Şimdi Ara

Shen Rune ve Masteries hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazılarında ad rune ve masteries görüyorum bazılarında attack speed bazılarında da mp hangisini kullanmak doğru ? oyununuza göre hangisini kullanmayı seçiceksek hangi oyunu hangisi kullanıyor yani ben sadece uzaktan q ile dürtceksem 9/21 masteries cd ve ap vereni rune olarakta mp yimi seçmeliyim ben bu sheni anlamadım :)

• Ben ad rune kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JesseJms

Ben ad rune kullanıyorum.

ad rune kullanıyorsan benim bildiğim q ap üstünden alıyor damageyi sen ad kullanıyorsan auto attack ve pasifi geldikçe karşıyı dürtmeyi tercih ediyorsun ve minion biçmeye önem veriyorsun yoksa benmi yanlış biliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: saranghapanida

quote:

Orijinalden alıntı: JesseJms

Ben ad rune kullanıyorum.

ad rune kullanıyorsan benim bildiğim q ap üstünden alıyor damageyi sen ad kullanıyorsan auto attack ve pasifi geldikçe karşıyı dürtmeyi tercih ediyorsun ve minion biçmeye önem veriyorsun yoksa benmi yanlış biliyorum :)

Aynen o şekilde.Ap rune ile last hit sıkıntı oluyor biraz.

• Full tank girdiğim için ve farm için ad ls rünlerle girerim ben

• LifeSteal rune ve ya Ap rune kullanıyorum Mastery olarak 9/21 magic pen yapıp Botrk tamamlıyorum başta Shield biraz daha iyi oluyor q ile iyi harras atılıyor pasifine uyuyor Ap yapınca ve ya Botrkla Lifesteal rünler iyi gidiyor.Mastery olarak 15/15 de gidilebilir.
    +olarak Ap rünlerle last hit o kadar zor olmuyor Q cd kısa zaten pasifi de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myhexx175 -- 15 Ekim 2013; 0:02:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.