Şimdi Ara

Sherwood alan ve memnun kalanlar!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bitene kadar daha önce aynı markanın 8701 modelini 490 ytl ye satmıştı. Daha sonra nanomall sitesi aynı ürünü yaklaşık bir ay boyunca 390 ytl civarına sattı. Geçen hafta 871 modeli bitenekadar da dediğim gibi 990 ytlye satıldı. iki site arasında bir bağlantı varmı bilmiyorum ancak beklentim tarihin tekerrür etmesi Çünkü ilk ürünü fırsat ürünü olarak alanlar daha sonra ürünü mağaza formatında satan başka bir firma tarafından 100 ytl daha ucuza satıldığını görünce eminim çok üzülmüşlerdir

Ayrıca satılan bu ürünler güncel modeller değildir. Batı ülkelerinde yaşayanlar bir markanın güncel modelleri çıktığı zaman önceki serileri gayet ucuza alabiliyorken biz eski modeli dahi onların bir zamanlar almış oldukları fiyatlardan iki hatta üç kat fazlaya almak zorunda bırakılıyoruz.Ülkemizin teknoloji çöplüğü yapılmaya çalışılmasına bir örnek daha...

• hevesini kursağında bırakmak niyetinde değiliz ama gercekten benim o kadar bütcem olsa kesinlikle yeni nesil ses formatlarını destekleyen bir anfi alırdım...
  • slm bencede doğru söylüyorsun

quote:

Orjinalden alıntı: eikinskjaldi

hevesini kursağında bırakmak niyetinde değiliz ama gercekten benim o kadar bütcem olsa kesinlikle yeni nesil ses formatlarını destekleyen bir anfi alırdım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: electromania

Satan bi sitenin yerine gittim yerinden inceleyerek aldim. Hatta calistirdilar orda gayet iyiydi. Yani sherwood da kotu bi marka degilmis ben begendim acikcasi.

Arkadaşım bende hevesini kırmak istemem ama keşke biraz araştırıp sorsaydın , bu yüzden ben 2-3 aydır amfi ve hoparlör konusunu araştırıyorum. O verdiğin fiyata nerdeyse onkyo 805 alınabiliyor. Forumdan Spidr'a sorsaydın sana yanlış yol göstermezdi . Bu tür elektronik aletleri aldıktan sonra geriye dönüşü pek mümkün olmuyor . Sistemin hayırlı uğurlu olsun.
  • Biraz daha üzerine giderseniz adam yakacak kendini.
    Dostum n'apmışsın sen yaaaa....?? O fiyata gidip Sherwood alınırmı...???

ŞAKA ŞAKA..Kızma sakın electro. Sen beğendiysen sorun yok.

Güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbeyazh -- 4 Temmuz 2008; 16:16:57 >
  • cok güldüm siyahbeyazh
  • Nanomal (İthalatçı firma) sherwood'un newcastle modellerinden kampanya yaparsa daha iyi olacak sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: melih06

Nanomal (İthalatçı firma) sherwood'un newcastle modellerinden kampanya yaparsa daha iyi olacak sanırım.

Bu isteklerde ilerleyen zamanlarda goz onunde bulundurulacak.
  • sherwood rd8701in bu düşüşünü Yamaha363ün piyasaya çıkışına 1-2 gün kalmasından kaynaklanıyo diye düşünüyorum. 363, 361ile aynı fiyattan satılacak 485ytl nakit
    böylece 361 fiyatında da düşüş olacak. ozaman izliycez sherwood rd 8701i
  • Fiyatının bu kdr dusmesinin sebebi sherwood un turkiyede henuz yeni olusudur. Bu tarz kampanyalar sayesinde bilicek insanlar sherwoodun artık turkiyeye de geldigini. Onun dısında kimsenin bi rekabeti yok sonucta herkes kendine hitap eden begendigi urunu alır.
  • Güzel tanıyalım ozaman birazda newcastle modelini, newcastle da kampanya görsün dimi.
  • arkadaşlar sherwood anfilerinin newcastle modelleri daha harikadır
  • quote:

Orjinalden alıntı: seridari

Güzel tanıyalım ozaman birazda newcastle modelini, newcastle da kampanya görsün dimi.

Newcastle R-871 de kampanyada, sizi mi kırıcaz arkadaslar. Sıcak fırsatlara bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technicmen -- 16 Temmuz 2008; 14:43:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seridari

sherwood rd8701in bu düşüşünü Yamaha363ün piyasaya çıkışına 1-2 gün kalmasından kaynaklanıyo diye düşünüyorum. 363, 361ile aynı fiyattan satılacak 485ytl nakit
    böylece 361 fiyatında da düşüş olacak. ozaman izliycez sherwood rd 8701i

rx-v363'un piyasaya girecegini nasil biliyorsun? birkac gun icinde rx-v361 almaya niyetliydim, simdi ayni fiyattan girerse kotu olur :)
    kim satacak 363'u?
  • 363 piyasaya girdi zaten internetten araştırabilirsin fiyatlarını
  • sherwood R8701 mi yamaha rx-v363 mü? hangisini aliim fiyat olarak aralarında 150 ytl fark var? siz olsanız hangisini alırdınız? gördüğüm kadarıyla sherwood'da hdmi yok bu bi dezavantaj mıdır?
  • İkisini de alma. Sana diğer topic de cevap yazdım.

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

sherwood R8701 mi yamaha rx-v363 mü? hangisini aliim fiyat olarak aralarında 150 ytl fark var? siz olsanız hangisini alırdınız? gördüğüm kadarıyla sherwood'da hdmi yok bu bi dezavantaj mıdır?
  • pioneer al ben almadım yamaha aldım ama aklım pioneerde kaldı acaba stero müzikte yamahadan daha mı iyi olabilir diyee.
  • Pioneer her zaman Stereo konusunda Yamaha'nın 1 adım önünde olmuştur. Yamaha'nın sert karakterdeki sesini pek çok Audiophile gerçekten uzak bulur. Sinema sistemleri için belki hoşunuza gidebilir, ancak Stereo için çok sert ve agresif.

quote:

Orjinalden alıntı: nickelx

pioneer al ben almadım yamaha aldım ama aklım pioneerde kaldı acaba stero müzikte yamahadan daha mı iyi olabilir diyee.
  • bu işler hep böledir eminimki pioneer almış olsaydında aklının bir köşesinden keşke yamahamı alsaydım diyecektin
    quote:

Orjinalden alıntı: nickelx

pioneer al ben almadım yamaha aldım ama aklım pioneerde kaldı acaba stero müzikte yamahadan daha mı iyi olabilir diyee.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.