Şimdi Ara

Sherwood alan ve memnun kalanlar!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende gözlemledim sesi stereoda sert biraz kapalı sanki ses çok berrak degil audio cd kullanımında ses kartında ayarlayınca yumuşuyo biraz filimde güzel ama
  • benim anlatmak istediğim şey markayla alakalı değil hocam belki en iyi markayıda almış olsa insan yinede içinden acaba bu model nasıldır, bunun şu performansı belki daha iyidir, keşke bunumu alsaydım diye hep içinden geçirir mutlaka en azından ben böleyim 361 aldıktan sonra keşke sony 1200es alsaydım diyodum 1200es dinleyince iyiki sony almamışım dedim sonra gittim 661 aldım baktım oda hoşuma gitmedi ses olarak elden çıkrarıp tekrar 361 döndüm bu aralarda hep aklımda marantz ,denon gibi markaların nasıl bir ses rengi vardır diye merak ediyorum tabiki pioneer 1018 hala aklımın bir köşesinde yerini koruyor insanoğlu işte en iyisinide almış olsa yinede deyişik şeyler arıyor işte.
    quote:

Orjinalden alıntı: teknika

Yok demezdi.

• Onu diyorum ya işte!

Stereo konusunda doğru bir değerlendirme de bulunmuşun. Pek çok Yamaha kullanıcısı, AVR'nin Stereo modunda değil, disko effect modunda müzik dinlemeyi tercih eder. İşte bu durum cihazın stereo konusundaki eksikliğidir zaten. Filmlerde de arka effect kanalları gerçekte olduğundan daha metalik ve parlak. Pek çok kullanıcı bu absült efektlerin cazibesine kapılıyor ama, bu da doğru değil!

quote:

Orjinalden alıntı: nickelx

bende gözlemledim sesi stereoda sert biraz kapalı sanki ses çok berrak degil audio cd kullanımında ses kartında ayarlayınca yumuşuyo biraz filimde güzel ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknika

İkisini de alma. Sana diğer topic de cevap yazdım.

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

sherwood R8701 mi yamaha rx-v363 mü? hangisini aliim fiyat olarak aralarında 150 ytl fark var? siz olsanız hangisini alırdınız? gördüğüm kadarıyla sherwood'da hdmi yok bu bi dezavantaj mıdır?

göremedim onu. Yamaha konusunda "bahsettiğin ürünleri alabilirsin yamışsın"
  • sefalenk nasıl yani 661 de blurr brown dac olması lazım 361 den fazla farkı yokmu.bende satıp 361 alıyım dedim biara bide teknika disco effect modu 361 de yok 661 demi var ben görmedimmde benim istedigimm creative-x-fi ses kartı olmadan yamaha 361 den istedigim sesi alamıycakmıyım normal dvd player bağladıgımda joe satriani dvd sini izliyorum normal dvd deen bagladıgımda kaba bir ses poer dvd x-fi ses kartından giriyorum baterinin zilinin sesi bile tertemiz bilgisayar olmadan temiz bir ses veren anfi yokmu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 15 Ağustos 2008; 21:51:03 >
  • kardeş ben normal dvd playerden gayet ii ses alıyorum ama 661 ile benim hop pek uyum saglamadı heralde basslarda bir dengesizlikj oluştu anlayacagın.bende forumdaki bazı arkadaşlara uyup 661 almıştım ama malesef benim için hüsran oldu, 361 ile joniourlar birbiriyle tencere kapak misali çok uyumlu çalıyorlar.bence sakın sırf stereo performansı artsın diye gidip 661 alma hiç fark etmiyor çünkü.
  • yada belki sen x-fi seskartından bağlamadıgın için farkı göremedigin için yanılıyorsun gerçekten pc den dirince ses bi hoş oluyo crystalizer efekti sesi çok temizliyo.anfi aynı sony dvd bağlıyorum quadral quantas tizi başarılı bide kolonum varr.x-fi den dinledikten sonra diger hiç bişey zevk vermez oldu
  • Sherwood R 772 newcastle kullanan yok mu arkadaşlar Türkiyede..

Bir bende mi var bu cihaz???????

• quote:

Orjinalden alıntı: yıldırans

Sherwood R 772 newcastle kullanan yok mu arkadaşlar Türkiyede..

• pioneer süper
  • Ben asla öyle bir şey demedim ve dememde zaten. Her markanın kendine göre ayrı avantajları ve ses renkleri var. Ayrıca her markanın da bir alıcısı var. Ben sadece arkadaşın benden başka Sherwood kullanıcı yok mu? Yaa. Deyişine tebessüm ettim. Yanlış anlaşılmasın.
  • quote:

R 772 kullanan var satılan bir model bu ama sanırım bu forumda olupta kullanan yok. Yada sizin sesinizi duymuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technicmen -- 18 Ağustos 2008; 10:38:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: technicmen

quote:

R 772 kullanan var satılan bir model bu ama sanırım bu forumda olupta kullanan yok. Yada sizin sesinizi duymuyorlar.

Sizin bilginiz varmı bu cihazla ilgili, kullnma kılavuzunu bulabilirmiyiz(türkçe)
  • Ürünle ilgili cozemediginiz birsey varsa 0224 240 23 53 nolu telefondan sayit beyle ya da 0212 659 08 88 nolu telefondan savas beyle irtibat kurabilirsiniz. Size yardımcı olucaklar.
  • ses kartıyla ses düzgünleşiyo diyosun dvd filmleri pc denmi izliyorsun dvd player kullanmıyormusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: technicmen

Ürünle ilgili cozemediginiz birsey varsa 0224 240 23 53 nolu telefondan sayit beyle ya da 0212 659 08 88 nolu telefondan savas beyle irtibat kurabilirsiniz. Size yardımcı olucaklar.

Teşekkürler..
  • Rica ederim.
  • wharf 8.4, 8.1 ve 8c ile sherwood kullanıyorum. 8.4 ler toppopelektronikten(çok yardımcı oldular, tavsiye ederim, çok iyi esnaflar), sherwood ise bitenekadar.com un sattığı ilk sherwood ve 500 ytl e almıştım. çok memnunum. şu an subbass ın eksikliğini duyuyorum. çok zorluyor kuleleri.

patlıyor sanıyordum kolonlar ama önündeki toz korumaları ses yapıyomuş, çıkardım şu an çok temiz yüksek baslarda patlamalarda. ama yinede zorlanıyor.

ha bu set normal bir eve çok uygun, ses seviyesi 70 e kadar ve ortalama olarak 45-50 civarlarında film izliyorum. tavsiye ederim. arkalar ve center ikinci el toplam maliyeti 1200ytl kablolarla beraber.. (arkalara 2,5mm kullandım)

sherwood kampanyasını bursa yapmış, biz getiriyoruz demişti oraya kule hoparlör sorduğumda. çok iyi bir amfi demişti oradaki arkadaş. çok yardımcı bi kişiydi o da. çok iyi esnaf yani.

şu an toz korumalarını çıkardım, çko daha havalı görünüyor. muhteşem hatta. sarı sarı kevlarlar... duvara bordür bulamadım görütü kirliliğinden dolayı özür dilerim...

• Bursa cd bank sait beyle beraber biz getiriyoruz sherwood'u. Abimin yakın arkadasıdır sait bey. Sadece orada degil sherwood dagıtımını yaptıgımız heryerde ve bizde de kampanya devam ediyor su anda.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.