Şimdi Ara

Shazam! (5 Nisan 2019) | Zachary Levi, Mark Strong (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
11
Favori
30.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

Ağır bebe filmi geliyor valla

Espriyi, ince laf sokmalarını severim ama bu ne abi ya bildiğin çocuk filmi yapmışlar. Ha karakter çocuk o ayrı tabi bu filme çoluk çocuk dışında kimse gitmez

DC para için şaklabanlık yapmaya devam ediyor.
    Sayın gal gadot aşkım bey,size de ne versek yaranamıyoruz.BvS veriyoruz çok karanlık diyosun,shazam veriyoruz çok çocuksu diyosun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

Sayın gal gadot aşkım bey,size de ne versek yaranamıyoruz.BvS veriyoruz çok karanlık diyosun,shazam veriyoruz çok çocuksu diyosun.

Alıntıları Göster
    nolan çekse yine yaranamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

Alıntıları Göster
    Ben bvs karanlık diye eleştirmedim ki

The dark knight da karanlıktı ama efsaneydi mesela önemli olan karanlık veya esprili olması değil

Bvs ciddi bi filmdi gittim sinemada izledim ama vasat buldum bunu sinemada bile izlemem bildiğin çocuk filmi yapmışlar

Wb para için DC yi harcıyor özetle işte farklı bir çizgiden gittiler tutmadı bu seferde tam tersine oynuyorlar para gelsinde ne olursa olsun kafasındalar

• Gelmiş geçmiş en gerekesiz karakter olabilir bence. Harcanan paraya yazık, gişede de çakılacağı düşünüyorum....
  • visceroid V kullanıcısına yanıt
    Gereksiz dediğin karakter deden yaşında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zad Prime -- 22 Temmuz 2018; 15:54:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zad Prime

• quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Alıntıları Göster
    GİF

• Shazam! (5 Nisan 2019) | Zachary Levi, Mark Strong
  • Kostüm çok kötü. Umarım düzeltirler çıkana kadar. Yoksa bu haliyle fanmade bir iş gibi duruyor.
    Espri kısmına girmiyorum. WB, JL filmiyle tarzını belli etmişti zaten. Bundan sonra bu tarzda filmler çıkarırlar. Uzun bir süre Batman, Superman ya da JL filmi göreceğimizi sanmıyorum. Çıkmasın da zaten.
    Rezil edeceklerine hiç çekmesinler daha iyi. Çeksinler Harley, Joker, Bird of Prey falan. Çoluk çocuk sevinsin, onlar da paralarını kazansın.
  • Kostüm felaket gözüküyor abi kim ne derse desin o kadar yapay ki rezalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
  • İzlediğim en kötü fragmandı sanırım, Umarım şaka amaçlı yapılmıştır
  • Bu ne lan : ) Bildiğin dizi kalitesinde.Flash dizi kalitesi diyecemde abartımı kaçar : )
  • Of of of bu ne ya şakami.o nasıl bir kostüm o nasıl bir tip.shazam i şebek yapmışlar.hemde kim.karanlik ve ciddi çekim yapıyoruz diyen DC

DC çıtayı daha ne kadar assagi çekecek merak ediyorum.dark night in ekmeğini yiye yiye bitiremediler

JL de ağır cuvallamislardi.elindeki kozlarin çoğunu aynı perdeye aldığın ilk filmde spoyu sisrecegim diye flimin içine ettiniz.simdide shazami sebelek ettiniz

Kötüleri bı araya topladiginiz flim vasatti.wonder women bıyıklı bir tanrı gördük 1 dakika.

Transformers serisi gibi her flim umutlarımı tuketiyor

Solomonun bilgeliği

Herkül un kuvveti

Atlasın dayanikliligi

Zeusun gücü

Aşil in cesareti

Merkür'ün hızı

Yukarıdaki şişme bebek kostümlü yanindaki ergenle takılan adamdami simdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 23 Temmuz 2018; 1:31:11 >

• DC nin film evreni harbiden çöp olmuş. O evrenle neler yapılırdı ah ah.

• BvS gömenler eserleriyle gurur duysun şimdi.. İlk 2 filmiyle ihtişamlı, sert, ciddi şekilde başlayan evren şebekliğe, ana okuluna döndü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zad Prime

• Shazam'ı nasıl yapmalarını bekliyordunuz ki? Yorumlara gülüyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 23 Temmuz 2018; 14:1:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Shazam'ı nasıl yapmalarını bekliyordunuz ki? Yorumlara gülüyorum sadece.
    zack ağabeyin gelip shazam gibi bir kahramanı küçük emrah edasıyla acılar içinde sahnelemesi lazımdı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwing -- 23 Temmuz 2018; 14:14:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.