|
Bildirim
|
Arkadaşım Petrol Ofisinde mühendis, o bile Shell’den al diyor ben yakıtla ilgisi olduğunu sanmıyorum.
|
Aracı yeni aldıysan alırken katkılı motor yağı koymuş olabilirler sen duman attığını farketme diye. Özel yağın etkisi de 2. 3. depoda geçincede sen farketmişsindir aslında çoktandır o sıkıntı vardır. Araçta zaten 220binde dizelmiş. Burda dizele saatli bomba diyince kızıyor arkadaşlar sonra.
Ya sorunu bulup (bulmakta mesele) masraf yapacaksın, bu 500de tutabilir 10binde tutabilir. Ya da sende aracını sarı sitede başkasına kitleme kervanına katılacaksın. |
Enjektörden ötürü atar , egr valfinden ötürü atar , maf sensörü den atabilir , hava filtresi olabilir
|
Dizel araç kara duman atiyorsa pompa+enjektörler de sorun vardır.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 24 Eylül 2019; 14:38:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 24 Eylül 2019; 15:52:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 24 Eylül 2019; 16:35:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Kemal Geliyorum -- 24 Eylül 2019; 23:40:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitali1 -- 26 Eylül 2019; 0:18:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |