Şimdi Ara

shell yakıt sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hem sizlerden hemde farklı forumlardan gelen önerileri harmanlayarak bir çözüm denedim ve sonucunu paylaşıyorum.
    shell yakıtım tamamen bitti ve total exellium aldım 100 liralık. Aracı otobana çıkardım ve yaklaşık 40-50 km boyunca 3bin-3500 devirden aşağı inmedim 3. viteste. yaklaşık 1 saat sürdü. sonrasında ertesi sabah arabayı çalıştırdım gaza bastım biraz 3 bin devire çıkardım baktım siyah duman neredeyse hiç kalmamıştı. sanırım kurum bağlamış içerisi. kurtuldum diye de sevindim. derken bir iki gün araç yattı çalıştırmadım. yine bu sabah işe gideyim araçla dedim bir baktım yolda 2500 devire ulaştığımda o yoğun siyah dumanı yine gördüm. tüm hevesim kırıldı :( yani durum bu. illa bir enjektör ya da egr masrafı çıkacak bana sanırım öyle görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUG10

Shell e çok güvenmeyin, 3 farklı shellden sıkıntı çektik. Güvendiğiniz bayiden alın.
    Ek olarak bulunduğunuz yerdeki bayiler konusunda bilgi sahibi değilseniz ana güzergah üzerindeki istasyonlarda sirkülasyon fazla olduğu için tercih edilebilir. Bazı bayiler kıyıda köşede kalır ama gelen gideni de çok olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.