Şimdi Ara

Shell Market Çekilişi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
7
Favori
30.652
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shell Mobil Uygulaması dev bir çekilişle karşınızda! Siz değerli üyelerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için sürekli yeni avantaj ve fırsatlarla zenginleştirdiğimiz Shell Mobil Uygulamasını, 13 Mart - 21 Nisan tarihleri arasında cep telefonunuza indirin, ClubSmart kartınızla giriş yapın ve çekiliş formunu doldurun; maksimum 1.000 TL değerinde 100.000 Smart Puan kazanma şansını yakalayın.

1.000 TL, 750 TL veya 500 TL değerinde ödül yakıt kazananlardan biri siz olabilirsiniz.

Üstelik boş yok, uygulamaya ilk kez ClubSmart kartıyla giriş yapan herkes 250 Smart Puan kazanıyor

https://shell.marketsiparisleri.com/raffle

Ayrıca mobil uygulamada rozet kazanma bölümü eklenmiş bu rozet ler ileride işe yarar mı göreceğiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdrem -- 17 Mart 2017; 12:26:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğum tarihi hatası veriyor uygulama üzerinden kişisel veriler ne olduğu belli olmayan bi kampanya için vermek akıllıca değil

• muhtemelen market ürünleri üzerine bir çekiliş yapılacak ya bedava yada indirimli şekilde gibi...

• Ben de dün gördüm bu çekilişi mobil uygulamada

Merak ettim mail ile bilgi istedim, sağolsunlar genişş bir bilgi verdiler

quote:

Değerli Müşterimiz,

Shell ClubSmart Sadakat Programı’na göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Çekilişe katıldığınız takdirde hediye puan kazanıp puanlarınızı hediye yakıt olarak kullanım sağlayabilirsiniz.

Shell Smart Card Programı ile ilgili detaylı bilgi için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Tüm öneri, talep ve sorularınız için bize e-posta gönderebilir veya 444 20 20 numaralı hattımızdan, hafta içi 08:00 – 20:00, Cumartesi günleri 09:00 – 19:00 saatleri arasında bize ulaşabilirsiniz.

İlginize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Müşteri Hizmetleri Bölümü

Shell Sadakat Programı

Ne zaman başladı ne zaman bitecek ödüller kaç puan ne zaman yüklenecek henüz muamma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 16 Şubat 2017; 21:0:53 >

• doğum tarihi yanlış uyarısı geliyo. yapamadım oysaki doğruydu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferagkaya

Doğum tarihi hatası veriyor uygulama üzerinden kişisel veriler ne olduğu belli olmayan bi kampanya için vermek akıllıca değil

iyide bilgiler zaten shell kart için kayıtlı değilmi? aynı uygulama olmuyomu?

• Shell sitesinde herhangi bi reklamı filan yok
  • kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    Yok hocam orada zorunlu değil bilgiler ama bu çekilişte zorunlu

• Shell kart olmayanlar da cekilise katilabiliyor mu😀😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detaylar daha belli degil buyuk ihtimal bedava yakit puani olacaktir.

• nedense Beylikdüzü yok ama Büyükçekmece olarak girdim bakalım :/
  • doğum tarihi hatası veriyor
  • katıldık bakalım iyi bir kampanya olur umarım.
  • Doğum tarihi doğru olduğu halde ben de aynı hatayı alıyorum.Yapanlar nasıl yaptı acaba?
  • Ya bu shell bir şeyler yapmaya çalışıyor; fakat nedense daha tama randımanlı işlere imza atamadı. Shell motorist uygulamasını itinayla kullanıyorum geri bildirimlerde de bulunuyorum ama uygulamada ilerleme bir kaplumbağa hızında.

Ya müşterilerinin fikirlerine değer vermiyorlar ya da yaptıkları bu projeye.

Motorist uygulamasından çekilişe katılmak için tıklayın diyor; fakat orası bile çalışmıyor. Telefondan arama motoruna bunu yazın diyor.
    Yahu binlerce insan motorist uygulamasını kullanıyor koy oraya bir link direk katılım sağlasın. Zaten uygulamada bütün bilgiler mevcut. Ne diye milletin aklına şüphe düşürürsün doğum tarihimi versem mi, cep telimi versem mi , shellin sitesinde kampanya ile ilgili bir haber yok ? diye
  • O değil de bu rozetler ne işe yarıyor bilen var mı?

• Otomatik puan yüklemesi adı altında 1339 puan geldi . Size de öyle bir hareketlilik oldu mu ?
  • genncayy kullanıcısına yanıt
    250 gelmiş.
  • Galiba çekiliş bitmiş. İlçe alanını girdirmiyor bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defansagelsenizelan

Galiba çekiliş bitmiş. İlçe alanını girdirmiyor bir türlü.

Ben şimdi girip denedim telefonun browser dan. Oluyor hata filanda vermedi. Çekilişe katıldığınız için teşekkür ederiz dedi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.