Şimdi Ara

Sherlock Holmes (2009) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
241
Cevap
0
Favori
8.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cro-X

Gogomez ve PHI sağolun aydınlattığınız için

Mamunda da Wiki de yok Eureka da ikisinide seviyordum .

Eureka zaten 1080 düşmedi hada hocam.Wiki HdChina ın Eureka hdtorrents sitelerine baglı sunumlarını orada yapan guruplar.Mamundaya biraz geç düşecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

Gogomez ve PHI sağolun aydınlattığınız için

Mamunda da Wiki de yok Eureka da ikisinide seviyordum .

Eureka zaten 1080 düşmedi hada hocam.Wiki HdChina ın Eureka hdtorrents sitelerine baglı sunumlarını orada yapan guruplar.Mamundaya biraz geç düşecektir.

Bu siteler üyelik açıyor mu arada?. Bir sürü torrent sitesine üyeliğim vardı hepsinin şifreleri isimleri unuttum içim yanıyor şimdi . Sağolun

• güzel olmuş bu filmde izlenebilir kesinlikle:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

filme güzel demek istiyorum ama filmi anlayamadığım için kafam karıştı
    o kızı neden kelepçeledi sonunda? o kızı sevmiyormuydu ? ayrıca arabada yüzü görünmeyen silahlı adam kimdi? baş kötü karakterin amacı neydi büyüler falan ?o makine ne işe yarıyordu ? o makineyi yapan 'cüce' mi ne o tabutta dişleri olmayan adam,onu niye öldürdü...

anlaşılan kimse anlamamış filmi

• Sırf müzikleri için tekrar tekrar izleyebileceğim bir film. Aksiyon, gizem, iyi oyunculuklar, şahane müzikler. Kesinlikle tavsiyedir.

http://cineshoot.blogspot.com/2010/03/sherlock-holmes-2009-muzikleri-yeter.html

@Permanent.
    O hata olsa ne olur olmasa ne olur? Nasıl böylesine gereksiz bir hatadan keyif kaçabilir ki?
    Kusursuz mu olacaktı filmler? Enteresan şeylere takılmayalım derim...
  • http://www.imdb.com/name/nm2944521/ Helal valla Selçuk Ergen cast'ta yer alıyor. Teknik efekt yönetmeni felanmış
  • bugün çıkıyor bd?
  • Şimdi bitirdim.Bu yılın en iyi filmi bana göre.Her ne kadar daha "Shutter Islandı" izlememiş olsamda.

R.Downey ve Jude Law Holmes ve Watson rollerine cuk diye oturmuş.Rachel McAdams'da iyi oyunculuk sergilemiş.

Sherlock Holmes'in o umursamaz tavırlarına ve olayları çözüş tarzına hayran kaldım.

Sinemada izlemediğime pişman oldum.
  • Bu filme kurgu benim çok hoşuma gitti. Yani filmin herhangi bir anında ekranda görülen ayrıntılar daha sonra bir çözüm olarak karşımıza çıkması etkileyici. Sahneler maksimum faydayla çekilmiş

Sherlock Holmes çok iyi yansıtılmış. Oyuncu da hakkını vermiş. Ve Jude Law ile çok iyi uyum sağlamış. Sıkmayan bir seyri var.
  • filmi izlemeye başlamadan önce sadece Sherlock Holmes'in bir dedektif olduğunu biliyordum filmin konusu veya önceden bir fragman bile izlememiştim.Sadece oyunculuğunu çok beğendiğim R.Downey'in filmi diye izlemeye başladım.ancak bir filmin her sahnesimi hayranlık uyandırır. 2 saat nasıl geçti hiçbirşey anlamadım ancak herşey bu kadar güzelmi yansıtılır,herşeyi çok güzel yapmışlar özenle çalışmışlar.Zaten yaptığı hasılatta güzel hem bu hemde filmin sonundaki olay 2. filmin geleceği için mutlu oldum diyebilirim.bu kadar ünlü bir dedektifi bu kadar güzel yansıtmak süper olmuş... herkese tavsiye ederim her kim izlerse beğeniceğinden eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

filmi izlemeye başlamadan önce sadece Sherlock Holmes'in bir dedektif olduğunu biliyordum filmin konusu veya önceden bir fragman bile izlememiştim.Sadece oyunculuğunu çok beğendiğim R.Downey'in filmi diye izlemeye başladım.ancak bir filmin her sahnesimi hayranlık uyandırır. 2 saat nasıl geçti hiçbirşey anlamadım ancak herşey bu kadar güzelmi yansıtılır,herşeyi çok güzel yapmışlar özenle çalışmışlar.Zaten yaptığı hasılatta güzel hem bu hemde filmin sonundaki olay 2. filmin geleceği için mutlu oldum diyebilirim.bu kadar ünlü bir dedektifi bu kadar güzel yansıtmak süper olmuş... herkese tavsiye ederim her kim izlerse beğeniceğinden eminim.

Ben de dün izledim ve düşüncelerine aynen katılıyorum. Oyunculuk olsun, kurgu olsun, efektler, müzikler hepsi çok iyiydi

• Filmi seriye bağlayacaklar mı acaba?Kitapları falan var sanırım.
  • quote:

quote:

filme güzel demek istiyorum ama filmi anlayamadığım için kafam karıştı
    o kızı neden kelepçeledi sonunda? o kızı sevmiyormuydu ? ayrıca arabada yüzü görünmeyen silahlı adam kimdi? baş kötü karakterin amacı neydi büyüler falan ?o makine ne işe yarıyordu ? o makineyi yapan 'cüce' mi ne o tabutta dişleri olmayan adam,onu niye öldürdü...

anlaşılan kimse anlamamış filmi

kız sherlock u yatağa kelepçeledi ya kızı orda kelepçeleyerek bi çeşit intikam aldı.sherlock kızı seviyor ama bunu kendisine bile itiraf edemiyor.
    yüzü görünmeyen adam profesör moriaty. kont blackwood un makinesindeki radyo frekansının peşinde. olayın 1880 li yıllarda geçtiğini düşünürsek radyo frekansı müthiş bir icat.zaten sherlock unda filmin sonunda dediği gibi "sadece radyo dalgaları yolluyarak aletleri kontrol ettiğini bir düşünsene" burda çok güldüm ya.
    baş kötü karakter kont blackwood o makine sayesinde parlementodaki insanları zehirleyip bunu büyü yoluyla yaptığını açıklayarak insanları kandırmak ve ondan korkmalarını sağlayarak ülkeyi ele geçirmek.
    tabuttaki cüceyi zehri elde ettikten sonra öldürdü.

• film anlaşılmayacak bi film değil. kafanız dağınıkken izlemiş olmanız muhtemel. zaten herşeyi birbir anlatıyor

sonlara doğru, ee nası dirildi bu adam? derken anlatmaya başlıyor holmes.hiçbişey havada değil

kitabındaki o umursamaz havayı, başkalarına anlamsız gelen müthiş hamlelerini vs çok iyi yansıtmışlar. sadece kitabı okurken daha iyi keman çaldığını hayal etmiştim ben holmes ün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.M
    film anlaşılmayacak bi film değil. kafanız dağınıkken izlemiş olmanız muhtemel. zaten herşeyi birbir anlatıyor

sonlara doğru, ee nası dirildi bu adam? derken anlatmaya başlıyor holmes.hiçbişey havada değil

kitabındaki o umursamaz havayı, başkalarına anlamsız gelen müthiş hamlelerini vs çok iyi yansıtmışlar. sadece kitabı okurken daha iyi keman çaldığını hayal etmiştim ben holmes ün

evet ya kitapta kemani daha iyi caldigindan bahsediyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Filmi seriye bağlayacaklar mı acaba?Kitapları falan var sanırım.

filmin sonu 2. filmin geleceğini neredeyse kesinleştirmekteydi ki hasılatıda gayet iyi yani büyük ihtimal gelicek
  • 2.film gelir. belirgin şekilde 2.filmdeki düşmanı ve olayı da verdiler.

bu arada ben kemana takıldım ya o neydi öyle
  • ÇOK GÜZEL FİLM OLMUŞ HAKKATEN BAŞLARI KAFANI KARIŞTIRIYOR AMA SONUNA DOGRU BÜTÜN CVPLARI VERİYOR AKLINDA BİŞEY KALMIYOR
  • Filmi az önce izledim, bu zamana kadar çok şey kaçırmışım. İnanılmaz bir maceraydı, müzikleri de bir o kadar güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

8/10
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.