Şimdi Ara

SHELLde maximum karta 3 tane 75lik yakıt alımına 25 tl puan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
3
Favori
4.129
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel kampanya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • axess den sonra ilaç gibi geldi 75 tl olması süper
  • Şu maximum da puanları silmese. Kazanılan puanlar kartta kalsa hep ne güzel olacak. O zaman gerçekten bu kampanyaların bir manası olacak. Biriktirip adam gibi kullanabileceğiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • graphys G kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Benimde benzin puanlarım silindi. İşcep android uygulamasında görülmüyor puanlar.
    Bende yatmadı sandım. Ekstre gelince farkettim. Geri istedim ama vermediler.
  • exca E kullanıcısına yanıt
    Valla ben puanları nasıl değerlendirsem diye düşünüyorum şu an. Bir yol bulmam lazım. Benzin istasyonları yakıt kart vs gibi şeyler satıyor mu acaba? Carrefour, D&R vs. gibi. Bilen arkadaşlar bizi de bilgilendirse ne güzel olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı plaka mi olması gerekiyor beyler?

Hem babamın arabasına hem de kendi arabama alabiliyor muyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya bilgisi için teşekkürler. İyi oldu. Bu ay 600 TL lik harcama yapmışım. Araba benzin yakmıyor içiyor resmen.
  • Ziraat maximum icin telefon numaraai var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Aynı plaka mi olması gerekiyor beyler?

Hem babamın arabasına hem de kendi arabama alabiliyor muyum?

Plakayla işi yok. Karta özel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendim

Ziraat maximum icin telefon numaraai var mi?

Arasaydınız bulurdunuz. Ben aradım ve buldum:

http://www.maximum.com.tr/kampanyalar/kampanyasi.asp?id=277

Kampanyaya Ziraat Maximum Kartları da dahildir, Ziraat Maximum Kredi Kartı sahiplerinin kampanyaya katılabilmeleri için banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından "SHELL”" yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4747'ye SMS göndermeleri gerekmektedir.
    Kampanya kapsamında Ziraat Bankası Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapılan alışverişler birleştirilememektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abi

quote:

Kampanyaya Ziraat Maximum Kartları da dahildir, Ziraat Maximum Kredi Kartı sahiplerinin kampanyaya katılabilmeleri için banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından "SHELL”" yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4747'ye SMS göndermeleri gerekmektedir.
    Kampanya kapsamında Ziraat Bankası Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapılan alışverişler birleştirilememektedir.

Bedava sms lerden giden numarasini demistim

• 2 tane 100 lira yakıt alana 20 lira puan kampanyasiyla birleşiyor sanırım . Shell kendi kampanyası money Club kart ile katiliniyor,

• Üye işyeri sıkıntısı cok kötü

• Ankara cayyolu eskisehir yolu maximum anlasmali shell istasyonlari hangileri acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

2 tane 100 lira yakıt alana 20 lira puan kampanyasiyla birleşiyor sanırım . Shell kendi kampanyası money Club kart ile katiliniyor,

2 tane 100 lira yakıt değil maalesef. 1 adet 100 tl yakıt 1 adet 100 tl market olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

2 tane 100 lira yakıt alana 20 lira puan kampanyasiyla birleşiyor sanırım . Shell kendi kampanyası money Club kart ile katiliniyor,

2 tane 100 lira yakıt değil maalesef. 1 adet 100 tl yakıt 1 adet 100 tl market olması gerekiyor.

Bir dahaki gidişimde daha dikkatli okurum.

Düzelttiğiniz icin tesekkur ederim.

Saygılar...

• [qote]Orijinalden alıntı: Abi

----------------------------------------------------
    Verdiginiz linkteki tarihlere baktiniz mi?

Bu arada mevcut kampanyaya ziraat maximumlar da dahilmis. Ilk msjdaki linki tikladiginizda en altlarda yaziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fırtına_ -- 17 Kasım 2013; 12:44:16 >

• katılındı
  • maximum anlaşmalıları nerden bakıyoruz?bayiye mi soralım direkt?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.