Şimdi Ara

SHE 9600 yada???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar psp için kulaklık alıcam. philips SHE 9600 nasıldır? kullanan arkadaşlar memnunlarmı? 30-40 ytl arası bütçem var maksimum. sony,creative gibi markalardanda öneriniz olurmu? ilk defa kulak içi kulaklık alıcam ve napcağımı bilmiyorm. şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: dark alien

arkadaşlar psp için kulaklık alıcam. philips SHE 9600 nasıldır? kullanan arkadaşlar memnunlarmı? 30-40 ytl arası bütçem var maksimum. sony,creative gibi markalardanda öneriniz olurmu? ilk defa kulak içi kulaklık alıcam ve napcağımı bilmiyorm. şimdiden teşekkürler...

Philips'ten başka markaların kulaklıklarını denemediysen Philips'ten şaşma derim. Fiyatları oldukça uygun. Çünkü Sony veya Sennheiser gibi markaların kulaklıklarını denersen bir daha Philips'in yüzüne bakacağını düşünmüyorum (:
  • philips ordukça kaliteli üretim yapıyor ve ses kalitesi olarakda tatminkar denilebilir.
    fakat neyle karşılaştırdığına bağlı.

sennheiser gibi üst kalite markalarla karşılaştırdığında philips orta kalite sınıfı kalıyor. kulaklarını seviyorsan düşük kaliteli markalardan uzak dur ve philips i giriş seviyesi kabul et derim.( yani tekkral34 ün söylediğine katılıyorum)

fakat en iyi kararı kendin deneyerek verebilirsin.
    örnek olarak creative ep-430 u vereyim. son dönemde çoğu yerde indirime girdi ve bir arkadaşım bu indirimde almış.
    arkadaşımda bende tizlerinin aşırı yüksek oluşundan dolayı beğenmedik (bende mid-tiz ağırlıklı bir kulaklık olan cresyn c750e kullanıyorum).
    vokal normal söylerken bile çığlık atıyor gibi geliyor.
    anlatmak istediğim creative ses dengesi ve bass ı iyi olan ep-630 gibi bir modeli ile ünlü olmasına karşın bu tip tamamen zıt bir modelide olabiliyor. yani seçerken sadece markaya göre değil marka+ model e göre değerlendirmen gerekiyor.
    cresyn c750e konusuna bakarsan kulaklığı yeni alan bir arkadaş ile benim yorumlarımında ne kadar zıt olduğunu görebilirsin. kulak yapısı ve zevkde çok önemli.
    kulaklığın verdiği ses kullandığın mp-3 player, pc, telefon un ses çıkışına görede değişiklik gösterebiliyor.

seçmek çok zormuş gibi anlattım sanırım ama biraz araştır kafanda birkaç model belirle. sonra onları bul ve dene. denediğin zaman "işte bu" diyorsan al ve çık. bu kadar basit bence.
    umarım yeterince özet bir şekilde karıştırmadan anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nestra -- 14 Aralık 2009; 12:02:10 >

• başlangıç için olabilir.ama asla işte bu denemez..bence şimdilik bunla başla sonra sennheiser e doğru git..
  • dilerseniz asagıdaki linke bi göz atabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_37841652/tm.htm

29 - ) muratgencel isimli üye
    Herkese selam..
    Pazartesi günü Yahya bey ile alışverişimiz oldu. Sadece deneme amaçlı aldım herhangi bir beklentim yoktu.. Fakat beklediklerimin çok çok üzerinde çıktı ürün. Sony psp kullanıcısıyım ve kullananlar iyi bilir cihazın eksikliklerinden biriside ses.. Philips She9500 kullanıyordum daha önceden o kadar tatmin edici bir ürün değil açıkça söyleyebilirim, en azından MDR-EX082 ye nazaran yerin dibinde :) Kulaklığın paketlenmesi falan o kadar umrumda değil benim için Ergonomi, Kalite ve Ekonomi önemli ve bu ürün kesinlikle bunlara cevap veriyor.
    Sadece şunu söyleyim ilk defa bir kulaklıkta yolda müzk dinlerken kendimi araba içerisindeymiş gibi hissettim ve bu sesi pspden aldığım için çok şaşırdım. Şunuda ekleyebilirim, Pazartesi akşamı siparişimi verdim ve Çarşamba sabahı ürün elime ulaştı. Bence çekinmeden gözünüz kapalı alabileceğiniz bir ürün Yahya beye tekrardan ilgisi için teşekkür ediyorum.
    Saygılarımla, Murat Gençel

100 - ) cuneytserfin isimli üye
    Merhaba arkadaşlar, dün itibari ile işiçin Ankaradaydın ve Yahya kardeşten böyle bir kulaklık istedik. ertesi sabah elimdeydi. Öncelikle güvenilir biçimde kulaklığın elime çok hızlı geçmesi hem şaşırttı hem de çok sevindirdi. Daha sonra kulaklığı hem psp^de hem de mp3 player'da denedim, inanın çok memnun kaldım. Tamam dedim artık kulaklık aramaya son. İnşallah temiz kullanırsam artık başka kulaklık aramama gerek kalmaz:) Eğer hem ekonomik olsun hem de kaliteli olsun derseniz ne yapacağınızı biliyorsunuz. Ayrıca sipariş vermeden önce Yahya kardeşle konuşun eminim ses tonu bile sizi ikna edecektir. Gözü tok bir arkadaş olduğu için güvenerek sipariş ettim o da beni mahcup etmedi. Kendisine buradan teşekkür ediyorum. Herkese iyi akşamlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.