Şimdi Ara

Shen Konusunda Yardım Aciil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler shen'i tavsiye edermisiniz tank için geçerli bi heromu cevaplarinizi alim

• Tank için en iyi seçimlerden biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi. Ultisini ve tauntunu düzgün kullanabilirsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

En iyisi. Ultisini ve tauntunu düzgün kullanabilirsen.

Taunt nedir açıklayabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda Ka

quote:

hocam E skili. Adama atıyorsun 1.5 saniye otomatik sana dalıyor. Yani teamfightta 3 kisiyi tauntlarsan o 3 kisi sadece sana dalıyor başkasına dalamıyor. + olarak tauntladığın kişiden %50 az damage yiyorsun.
  • quote:

quote:

attığın kişi(ler) i kendine saldırmaya zorluyorsun shen inki aoe taunt dur birden fazla kişi üzerinde kullanılabilir "E" skilli dir
    tabi şimdi dicen milleti kendime vurdurp ölürüm falan diye taunt etkisindekiler %30 daha az damage vururlar %50 de olabilir tam hatırlamıyorum
  • ayrıca q skilli ile takım arkadasların healleniyor ultisi adc ni korumak icin yuksek bir shield veriyor daha ne olsun ama tauntu tutturamazsan harcadıgın 120 energy ile kalır tf ı kaybetmeye yonlendirirsn

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

hocam E skili. Adama atıyorsun 1.5 saniye otomatik sana dalıyor. Yani teamfightta 3 kisiyi tauntlarsan o 3 kisi sadece sana dalıyor başkasına dalamıyor. + olarak tauntladığın kişiden %50 az damage yiyorsun.

quote:

Orijinalden alıntı: Tremonti

quote:

quote:

attığın kişi(ler) i kendine saldırmaya zorluyorsun shen inki aoe taunt dur birden fazla kişi üzerinde kullanılabilir "E" skilli dir
    tabi şimdi dicen milleti kendime vurdurp ölürüm falan diye taunt etkisindekiler %30 daha az damage vururlar %50 de olabilir tam hatırlamıyorum

Tamam anladım, zaten shen'e sahibim yabancı terim olunca afalladım öğrenmiş oldum kışkırtmayı

• Her önüne gelen Shen oynayamaz. Shenin prosu olduğumdan soru sorarsan cevaplayabilirim.

• Shen alırsan boşuna 3k gider rankedta asla oynuyamazsın sürekli banlanır zaten banlamayanda bir problem vardır veya kötü oyuncudur o maçı kazanman yüksek bir olasılıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Shen alırsan boşuna 3k gider rankedta asla oynuyamazsın sürekli banlanır zaten banlamayanda bir problem vardır veya kötü oyuncudur o maçı kazanman yüksek bir olasılıktır.

+1.shen malphite morde banlanmazsa first pickte giden champlar.normalde oynarsın sende

• quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Shen alırsan boşuna 3k gider rankedta asla oynuyamazsın sürekli banlanır zaten banlamayanda bir problem vardır veya kötü oyuncudur o maçı kazanman yüksek bir olasılıktır.

800 eloda evet
  • Hazır konusu açılmışken sorayım S3 için Shen build i önerebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

Her önüne gelen Shen oynayamaz. Shenin prosu olduğumdan soru sorarsan cevaplayabilirim.

Destek olarak çok iyi de Shenle nasıl kill alınır?

• quote:

Orijinalden alıntı: SpeedKiller

quote:

Her önüne gelen Shen oynayamaz. Shenin prosu olduğumdan soru sorarsan cevaplayabilirim.

Eğer kaçıyorsa E + Q yapıp canı azsa öldürebilir ortaysa büYük bir miktar indirebilirsin. Birde TF de taıntı atar.atmaz W aibasarsan canın inmez. Shen rahat kaçar ölmemeye bak. Rakip skill attığında W bas bir süre sonra reflex oluyor. Q + W + E fulliceksin sıra olarak. Bide adamının saldırdığı minyona Q at. Q ile rahat farm yapabilirin. Genellikle KS atar shen korkma KS atmaktan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpeedKiller

quote:

Eğer kaçıyorsa E + Q yapıp canı azsa öldürebilir ortaysa büYük bir miktar indirebilirsin. Birde TF de taıntı atar.atmaz W aibasarsan canın inmez. Shen rahat kaçar ölmemeye bak. Rakip skill attığında W bas bir süre sonra reflex oluyor. Q + W + E fulliceksin sıra olarak. Bide adamının saldırdığı minyona Q at. Q ile rahat farm yapabilirin. Genellikle KS atar shen korkma KS atmaktan.

Teşekkürler

• quote:

Shen bana sorulur.

Edit: Soruya gelirsek, Shen en iyi tanktır ama damage output'u bir Voli kadar iyi değildir dolayısıyla damage için Wit's End alacaksın. Attack Speed, magic damage ve magic res ile çok iyi bir item. Onun dışında taunt shield ve q olarak combo yapacaksın. Bir tank olarak kill almaya çok çalışma, teamfight'ta ks falan atma üstteki arkadaşa uyup da. Tank'sın sen asist yaparsın kill almazsın. Solo'da karşındaki counter'ın değilse Q ile harras yaparsın, arada bir taunt shield q kombonla canını indirip geri çekilirsin. Pasifine dikkat et çok iyi damage vurur onun da verdiği hasarı arttırmak için Warmog veya Sunfire Cape şart.

Edit 2 : Turnuvalarda Shen için Triforce da alınıyor, doğrudur Shen'e iyi gider ama ben defansif oynamayı seviyorum Triforce'tansa Sunfire Cape ardından Wİt's End yapıyorum 1000 gold farkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doughnut -- 19 Aralık 2012; 20:34:38 >

• pasifi ki strike her doldugunda bonus magic damage vurur q pasifi her basic atagında ki strikeın bekleme süresini 1 sn azaltır wits end sayesnde ki strike ı kullanmak daha hızlı oluyor bu da sheni topta ap karakterleri daha iyi domine etmeni sağlıyor ki strikeın varsa q +basic attack yuksek bir damage vurur ve q aktifi hp ile orantılı olarak can yeniler bu da onu topta sustaini yuksek bir champ yapar energyli hero olması da cabası.o yuzden ilk olarak (öndeysen) warmog tercih edilir topta. Q taunt shield basic attack kaç boyle yaparak karsındakini uyuz edebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrahako

Hazır konusu açılmışken sorayım S3 için Shen build i önerebilir misiniz ?

Başlangıç :
    - Bot + 3 pot (dorans shield de olur)

Early game :
    - mercury / ninja
    - giant belt
    - aegisin alt itemleri (mümkünse hp alarak başla)

Mid game :
    - aegisi tamamla
    - warmog
    - sunfire / spirit of visage (duruma göre)

Late game :
    (tamamen oyuna göre değişir ama şu itemler iyi gider)
    - raduin's omen
    - runic bulwark (aegisi yükselt)
    - spirit visage (almadıysan al, başka mr itemi yok shen için)

İtem alırken öncelikle hp veren alt itemleri almaya bak, hp çok iyi shen için, sadece tanky olmuyo aynı zamanda damage arttırıyo

Edit : wit's end unuttum, gerçi ben pek tercih etmiyorum pure tank daha çok hoşuma gidiyo, fakat daha yüksek damage output'u için tercih edebilirsin bu itemi, early game de alman lazım
    Ama wit's end alcam diye hp itemlerinden vazgeçme, ne kadar hp okadar op shen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArtificalHarmony -- 19 Aralık 2012; 20:58:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ArtificalHarmony

quote:

Orijinalden alıntı: ultrahako

Hazır konusu açılmışken sorayım S3 için Shen build i önerebilir misiniz ?

Başlangıç :
    - Bot + 3 pot (dorans shield de olur)

Early game :
    - mercury / ninja
    - giant belt
    - aegisin alt itemleri (mümkünse hp alarak başla)

Mid game :
    - aegisi tamamla
    - warmog
    - sunfire / spirit of visage (duruma göre)

Late game :
    (tamamen oyuna göre değişir ama şu itemler iyi gider)
    - raduin's omen
    - runic bulwark (aegisi yükselt)
    - spirit visage (almadıysan al, başka mr itemi yok shen için)

İtem alırken öncelikle hp veren alt itemleri almaya bak, hp çok iyi shen için, sadece tanky olmuyo aynı zamanda damage arttırıyo

Edit : wit's end unuttum, gerçi ben pek tercih etmiyorum pure tank daha çok hoşuma gidiyo, fakat daha yüksek damage output'u için tercih edebilirsin bu itemi, early game de alman lazım
    Ama wit's end alcam diye hp itemlerinden vazgeçme, ne kadar hp okadar op shen

mag res için abyssal da olabilir hem ap hem magpen hem magres veriyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.