Şimdi Ara

Shell Market Çekilişi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
7
Favori
30.652
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sturk16

250 gelmiş.

Bana da 250 gelmiş ama o gelen şu tekliften dolayıdır diye düşünüyorum ben

Shell Market Çekilişi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

quote:

250 gelmiş.

Shell Market Çekilişi

ama onun süresi 20 sinden sonra 10 gün içinde diyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

quote:

250 gelmiş.

Shell Market Çekilişi

ama onun süresi 20 sinden sonra 10 gün içinde diyor.

Bir önceki teklifte de bana erken yatmıştı. Olabiliyor öyle

• Doğum tarihi hatalı diyor.Shell bu işi yıllardır kiviramadi gitti.

• Ben de katıldım. Teşekkkürler dedi. Bakalım ne çıkacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi closer10 -- 25 Şubat 2017; 23:20:45 >
  • Arkadaşlar doğum tarihi hata veriyorsa gün kısmını 01 yapacaksınız...

Ayrıca arkadaşlar bu ne çekilişi ödül yada şartlar ne bilen var mı vqrsa bi zahmet bilgilendirse???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_maydanoz -- 27 Şubat 2017; 16:51:34 >
  • Çekilişin içeriği ile ilgili bilgisi olan var mı

• Katıldık bakalım. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Kampanyanın detayları belli oldu, haydi çekilişe :)

• Kampanya süresini 13 marttan başlatmışlar

Biz daha önce katıldık, tekrar katılayım dedim kabul etmedi, sıkıntı olmaz inş

• benimde doğum tarihini kabul etmedi günü 1 gün aşagı yazdım kabul etti biraz daha iyi bir yazılım firması ile çalışmalı shell

Teşekkurler dedi birde hediye çıkarsa 10 olması gereken günü 9 yaptım diye vermezlerse kahrolurum :D
  • Katıldık bakalım.

• Ne zaman sonuçlanacak acaba

• Es geçmek olmaz,bi katılımda bizden bakalim...

• Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde Shell Turcas Petrol A.Ş’ye ait “Shell” mobil uygulamasını (ücretsiz) App Store ve Play Store’dan akıllı telefonlara ya da tabletlere indirip, uygulamada açılacak kampanya sayfasındaki (ClubSmart kartı kaydedildikten sonra mesajlarım bölümünde yer alan ÇEKİLİŞE KATIL bölümü) kayıt formuna Türkiye genelindeki Shell akaryakıt istasyonlarından bedelsiz olarak verilen “Shell ClubSmart Kart” numarasını, ad, soyad, adres, cep telefonu, e-mail adresi ve doğum tarihi bilgileri ile birlikte girenlere 1 çekiliş hakkı verilerek yürütülecektir.
    “Shell” mobil uygulamasını indirip, kampanyaya katılım ücretsizdir.
    Kampanya Shell ClubSmart Kart sahiplerine yöneliktir.
    Kampanyaya katılım 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır, bir kişi birden fazla katılım yapamaz.
    Kampanya katılımında Ad-Soyad bilgileri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir.
    Kampanya 13 Mart 2017 – 21 Nisan 2017 Tarihleri Arasında geçerli olacaktır.
    Çekiliş 26 Nisan 2017 tarihinde saat 14:00’de Laral Gıda Yönetim Ofisi Toplantı ve Eğitim salonunda – Altayçeşme Mah. Zuhal Sok. No: 16/D Maltepe-İstanbul adresinde noter huzurunda halka açık olarak gerçekleştirilecektir.
    İkramiye olarak 20 kişiye 100.000 Shell ClubSmart Puan ( 1.000 TL’lik yakıt ), 40 kişiye 75.000 Shell ClubSmart Puan ( 750 TL’lik yakıt ), 100 kişiye de 50.000 Shell ClubSmart Puan ( 500 TL’lik yakıt ) olmak üzere toplam 10.000.000 Shell ClubSmart Puan ( 100.000 TL’lik yakıt ) hediyesi verilecektir. (100 Shell ClubSmart puan = 1 TL’dir.)
    Kazanan tüketicilerin ikramiyeleri 02 Haziran 2017 tarihine kadar Shell ClubSmart Kartlarına yüklenecektir.
    Shell ClubSmart Puan ikramiyeleri 03 Haziran 2017 ve 03 Eylül 2017 tarihleri arasında tüm Shell İstasyonlarında kullandırılacaktır.
    Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır.
    Kazanan talihliler 28 Nisan 2017 tarihli Takvim Gazetesinin Türkiye baskısında, “Shell” Mobil uygulamasında vewww.powerstaff.com.tr web sitelerinde duyurulacaktır.
    Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yoluyla tebligat yapılacaktır..
    Asil talihlilerin son başvuru tarihi 13 Mayıs 2017, Yedek talihlilerin son başvuru tarihi ise 28 Mayıs 2017’dir.
    Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
    Shell Smart Puan ikramiyeleri talihlilerin kartlarına yüklenecek olup devredilemez, nakde çevrilemez ve talihli dışında başka biri tarafından kullanılamaz.
    İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
    Kampanyaya Shell& Turcas Petrol AŞ., The Shell Şirket Turkiye Limited, Bilgetek Yazılım ve İş Yön. San.Tic.Ltd. Şti., Laral Gıda Yönetim İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti ( Powerstaff ) çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
    Bu hususlar, piyango ile ilgili tüm duyuru ve basılı materyallerde yer alacaktır
    Piyango için, ilgili Mevzuat uyarınca diğer kurum ve kuruluşlardan izin alınması gerekmemektedir.
    Bu kampanya Milli Piyango İdaresinin 08 Mart 2017 tarih ve 58259698-255.01.02/518-1651 sayılı izni ile gerçekleştirilmektedir.

• Shell market çekilişine ne kadar uğraştıysam başaramadım sanırım. Çünkü puanlarımda herhangi bir değişiklik yok. İlgilenirseniz memnun olurum. Saygılarımla.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Kazanan talihliler 28 Nisan 2017 tarihli Takvim Gazetesinin Türkiye baskısında, “Shell” Mobil uygulamasında vewww.powerstaff.com.tr web sitelerinde duyurulacaktır. "

Yarın takvim alan olursa bi zahmet :)
  • Çıkmamış

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.