Şimdi Ara

Shell W-Power Kaliteli Olduğunu Düşünmüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Shell fullsave performansı çok düşürüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mümkün mertebe hep V power alıyorum,performansta minimalde olsa farkı hissedebiliyorum çünkü.Opete göre daha erken bittiği de bir gerçek ama,sanırım bu da iyi yanmasından kaynaklanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracım lpgli 2001 model .

Geçtiğimiz aylarda 1,5 ay kadar sırf benzinde kullandım. Shellden dolum yaptım sürekli. Hiç bir pompacı w power koymadı.Bu arabaya w power koysam ne olur hesabı yaptılar sanırım :)

Neyse bir gün özellikle w power istedim. Garibim birkaç günde w powerla dolaşsın hesabı ;) Gaz tepkileri daha farklı oldu. Motor daha rahat ve sessiz çalıştığını hissettim. Yakıtta km hesabı yapmadım ama çabuk tükendi .

Bence işe yarıyor w power. Öyle ferrari pilotu gibi uçurmuyor olsa da aracın tepkimeleri değişiyor bir nebze de olsun . Kendi aracımda öyle gördüm durumu.

• Dizel icinse en iyi dizeldir. Fuelsave kamyonlar falan icindir. Heleki yeni nesil dizele biniyorsaniz v power alin. Km az lakin titremede az sesde az opet po hep dpf aciyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kiralık araca fuel save kullanmak istedim ısrarla vpower koymak istediler baktılar olmuyor fuel save pompası arızalı dolunca atmıyor taşıyor dediler. Her şeyi yapıyorlar kısaca.
    Aracım 208 puretech motor için Total benzini tercih ediyorum. Onu koy bunu koy derdi de yok menzil de iyi. Oyak grubuna geçti haberiniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.