Şimdi Ara

Shen amumu malp banlamadım diye küfür yedim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

Zedi anladimda jarvan ve pant i banlamak nedir ya. Banlancak herolar bellidir, blitz, malp, shen, amumu, master yi, tresh. Westte 6 heroda boyle banlanir, herhangi biri banlanmassa oyun biter

Çok yanlış bir düşünce içerisindesin

Tr ve west birbirinden cok farkli, tr 0 strateji. Westte amumuyu bi banlama adam oyle bi yerde ulti atarki oyun biter, treshi bi banlama 4vs5 kalirsin combatta, sheni bi banlama adc yi öldüremessin adc penta alir karsi takim yamulur, malphite zaten efsane ranked herosu

Her şey oyunculukta bitiyor, malp aldı bitti gg diye bir şey yok ben sadece bunu söylemeye çalışıyorum

• çıkmak istiyorsan gerekli şeyleri banlamak zorundasın op olduğunu düşündüklerini al oyna zaten o kadar dipteysen senin banlayacaklarını doğru dürüst oynayan yoktur
  • en iyisi
    zilean
    soraka
    trundle banlamak kardeş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Zedi anladimda jarvan ve pant i banlamak nedir ya. Banlancak herolar bellidir, blitz, malp, shen, amumu, master yi, tresh. Westte 6 heroda boyle banlanir, herhangi biri banlanmassa oyun biter

Çok yanlış bir düşünce içerisindesin

Tr ve west birbirinden cok farkli, tr 0 strateji. Westte amumuyu bi banlama adam oyle bi yerde ulti atarki oyun biter, treshi bi banlama 4vs5 kalirsin combatta, sheni bi banlama adc yi öldüremessin adc penta alir karsi takim yamulur, malphite zaten efsane ranked herosu

Her şey oyunculukta bitiyor, malp aldı bitti gg diye bir şey yok ben sadece bunu söylemeye çalışıyorum

E tabiki orasi oyle, ama herkesin oynayabildigini varsayarsak bunlari banlamak en dogru karar ve westte heroyu alipta oynayamayan cok enderdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumun yüzde 80 i bronzmuş bunu gördük :D Platin 1 biri olarak söylüyorum ki hiçbir maç amumu malphite blitz banlanmıyor kimse de almıyor. Banlanması gereken şampiyonlar Elise Jarvan Thresh Leona Evelynn Shen Twisted Fate Zac olabilir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

quote:

Orijinalden alıntı: AltugBostan

Bence amumu ve malp kesinlikle banlanmalı

Shen amumu malp banlamadım diye küfür yedim.

Eğer Malp vb. herolar senin oynadığın heroyu counterlıyosa banlaman lazım yoksa ağır noob
  • Shen'i banlamak noobluk mu oluyor ?
  • shen ulti 3 dk'ya yakın belki tauntla halleder ama yinede team'den ayrı düştüğünde 2 kill bile oyunu kazanmanıza yardım eder.
    amumu mana fakiri
    malp keza aynı şekilde frozen heart veya frozen gauntlet çıkıncaya kadar lanede inhibitöre dayanabilirsiniz.

ve bunları durdurmakta zorluk çekiyorsanız lol oynamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forglory

quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Amumu ban nedir ya
    Malp evet etkili bir hero ama laneden çok kolay düşürülebiliyor . Shen'e karşı da konuşun takımınızla lane swap yapın. Oldu bitti maşallah

Shen 2v1 lanelerde en iyi şampiyonlardan biri

Shen'e lane swap yapılmasının nedeni farmdan düşürmek ya da rakibini değiştirmek değil. Shen'in en büyük olayı ultisi açıldıktan sonra yaptığı bot lane gankleri. 3vs2 hatta 4vs2 durumda bırakıp kule + dragon garantilemiş oluyor. Lane swap yaptığında bu avantajını yitiriyor. Lane swapta ulti kullanması = karşı takıma free kule ve drake

• quote:

Orijinalden alıntı: The Zodiac

Forumun yüzde 80 i bronzmuş bunu gördük :D Platin 1 biri olarak söylüyorum ki hiçbir maç amumu malphite blitz banlanmıyor kimse de almıyor. Banlanması gereken şampiyonlar Elise Jarvan Thresh Leona Evelynn Shen Twisted Fate Zac olabilir bence.

Elise da gerekmiyor artık. Eskisi gibi dive yapamadığı için. Nerften sonra bir kaç kere Elise banlandığını gördüm. Jarvan , Thresh , TF insta ban.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Forumun yüzde 80 i bronzmuş bunu gördük :D Platin 1 biri olarak söylüyorum ki hiçbir maç amumu malphite blitz banlanmıyor kimse de almıyor. Banlanması gereken şampiyonlar Elise Jarvan Thresh Leona Evelynn Shen Twisted Fate Zac olabilir bence.

Elise da gerekmiyor artık. Eskisi gibi dive yapamadığı için. Nerften sonra bir kaç kere Elise banlandığını gördüm. Jarvan , Thresh , TF insta ban.

Bence Elise yediği nerf e rağmen hala op. Ama tercih meselesi tabi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Bence Elise yediği nerf e rağmen hala op. Ama tercih meselesi tabi.

Ben banlamıyorum , banlayan da görmüyorum artık niyeyse. Popülaritesi de düştü. Vayne veya Cait de banlıyorum o günkü havama göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Szef

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Orijinalden alıntı: BerkaySenturk

Karşı takım shen amumu malph almadıysa sorun yok. Ama aldıysa da senin suçun cidden

Gold2'deyim. 1 den düştüm sırf amumu yüzünden . O lanet ultisi yüzünden. Malphite da ultisi ve pasifi ... Shen hakkında bir şey diyemem

Seju ultisi mi daha iyi amumu mu ?
    Sona ulti mi daha iyi amumu mu?
    Kennen ulti mi daha iyi amumu mu ?

Malp ultide çok abartılcak bişi değil. Havaya fırlattığında ne oluyor. Aşağı düşünce kasmışsanız yine tf yi alırsınız. Ama shen önemli. Sürekli lane pushlar sizi belirli bir konuma sokamaz. Gold 2 isen o hesabı arkadaşına geri ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

LCS maçında görmüştüm: Malp almıştı bi takım hemen türkler yazdı ace olunca

İŞTE MALP BANLAMAZSANIZ BÖYLE OLUR

Yorumları görünce ne diyeceğimi şaşırıyorum. Sonumuz ,forumun sonu hayır olsun inşallah
  • Amumu ve Malp banlanacak arkadaş
  • Sadece shen banlarım jungler olarak oynadığım için amumuyu oyundan düşürmek beni görevim

• Shen konusunda kesinlik le katiliyorum banlanmali tf de olsun laningde olsun at adc ye bak keyfine
    de amumu ozellukle harbi gereksiz
    malp yine bi derece
    onlar yerine ben olsam
    kullanmayacaksam
    kesinlikle evelynn
    shen
    banlardim
    bide bizim adc ne alacaksa counterini falan

• bize ne?
  • quote:

quote:

quote:

Amumu ban nedir ya
    Malp evet etkili bir hero ama laneden çok kolay düşürülebiliyor . Shen'e karşı da konuşun takımınızla lane swap yapın. Oldu bitti maşallah

Shen'e lane swap yapılmasının nedeni farmdan düşürmek ya da rakibini değiştirmek değil. Shen'in en büyük olayı ultisi açıldıktan sonra yaptığı bot lane gankleri. 3vs2 hatta 4vs2 durumda bırakıp kule + dragon garantilemiş oluyor. Lane swap yaptığında bu avantajını yitiriyor. Lane swapta ulti kullanması = karşı takıma free kule ve drake

Ama sen shene karsi lane swap demissin. Bu da demek shen topta kalacak. Bota attigi ilk ulti 3v1 duruma yol acabilir. Toptan free turret verirsin ama dragon ve bot turret sende kalir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Amumu ban nedir ya

Ama sen shene karsi lane swap demissin. Bu da demek shen topta kalacak. Bota attigi ilk ulti 3v1 duruma yol acabilir. Toptan free turret verirsin ama dragon ve bot turret sende kalir.

Kuleye karşı drake trade'ine girmek takımdan takıma değişebilecek bir durum. Ki eğer takımın 4vs5 olsa bile eğer drakete onları dansa zorlarsa sana 2. kulenin yolu bile açılır. He büyük olasılık alınmaz o ikinci kule ama eğer top laneden drake'e koşmak yerine pushlamaya devam edersen tekrar kendi lehine döndürebilirsin durumu. Uzun süre fighta girmeyerek drakete göz korkutulursa elbet bir kişiyi 2. kuleyi savunmak için geri göndereceklerdir. He sadede gelirsek, Türkiye serverında olur mu böyle şeyler? challengerda bile olmaz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.