Şimdi Ara

Sherlock Holmes (2009) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
8.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @GOGOMEZ, Sherlock Holmes gibi iyi filmlerde bizi 1080p anca paklar, ben bekliyorum 1080p bakalım. Bu arada sanki çok erken çıktı gibi tuhaf Keşke her film böyle erken çıksa, özellikle Avatar'ın blurayini sabırsızlıkla bekliyorum
  • Sonunda hd'si çıktı.Bakalım nasılmış
  • [ Sherlock.Holmes.DVDR-Replica ] [ DVDR / Action ] [ Released 20m 29s ago [3/10/2010] ] [ 4460.75MB in 94F ] [ NUKED :: sample.is.renamed.rar_i40.tinypic.com.b8webp.jpg_recovery.record.not.used ]

Sherlock Holmes (2009)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 11 Mart 2010; 5:22:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mastenc

@GOGOMEZ, Sherlock Holmes gibi iyi filmlerde bizi 1080p anca paklar, ben bekliyorum 1080p bakalım. Bu arada sanki çok erken çıktı gibi tuhaf Keşke her film böyle erken çıksa, özellikle Avatar'ın blurayini sabırsızlıkla bekliyorum

Kardeşim bende abanmadım zaten emin olabilirsin en az 1080p ve 12000 mbs bitrate bekliyorum emin olabilirsin bu arada CBG Grubuda bu işten iyi ekmek yer oldu yavs

zaten m2ts bekler oldum arşivlik yapımlar öyle çünkü film'i sinemada izlediğim için çok beyendim şimdi sinemayı eve taşıdık ..

bu arada mastec avatarmı dedin canıma bastın sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 11 Mart 2010; 5:30:55 >

• __

Gelde bekle nisanı çıldırıcağım hele BD/Çıkınca o yüksek çözünürlükte neler neler mastec..cameron diyoki röpörtajda ? Bluray sürümünde navilerin kemik yapısını gözden gerçiriceğiz eee 1080p kolay değil çık lütfen çık gerçi ben orjinal alacağım ama m2ts yada Eureka sürümünüde çekeceğim ...

Sherlock Holmes (2009)

Sherlock Holmes (2009)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 11 Mart 2010; 5:47:39 >

• @GOGOMEZ seninle aynı sabırsız duyguları paylaşıyorum Şuan blurayini beklediğim tek film Avatar gerisi hikâye, ayrıca senin "SONY KDL-46 X4500 LED RGB" ne izlenir be, vallahi acayip imreniyorum sana sistemin süperBende Samsung 52" full hd lcd var ama LED tv ler başka üstelik senin tv Sony ve 46" LED
  • CBGB bazen dvd den upscale yapıyormuş.Forumda bir üye yazmıştı.Bu kesin BDrip mi?
    En iyisi 1080 wiki,euraka filan beklemek.
  • quote:

@GOGOMEZ seninle aynı sabırsız duyguları paylaşıyorum Şuan blurayini beklediğim tek film Avatar gerisi hikâye, ayrıca senin "SONY KDL-46 X4500 LED RGB" ne izlenir be, vallahi acayip imreniyorum sana sistemin süperBende Samsung 52" full hd lcd var ama LED tv ler başka üstelik senin tv Sony ve 46" LED

Kardeşim iyi dileklerin ve üstün bilgilerin için sana çok teşekkür ederim önceleride seni tanır ve yorumlarına bir okadar hayrandım.. emin'ol yüzyüze tanışmak istediğim nadir kişilerdensin ..bu arada LED TV Evet RGB Modüllü tr'de tek LED-Siyahlar gece kadar siyah beyazlar kar beyaz bu arada-DTS HD MA 7+1 Ses senkronunda izliceğiz ama HD MA Çıkmıyo BD/lerde çıksada nadir sürümler... biliyomusun mastec eğer avatar beklediğim tarihte çıkarsa emin olabilirsin şöyle keyifle popchourn larımız hazır takılacağız,senin de panelin hiçde fena değil ayrıca biliyomusun bu Bluray çıktı çıkalı kendimden oldum ps3 oynamaz oldum bu hafta feza-dan özel god of war 3 ayırttım gerisi hikaye en son uncharted 2bitirdim -ama film izlemek bambaşka avatarı kim eleştirmiş umrumda değil başarı her zaman eleştirilir-AVATAR Gibi film yok dur varsa yazsınlar buraya lütfen bu arada Sherlock SECTOR 7 1080p geldi abansammı dicem ama bitrate de istediğim mefkide değil gibi ama 1920x1080p 16:9 standında bakalım ne olcak

Sherlock Holmes 2009 1080p BluRay x264-SECTOR7

Date 03.11.2010
    Source 1080P BluRay
    Video 1920x1080 8832 kbps
    Audio DTS 1509 kbps

IMDB 7.6/10 (59,736 votes

• Bugün izledim son zamanların en iyi filmi.Tekrar izlicem.Alt yazıda sorunlar vardı.
  • @GOGOMEZ

İyi dileklerin ve hakkımda düşündüklerinden ötürü teşekkür ederim... Söylediğim gibi sistemin gerçekten süper o tv de animasyon filmler ve aksiyon dolu sahneler bir de God of War dedin kalbimden vurdun beni o tv de God of War'ı düşünmek bile heycan verici, ben ayın 17'sinde Sony bayinden alıcam inşallah, sonrasında benden haber alına bilir mi bilemiyorum...

Sherlock Holmes SECTOR7'yi ben indirmeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastenc -- 11 Mart 2010; 16:32:16 >
  • quote:

@GOGOMEZ

İyi dileklerin ve hakkımda düşündüklerinden ötürü teşekkür ederim... Söylediğim gibi sistemin gerçekten süper o tv de animasyon filmler ve aksiyon dolu sahneler bir de God of War dedin kalbimden vurdun beni o tv de God of War'ı düşünmek bile heycan verici, ben ayın 17'sinde Sony bayinden alıcam inşallah, sonrasında benden haber alına bilir mi bilemiyorum...

Sherlock Holmes SECTOR7'yi ben indirmeye başladım

GOD İçin kasma ben bitirim sana postalarım o..bu arada LED DÜşünmüyosan yeni seri HX-NX Partlar geldi Sony shoplara bir ara bakalım kardeşim

• Sherlock Holmes'un 30 Mart'tı BD'nin resmi çıkış tarihi.

CBGB ripi iyi gibi.

Sırada Lord of the Rings Trilogy var.
    Bir iki hafta içinde çıkması muhtemel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 11 Mart 2010; 20:09:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

Sherlock Holmes'un 30 Mart'tı BD'nin resmi çıkış tarihi.

CBGB ripi iyi gibi.

Sırada Lord of the Rings Trilogy var.
    Bir iki hafta içinde çıkması muhtemel.

hell yea çıktığı haftasonu evde parti vericem
  • güzel film
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ
    GOD İçin kasma ben bitirim sana postalarım o..bu arada LED DÜşünmüyosan yeni seri HX-NX Partlar geldi Sony shoplara bir ara bakalım kardeşim

Ben ps3 oyunlarını arşivliyorum ama iyi niyetin için çok teşekkürler @GOGOMEZ Vallahi LED lere bayılıyorum çok zarifler özellikle senin tv çok iyi ama şuan alamam küçük bir evde yaşıyordum param vardı, sağolsun teyzem kiracısını çıkarttı ve benim oturmamı istedi, bende kırmadım tabi "kira ödememek için değil hatrı kırılmasın hesabı" taşındım bu ev çok büyük olduğu için çok masraflı oldu, inşallah para biriktirince samsung lcd yi salona alacığım led tv yi şuan ki sinema odama koyucam... Ben bir de almıyacaksam hayatta elektronik mağazaya gidip ürün bakamıyorum acayip tahrik oluyorum ve hırs yapıyorum alıcam diye o da beni sıkıntıya sokuyor

@QuadroFX

Şu Yüzüklerin Efendisini bu kadar geç çıkartmaları gerçekten taktire şayan, dublajı süper olduğu için seriyi indirmeyip mağazan almak lazım aslında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastenc -- 11 Mart 2010; 22:03:50 >

• Arkadaşlar bu filmin bluray çıkış tarihi 30 Mart 2010 olarak gözüküyor. Peki bu gruplar 720p-1080p ripleri filmin blurayi çıkmadan 20 gün önce piyasaya nasıl sürüyorlar ?

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: teufelm

Arkadaşlar bu filmin bluray çıkış tarihi 30 Mart 2010 olarak gözüküyor. Peki bu gruplar 720p-1080p ripleri filmin blurayi çıkmadan 20 gün önce piyasaya nasıl sürüyorlar ?

Saygılar

Bende merak ediyorum.
    Ön-Sipariş olayı diye düşündüm fakat riskli olur yaydıklarında internete FBI belli kişileri bilebilir.

Büyük ihtimal içerde yani Depodan sızdırıyorlar.
    Depoya 20 gün öncesinden geliyor sanırım film.
  • Az önce bitti HD 720p izledim müthişti film Robert Downey ile Jude Law tam olarak oturmuş karakterlere çok iyiydi. 8/10 puanım 2. film çok daha güzel olacaktır eminim. Robert Downey Jr neye el atsa başarıyor adamım ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 12 Mart 2010; 22:58:13 >
  • Ben sinemada izledim bu filmi,filmdeki hava mükemmeldi özellikle kıyafetler mütiş uyum sağlamış.
  • diamond sürümden izledim tek kelimeyle mü-kem-mel bir film!!! acayip güldüm ya

her yönüyle çok güzeldi. keşke BD izleseydim diye tepiniyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.