Şimdi Ara

Shell W-Power Kaliteli Olduğunu Düşünmüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzini shellden alırım hep ne zaman benzin alsam hep w powera uzanıyorlar normal benzin alcam demekten bıktım artık w power kaliteli olsa onu kakalamaya çalışmazlar bence en güzeli fuelsave hem daha çok yol yapılıyor ekonomik benzin

• Bp pompacilari da sormadan hemen ultimate dolduruyorlar, digerine gore 7-8 kurus daha pahali. Bence istasyon sahipleri tembihliyor ultimate doldurun diye.. Ayrica Katkili yakitin farkini goremedim, millet diyor araba ucuyor kaciyor ultimate, wpower, wmax doldurunca diye. Bir ben farkesemiyorum sorun bende sanirim diye dusunuyorum..
  • V-power özellikle motosiklet kullanıcıları tarafından seviliyor. İstenilen performansı bir tık daha erken veriyor.

Zamanında tecrübe etmişliğim var, yüksek devirde motosiklet daha çabuk hızlanıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daci

Bp pompacilari da sormadan hemen ultimate dolduruyorlar, digerine gore 7-8 kurus daha pahali. Bence istasyon sahipleri tembihliyor ultimate doldurun diye.. Ayrica Katkili yakitin farkini goremedim, millet diyor araba ucuyor kaciyor ultimate, wpower, wmax doldurunca diye. Bir ben farkesemiyorum sorun bende sanirim diye dusunuyorum..

Bende fark göremedim

• uzun yola çıkacağım zaman devamlı v-power alıyorum, şehir içinde kısa mesafe için fuel save daha hesaplı

• Ben 200.000 km'dir fuelsave kullanıyorum, hiçbir fark yok.

• vpower çok açık bir şekilde daha performanslı ve daha az km yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen bende yoruldum, üstelik katkısız olan motor için daha sağlıklı ve az yakıyor.
  • Ne katkisi koyduklarida belli değil ben bir fark göremiyorum fakat shellin kendi istasyonlari dışındaki bayilerde ciddi kalite sorunu var mazotlar özellikle kötü mersin Isparta antalya izmir aydin tarafindaki yollardaki çoğu istasyonun yakit kalitesi adi duyulmamis xyz markalarindan farksız hatta yer yer kötü ve onlardan cok daha pahali
  • 2 kuruş fark var. Benzini de mazotu da Shell'den alıyorum, ikisi de V-Power. En başta ben de bıktım Fuel Save koyun demekten. Arada 2 kuruş fark var sürümden kazanıyorlar heralde. Ben de bıraktım peşini koyun diyorum geçiyorum.

Acaba mazot için Total'e mi geçsem? Demirören grubundan ayrıldı ya, denesem mi diyorum.
  • Opetten alın geçin. Shell para tuzağı.

• "Kakalama" olarak düşünmeyin, satış-pazarlama olarak çalışanlara bu şekilde direktif veriliyordur.

Ben kendi aracımda çok aşırı olmasa da gaz tepkileri farklı olduğunu hissettiğim için görüşünüze katılmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 30 Ekim 2020; 12:1:51 >
  • Pahali diye ilk onu satmaya calisiyorlar ve az km yaptigi icin yine yakit almaya erken gidiyorsun.

Ben de genelde fuel save diyorum. Performans vereyim bu arabaya fuel save olmaz diyorlar ben de zor benzin aliyoruz diye acindiriyorum. Oysaki 1 aydir arabayi kullnmadim bile evden calisinca km yapmiyorum :)

• totalden dizel alırdım daima

shell v power a başladıktan sonra soğuk motor fan açmaya başladı  

• Ben son 1 senedir shell wpower alıyorum, çok bir fark özellik görmedim fark etmedim ama iyisi o diye düşündüğüm için alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

"Kakalama" olarak düşünmeyin, satış-pazarlama olarak çalışanlara bu şekilde direktif veriliyordur.

Ben kendi aracımda çok aşırı olmasa da gaz tepkileri farklı olduğunu hissettiğim için görüşünüze katılmıyorum.

Müşteri istemediği sürece o benzini koyamaz

• Shellin mazotu opetinkinden daha açık renkliydi. İkisi de iyi bence çok bi fark hissetmedim
  • Ben de uzun zamandır fuelsave kullanıyorum. Daha önceleri v power kullanıyordum. Hiçbir farkını görmeyince fuelsave tercih ediyorum. V power a göre daha uzun gidiyor. V power ın hiçbir farkını hissetmedim. Araç iki yakıtta da aynı serilikte. Ama hakkını yemeyelim v power ın bir farkını gördüm. O da daha çabuk bitmesi.  Zaten şu an da satılan hemen hemen bütün markaların benzinleri katkılı. Direkt rafineriden çıktığı gibi satılmıyor. O yüzden bana, v power tarzı sunulan katkılı yakıtlar firmaların reklam stratejisi gibi geliyor.

• Fark yaratan esas unsurun V-Power'da bulunan ethanol oranının daha yüksek olması olası. Bu oran Kanada'da %5, Türkiye içinse net bir açıklama bulunmuyor. Motorun sıkıştırma oranı ne kadar yüksekse performansa etkisi o kadar yüksek oluyor. Bu bakımdan aynı yakıtla her araçtan aynı sonucu beklememek gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

totalden dizel alırdım daima

shell v power a başladıktan sonra soğuk motor fan açmaya başladı  

Motorun erken fan açmasının, Benzinle ne alakası olabilir 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.