5.sezonun bu haftaki bölümü yani 7.bölüm harikaydı ve Sheldon'da bir o kadar harikaydı. Gülmekten öldüm. Ayrıca Sheldon, Lenoard'a "Its science, you won't understand" demesi öldürüyor beni
quote:Orijinalden alıntı: macpo333 Gelişmiş taş kağıt makas oyunu -makas kağıdı keser -Kağıt taşı kaplar -Taş kertenkeleyi ezer -Kertenkele Spock'ı zehirler -Spock makası parçalar -Makas kertenkelenin başını keser -Kertenkele kağıdı yer -Kağıt Spock'ı çürütür (yalanlar) -Spock taşı buharlaştırır -Taş makası kırar
quote:Orijinalden alıntı: bam bam bam quote:Orijinalden alıntı: macpo333 Gelişmiş taş kağıt makas oyunu -makas kağıdı keser -Kağıt taşı kaplar -Taş kertenkeleyi ezer -Kertenkele Spock'ı zehirler -Spock makası parçalar -Makas kertenkelenin başını keser -Kertenkele kağıdı yer -Kağıt Spock'ı çürütür (yalanlar) -Spock taşı buharlaştırır -Taş makası kırar Kangal tek başına alayını alır Not:Kangalı sadece sheldon kullanabilir
quote:Orijinalden alıntı: macpo333 quote:Orijinalden alıntı: bam bam bam quote:Orijinalden alıntı: macpo333 Gelişmiş taş kağıt makas oyunu -makas kağıdı keser -Kağıt taşı kaplar -Taş kertenkeleyi ezer -Kertenkele Spock'ı zehirler -Spock makası parçalar -Makas kertenkelenin başını keser -Kertenkele kağıdı yer -Kağıt Spock'ı çürütür (yalanlar) -Spock taşı buharlaştırır -Taş makası kırar Kangal tek başına alayını alır Not:Kangalı sadece sheldon kullanabilir o not'da ev arkadaşı sözlemesinde yazıyordur kesin
Olası bir zombi salgınında ben seni öldürebilirim ama sen beni öldüremezsin İçimizden biri süper kahraman çıkarsa yardımcısı sen olacaksın