Şimdi Ara

Shell V-Power Diesel+GTL Teknolojisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arabanın modeline göre değişir üstad.. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2qRs

Arabanın modeline göre değişir üstad.. .

Abim audi ile 6 depo kullandi oda fark yok dedi ::)))
    Ayrica butun ticari araclarda kullandik gene fark gormedik hangi arabada fark oluyor merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: raikkonen999

quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

GTL+ yakıtını Clio II aracımda kullandığımda farkını anlayabiliyorum, araç daha rahat hızlanıyor, motor daha sessiz çalışıyor; ama alabiliyorsanız Bonjour istasyonundan ithal Total Excellium'u da tavsiye ederim. Ankara'da oturanlar için Bahçeli'deki Total istasyonu yakıtını direkt Fransa'dan getiriyor. Bu yakıtı bizzat mazot filtresini sökerek sanayide inceledik tertemiz çıktı bilginize...

bilmediğimden soruyorum,total excellium da shell'in gtl yakıtının totaldeki adı mı acaba?

Hayır, GTL+ sadece Shell tarafından doğalgaz bazlı olarak üretilen bir mazottur. Total Excellium ise bildiğimiz standartlardaki bir mazottur. Eğer temiz olduğunu bildiğiniz bir Total Bonjour (Bonjour istasyonlar bizzat Total A.Ş.'ye aittir) istasyondan aldığınız mazot, Fransa'da satılan mazotun birebir aynısıdır. Bu yönüyle güvenilirdir. Yoksa temiz ve güvenilir olduğunu bildikten sonra PO, Shell, Opet, v.b. firmaların eurodizel mazotları da benzer kalitededir.

• Erada :D Hızlanırken Artış oluyor ve daha sessiz oldu

+Mantıken düşün doğalgaz sentitizesi daha iyi olur mazota göre. . .

-Bu arada bu benim tavsiyemdir kendi tavsiyeni de belirtirsen bu konuda sevinirim . . .
  • Ben excelum ve v max memnunum siz gtl alin
  • quote:

cihanair Tarih 6 Eylül 2011; 23:14:22
    Ben excelum ve v max memnunum siz gtl alin

.
  • en az kükürt PO da arkdaşlar..

GTL de iyi de, normal mazot katıyorlar. Avrupa da direkt GTl satılıyor o daha iyi
  • GTL nin anlamı Gas To Liquid demek. Doğalgazdan sentitize edilmişş. İçine Mazot extra katılıyormu bilmiyorum. ama gerçekten temizliyor, sesini azaltyor, performans arttırıyor. öncesi ve sonrası için servise kontrole soktum .
  • GTL bence dizel mantığına (ekonomi) ters düşüyor
  • Aracına baktır kardeş eralar çok rahat 220 vuruyooooo oo yeaa beybiii
  • fazla vurma, patlamasın :)
  • dizel otomatik :D benimki chip tuning varken 220yi gördüm :)
    ama chipsiz denerken 5. vitese geliyo 188 de 4200 devire geliyo fazla basmaya korkuyom :))
  • gtl yakıt ince olmasından ve de motor ısısının artmasından dolayı her araca yaramıyor...bilginize...
  • fiorino 1,3 dizel 75hp araç kullanıyorum

eurodizel için

bp den aldığımda araç kamyon oluyor

opetten aldığımda bazen iyi bazen kötü

gtl aldığımda araba resmen açılıyor

ve
    hava filtresini 5000km de bir değiştiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumuta -- 1 Kasım 2011; 12:02:29 >
  • son depoda GTL fulledim
    kesinlikle ses ve vuruntu azaldı
    çekiş arrttı
    ancak yakıt tüketimide arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aygun02 -- 20 Mart 2012; 9:18:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.