Şimdi Ara

Sherlock Holmes (2009) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
8.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Dvdscr indirmiştim. Gerçekten çok net... Resmen 1080p gibi
    quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Sherlock.Holmes.2010.DVDRip.XviD-ViSiON.
    http://www.imdb.com/title/tt1522835/
    Çakması bu
    PHI dvdscr çek mübarek brrip
     Sherlock Holmes (2009)

• quote:

Orijinalden alıntı: uaa

Bende Dvdscr indirmiştim. Gerçekten çok net... Resmen 1080p gibi
    quote:

Çakması bu
     Sherlock Holmes (2009)

Yok artık...

Film gerçekten güzel bu arada. İzleyip izlememek arasında kalan varsa kesinlikle izleyin derim.

• quote:

Çakması bu
    http://i49.tinypic.com/2ev97ys.jpg

Listede 100 gb dizi olunca 2 gb bile fazladan bi şey eklemeyi gözüm yemiyor biliyo musun.

• Kamera arkasını buradan izleyebilirsiniz arkadaşlar

Sherlock Holmes
    Kamera Arkası
  • Ve filmi az önce izlemiş bulunuyorum.
    Çok beğendim gerçekten. Sıkmıyor insanı. Hikayeyi güzel anlatıyor. Sonuna kadar gizemi koruyor.
    Holmes'un detaycılığına bayıldım. Hep böyle detaylara dikkat etmek istemişimdir. House bir Holmes iki bu konuda. Ama bi türlü olamıyorum tabi. Allah vergisi demek ki.

Güzel filmdi vel hasılı. Sevdim, beğendim. Sinemada izleyemediğime üzüldüm şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Ve filmi az önce izlemiş bulunuyorum.
    Çok beğendim gerçekten. Sıkmıyor insanı. Hikayeyi güzel anlatıyor. Sonuna kadar gizemi koruyor.
    Holmes'un detaycılığına bayıldım. Hep böyle detaylara dikkat etmek istemişimdir. House bir Holmes iki bu konuda. Ama bi türlü olamıyorum tabi. Allah vergisi demek ki.

Güzel filmdi vel hasılı. Sevdim, beğendim. Sinemada izleyemediğime üzüldüm şahsen.

Yani senin izlemeni bekliyodum patron sen izledinya, birde ben izliyeyim, dicem ama BD /Beklicem yazık olmasın film'e

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Yani senin izlemeni bekliyodum patron sen izledinya, birde ben izliyeyim, dicem ama BD /Beklicem yazık olmasın film'e

Kesinlikle izlemelisin. Robert Dawney ile Jude Law mükemmel bi ikili olmuşlar. İkisinin de oyunculuğu aşmış zaten. Şahaneydi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Kesinlikle izlemelisin. Robert Dawney ile Jude Law mükemmel bi ikili olmuşlar. İkisinin de oyunculuğu aşmış zaten. Şahaneydi.

Birazdan başlıcağım vallahi bu kadar yorumdan sonra izlemesek ayıp olur

• En yakın zamanda izlemeyi planlıyorum bu filmi aldığı yorumlar oldukca müthiş.
  • Film süper.

Diz kapağına yumruk, psikolojik etkisi 6 ay.
  • Geçen Cuma topluca gittilk.
    Orta halli diyebilirim.

2.si de yoldaymış bu arada.

Untitled Sherlock Holmes Sequel (2011)
    http://www.imdb.com/title/tt1515091/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 24 Şubat 2010; 21:25:28 >
  • Böyle filmlerin 2. sini çeksinler işte. Bu filmler izlenir.
  • filmi az once izledim gercekten cok hosuma gitti zaten star gazetesinden sherlock holmes kitapları için kupon topluyodum hevesim daha da arttı kitaplara . Ve sonundaki müzige bayıldım 20 kere calmısımdır üst üste soundtrack albumu de indirme listesine aldım ...
  • [ Sherlock.Holmes.DVDRip.XviD-DiAMOND ] [ XVID / Action_Adventure_Crime_Mystery_Thriller ] [ Released 37m 47s ago [3/10/2010] ] [ 1403.2MB in 100F ]
  • Bana orta şekerli bir film gibi geldi , umduğumdan iyi değil kötüde sayılmaz....
  • BD /Yakındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

[ Sherlock.Holmes.DVDRip.XviD-DiAMOND ]

Evet bu sefer doğru Holmes.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

[ Sherlock.Holmes.DVDRip.XviD-DiAMOND ]

Evet bu sefer doğru Holmes.

Sample indirip kontrol ettim bu sefer.. O bir kere olur

amma ve lakin:

[NUKE] ( XVID ) -- Sherlock.Holmes.DVDRip.XviD-DiAMOND ( bad.ivtc ) was pred :: ( 10.03.2010 ) ( 20:27:23 ) -- pred 1 hour 38 minutes 48 seconds ago

[PRE] ( XVID ) -- Sherlock.Holmes.2009.PROPER.BDRip.XviD-Larceny -- (100 Files) (1415.46 MB) (Genre ) ( 10.03.2010 ) ( 22:06:52 ) -- pred 16 minutes 58 seconds ago

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 10 Mart 2010; 23:25:05 >

• 720p çıktı.
  • runtime : 128 min
    video : 5804 kbps
    audio : 1509 kbps DTS
    resolution : 1280x720
    size : 6717 MB

Sherlock Holmes (2009)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.