , Dark Knight serisi yüzünden bu şekilde yorumlandı. Süperman ya da diğer dc çizgi romanlarını okuyanlar zaten buna hakimler.. Shazam her şeyi ile muazzam gözüküyor BEĞENDİM.
  • pukiman kullanıcısına yanıt
    Allah aşkına bu fragman mı dc nin en iyi filmi olma potansiyeline sahip? Gözünüzü seveyim ya bildiğin dizi fragmanı gibi. Kostüm berbat efektlere hiç para harcanmamış, Batson'un Shazam'a dönüşmesi çok basit.

Eğer fragman üzerinden konuşacaksak DC'nin en iyi 3 fragmanı şudur:

Her ne kadar filmler beklentilerin altında kaldıysa da fragmanları muazzamdı.

• Tarık-16 kullanıcısına yanıt
    Daha filmin çıkmasına nerden baksan 1 yıl var efektler konusunda konuşmak erken, ayrıca kostümü beğenen forumdaki tek kişiyim sanırım DC'nin en başarılı olduğu işlerden biri karakter kostümü yapmak oluyor hepsinin kendine özel bir dokusu, tarzı var Shazam'ın kostümü de aynı Superman'in kostümü gibi.

Shazam! (5 Nisan 2019) | Zachary Levi, Mark StrongShazam! (5 Nisan 2019) | Zachary Levi, Mark Strong

• Hazreti Bruce Wayne kullanıcısına yanıt
    Kostümü ben de beğeniyorum fakat içindeki sarıda da böyle bir doku, desen, işleme olsaydı daha iyi olabilirdi sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarık-16

Allah aşkına bu fragman mı dc nin en iyi filmi olma potansiyeline sahip? Gözünüzü seveyim ya bildiğin dizi fragmanı gibi. Kostüm berbat efektlere hiç para harcanmamış, Batson'un Shazam'a dönüşmesi çok basit.

Eğer fragman üzerinden konuşacaksak DC'nin en iyi 3 fragmanı şudur:

Her ne kadar filmler beklentilerin altında kaldıysa da fragmanları muazzamdı.
    Çizgi romanlara kıyasla evet en iyi fragmanı. Gereksiz kasıntı karanlık ve ciddiyet yok.

• Niye aklıma bu geldi ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.