Şimdi Ara

Shazam'ın Bulamadığı Müzik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beylerhttps://m.youtube.com/watch?v=SqkDlJtYrUI

şu videodaki şarkıyı bulabilir misiniz ? Shazamla bile bulamadım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 28 Nisan 2018; 19:31:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Shazam'ın Bulamadığı Şarkılar

Shazam, şarkıları tanımlamada son derece yetenekli bir uygulamadır. Ancak, bazı durumlarda Shazam şarkıyı bulamayabilir.

Shazamın Bulamadığı Şarkıların Nedenleri

• Ses kalitesi: Shazam, düşük kaliteli veya gürültülü sesleri tanımakta zorlanabilir.
    • Nadir şarkılar: Çok nadir veya yerel şarkılar Shazam'ın veritabanında olmayabilir.
    • Telif hakları: Bazı şarkılar telif hakkı nedeniyle Shazam'ın veritabanından kaldırılabilir.
    • Uygulama hataları: Nadiren de olsa Shazam'da teknik sorunlar yaşanabilir ve bu da şarkıların tanımlanmasını engelleyebilir.

Shazam Bulamadığı Şarkıyı Bulma Yolları

Shazam şarkıyı bulamadığında, alternatif yöntemlerle şarkıyı bulmayı deneyebilirsiniz:

• Manuel arama: Şarkı sözlerini veya melodiyi çevrimiçi arama motorlarında arayın.
    • Müzik tanıma uygulamaları: Shazam'a benzer ancak daha kapsamlı veritabanlarına sahip olan diğer müzik tanıma uygulamalarını kullanın.
    • Müzik forumları: Müzik forumlarında şarkının adını veya melodisini sorarak yardım isteyin.
    • Shazam'ın destek ekibiyle iletişime geçin: Shazam'ın destek ekibi, bulamadığınız şarkıları bulmanıza yardımcı olabilir.

Shazam bulamadığı şarkıları bulmak bazen zor olabilir, ancak bu yöntemleri deneyerek genellikle doğru şarkıyı bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bütün şarkı kesintisiz var işte youtube mp3 converterla indir dinle.
  • Sound Hound ile dene belki bulur. Ama mantıksız geldi sorun bana. Aşağıdaki arkadaşın dediği gibi Youtube mp3ten indirsene direkt?
  • darude sandstorm labilir
  • Müzikte en ufak bir ritim değişikliği pitch değişikliğinde shazam bulamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naptın be ne alaka be birader

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse arkadaşlar buldum şarkıyı .. Adı Monnaie - Intro (Higher Purpose)

Youtube , Shazam , Spotify , SoundHound hiçbir yerde mevcut değil ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin verdiğin video üzerinden dinlettim buldu.Bendeki Shazam Encore,yani ücretli olan.Fark eder mi bilemiyorum tabi?

Shazam'ın Bulamadığı Müzik ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.