Şimdi Ara

Shen amumu malp banlamadım diye küfür yedim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her el amumu, malp, shen banlıyorun çilingirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _fizz_

quote:

Orijinalden alıntı: BerkaySenturk

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Orijinalden alıntı: BerkaySenturk

Karşı takım shen amumu malph almadıysa sorun yok. Ama aldıysa da senin suçun cidden

Gold2'deyim. 1 den düştüm sırf amumu yüzünden . O lanet ultisi yüzünden. Malphite da ultisi ve pasifi ... Shen hakkında bir şey diyemem

Bu sözü diyorsan bronz 5 den elo boost yaptırdığını düşünüyorum.

Tamam anlıyorum amumu malp iyi şampiyonlar ama Jarvan elise vayne thresh varekn BUNLAR NE ?

amumunun q sunu dodgelayamıyorsunuz daha

Genelde adc oynarım. Karşıma çok ciddi söylüyorum Jarvan hiç gelmedi. Vayne falan oynarım ben vayne alınca da o adam vayne almıyor. Elise kullanandan ben korkmuyorum ? Thresh de seçilmedi hiç hep nami sona lulu falan. Eloboost anlamam yaptırmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: AltugBostan

quote:

Orijinalden alıntı: LeftHanded

quote:

Bence amumu ve malp kesinlikle banlanmalı

omg noob

Sonra bronze 5 den nasıl çıkılır diye konu açarsın :) hem sen kimsin ki benim noob olup olmadığıma karar veriyorsun?

amumuyla malphite ı counterlayamayacak birisin o kadar zor değil noob olduğunu anlamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

LCS maçında görmüştüm: Malp almıştı bi takım hemen türkler yazdı ace olunca

İŞTE MALP BANLAMAZSANIZ BÖYLE OLUR

ama bazen çok fena oluyor bir keresinde karşı takımdaki malp çok kasmıştı. Tf lere başladık. İlk ace biz yaptık onların middeki inhibitörü aldık canımız azdı hepsi doğunca 3 kişi öldü 2 kişi kaçtı sonra onlar ittirdi midi bizim inhibitörü aldılar sonra 4 ü base attı malp minyon kesiyordu bizim basede 4 kişi bizim baseden onların baseye kadar vurduk nexus kulelerinin önünde aldık adamı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

omg noob

Sonra bronze 5 den nasıl çıkılır diye konu açarsın :) hem sen kimsin ki benim noob olup olmadığıma karar veriyorsun?

amumuyla malphite ı counterlayamayacak birisin o kadar zor değil noob olduğunu anlamak.

Amumu malp banlamadığın için bende senin NOOB olduğuna karar verdim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

omg noob

Amumu malp banlamadığın için bende senin NOOB olduğuna karar verdim

senin düşüncen saygı duyarım

• Amumu ban nedir ya
    Malp evet etkili bir hero ama laneden çok kolay düşürülebiliyor . Shen'e karşı da konuşun takımınızla lane swap yapın. Oldu bitti maşallah
  • forumun kalitesi gittikçe düşüyor
  • amumu blue olmadan çok sıkıntı çeken bir hero ama gel gör ki kimse buff çalmayı bilmediği için tüm oyun blue üstünde geziyor. sonra amumu op
  • Thresh zac kassadin varken onlarda kim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pweck

Sizin gibi nooblar yüzünden oyun veriyoruz banladıgı şeylere bak jarvan zed pantheon bunlar banlanırmı yaa *******

dediler.Pantheonu counterim oldugu için banladım jarvan junglede cok op.zEd ise cok kolay farm yapiyor ve lanede ezsen bile farm yaparak seni geçebiliyor o yüzden banladım.yemedigim küfür kalmadı

Banlaman gereken herolar her eloda farklı. Silver-Bronze filansan Malp Amumu Shen banlaman mantıklı karşında varken nasıl oynaman gerektiğini çok az bilen kişi var. Ya da mesela mumu'dan blue'yu çaldığında ne kadar çöpleştiğini bilen yok. Ama burda başka bi sorun var. Onların sana flamelemesi ne kadar saçma ise Senin counter'ın diye Panth banlaman o kadar saçma. Karşına counter geldi mi dünyanın sonu değil passive oynarsın ama mesela vayne'i boşta bıraktın(ve vayne'i rakipte bilen biri aldı) sen topta rahat bi oyun geçirsen bile oyunu verirsin.

• Ben de banlamam uyuz oluyorum o zihniyete. Abi malp shen amumu da diğerleri gibi hero degil mi , hayır nedir yani bu 3 herodan biri alan oyunu mu kazanıyor oyunu bunlar mı yönetiyor . Counter'ın olur banlarsın anlarım da bu 3 hero gibi etkili olan birçok hero var oyunda. Ben banlamıyorum karşıdaki bilmeyenler alıp oyunu veriyorlar çıkarımı böyle sağlıyorum valla
  • Gümüşten altına sadece shen, mumu ve nasusla çıkan biri olarak shen ve mumu'nun banlanması taraftarıyım. TR serverinde counter jungle yapan görmediğim için blue buffumun verdiği yetkiye dayanarak karşı takıma az terör estirmemişimdir.

• quote:

quote:

omg noob

Malp ve amumu rankedda oyunu tek basina alabilir, oynayabilen tabi...

• Zedi anladimda jarvan ve pant i banlamak nedir ya. Banlancak herolar bellidir, blitz, malp, shen, amumu, master yi, tresh. Westte 6 heroda boyle banlanir, herhangi biri banlanmassa oyun biter

• quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

Zedi anladimda jarvan ve pant i banlamak nedir ya. Banlancak herolar bellidir, blitz, malp, shen, amumu, master yi, tresh. Westte 6 heroda boyle banlanir, herhangi biri banlanmassa oyun biter

Çok yanlış bir düşünce içerisindesin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

omg noob

Sen 30 oldun mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Amumu ban nedir ya
    Malp evet etkili bir hero ama laneden çok kolay düşürülebiliyor . Shen'e karşı da konuşun takımınızla lane swap yapın. Oldu bitti maşallah

Shen 2v1 lanelerde en iyi şampiyonlardan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordM -- 9 Eylül 2013; 21:56:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YandankaykılTR

quote:

quote:

quote:

quote:

omg noob

Sen 30 oldun mu ?

Lütfen oyun için nickini verde bakalım hangi ligde olduğuna ya. Böylelikle bizleri de susturmuş olursun.
    sende @altugbostan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordM -- 9 Eylül 2013; 22:00:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

Zedi anladimda jarvan ve pant i banlamak nedir ya. Banlancak herolar bellidir, blitz, malp, shen, amumu, master yi, tresh. Westte 6 heroda boyle banlanir, herhangi biri banlanmassa oyun biter

Çok yanlış bir düşünce içerisindesin

Tr ve west birbirinden cok farkli, tr 0 strateji. Westte amumuyu bi banlama adam oyle bi yerde ulti atarki oyun biter, treshi bi banlama 4vs5 kalirsin combatta, sheni bi banlama adc yi öldüremessin adc penta alir karsi takim yamulur, malphite zaten efsane ranked herosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 9 Eylül 2013; 22:00:32 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.