|
Bildirim
|
3. Sezonu izlediğimde bekardim
Şimdi kucağımda kızımla beraber izliyorum :) |
Hızlı ve Öfkeli daha hızlı çıkıyor
![]() |
Arkadaş bu adamlar bu diziden doğru düzgün para kazanmıyorlar mi? Sanki bedavaya oynuyorlarmış gibi bir isteksizlik var. Nedir yani bu şımarıklık.
|
Ben şu herkesin youtuber olmaya çalışmasından gıcık alıyorum arkadaş. Hadi videoyu çeken çekti diyelim benim asıl merak ettiğim şey şudur; adamın biri bir dizinin bir bölümü hakkında video çekiyor ve sen bunu izliyor musun? Niye izliyorsun? Yapacak başka işin gücün yok mu? O videolara 10 dakka 20 dakka nasıl katlanıyorsun niye katlanıyorsun?
![]() |
s4s2 laf edenler münafıktır iblistir koministtir
|
Bence dizinin en büyük hatası
|
3 ve 4.sezonlar bence çok kötüydü. Süper kahraman dizisi oldu resmen. İmkansız noktaya getirip getirip saçma sonlara bağlıyorlar.
|
Dur derdim var dinleyin
Ey gökteki yıldızlar Beni benden çalarak Kaybolup gitti Sherlock Sherlock, Sherlock, Sherlock yüzünden Izdıraba kul oldum Ömrüm bitti, tükendi Ne kadar zalim yıllar Benedict söz dinlemiyor Birgün döneceğim diyor Kim görse şu halimi Bir daha izleme diyor Oooff Sherlock yüzünden Arap saçına döndüm Çöz beni 5.sezon Çivi çiviyi söker Budur bunun ilacı Budur bunun ilacı Sen gittin saçlarıma Erimez karlar yağdı Mevsimlerin tadı yok Baharım sende kaldı Ansızın gidiverdin Haber bile vermedin Hem kendin harap oldun Hem de beni benden ettin |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 28 Temmuz 2010; 11:30:42 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 28 Temmuz 2010; 15:41:34 > |
|
|
|