Bildirim
Sherlock Holmes Crimes and Punishments Türkçe Dil Dosyalarını Verebilecek Var Mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: AssassinFurkan
Sherlock Holmes Crimes and Punishments oyunu orjinal olup bana Türkçe dil dosyalarını upload edicek arkadaş var mı ?
Böyle bir şey imkansız.. Çünkü sadece Steam'de yayınlandı. O sebeple Steam'deki dil dosyaları sadece oyunun oynanabilmesi için dosyayı indiriyor. Yani kopyala-yapıştır yaparak o dosyalar aktarılamıyor. Ayrıca resmi olarak biz yaptığımız için buna izin veremeyiz. Oyun pahalı değil, satın alabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: FifaNetworkTR
quote:
Sherlock Holmes Crimes and Punishments oyunu orjinal olup bana Türkçe dil dosyalarını upload edicek arkadaş var mı ?
Böyle bir şey imkansız.. Çünkü sadece Steam'de yayınlandı. O sebeple Steam'deki dil dosyaları sadece oyunun oynanabilmesi için dosyayı indiriyor. Yani kopyala-yapıştır yaparak o dosyalar aktarılamıyor. Ayrıca resmi olarak biz yaptığımız için buna izin veremeyiz. Oyun pahalı değil, satın alabilirsiniz.
şuan 59 tl filan malesef ben bu parayı veremem hadi 10-15 tl filan olsa tamamda -
İndirim bekleyin düşüyor ya da kingun veya g2a gibi sitelere bakın...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O sitelerde 30 tl buda benim icin fazla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Steamde indirim zamanı 15 liraya düşüyor. -
Slm bende çok aramıştım
link budur
-
quote:
Orijinalden alıntı: sabandemir
Slm bende çok aramıştım
link budur
Virüs.avi -
Ne virüsü arkadaşim saçmalama bizzat şimdi tekrar denedim. bu galiba iyilik yaptım kele beni duyurdu ele :)
bu arada ben çocuk degilim ikincisi bilgisayarcıyım -
quote:
Orijinalden alıntı: sabandemir
bu arada ben çocuk degilim ikincisi bilgisayarcıyım
Aferin sana .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 6 Mart 2016; 21:01:36 > -
Ben tarattim virus bulamadim suan mobil oldugumdan tam kontrol edemedim yarin 7zipin yardimiyla icine bakicam ne var diye
quote:
Ben tarattim virus bulamadim suan mobil oldugumdan tam kontrol edemedim yarin 7zipin yardimiyla icine bakicam ne var diye
Bak bakalım . -
Zor zaten 5-10 tlye düşer oynarsın, o kadar da çok arayacağın türde bir oyun değil. -
Sanirim oyle yapicam insanlarin emegini karsiligini vereyim
Sherlock Holmes Crimes and Punishments oyununTürkçe dil dosyalarını ben verebilirim
Oyu steamde 30 lira şu anda. Az emeğe saygınız olsun.
Kardeşim konuyu hortlatmadan önce en son mesajın tarihine bir bakın lütfen
Baktım bu gün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X