Şimdi Ara

SHIB coin Robinhood borsasında listelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SHIB coin Robinhood borsasında listelendi

Son günlerde Bitcoin tarafında yaşanan dalgalı seyire rağmen SHIBA INU dikkat çekici bir yükseliş trendine girdi. ABD’nin önemli borsalarından Robinhood listelemesi haberi ile birlikte yüzde 40 civarında bir artış kaydetti. 

SHIBA INU neden artıyor?

Çok düşük komisyon ücretleri ile popüler borsalardan birisi haline gelen Robinhood bugün itibariyle 4 farklı kripto para birimini listelemeye başladı. SHIB, SOL, MATIC ve COMP bundan sonraki dönemde Robinhood borsasında yerini alacak. 

Ayrıca Bkz.Rise Online World ile kripto para kazanın

Haberin duyulması ile birlikte SHIBA INU da dikkat çekici bir tepki verdi. Gün içerisinde 0.00218$ seviyesinden 0.0030$ seviyesine kadar iğne atan SHIBA INU yatırımcısına yüzde 40 civarında kazandırdı. 

Enflasyon verileri ve FED’in şahin tutumu nedeniyle bir süredir düşüş eğiliminde olan Bitcoin ne yazık ki SHIBA INU yükselişine daha fazla izin vermedi. Şu sıralar 0.0026$ seviyelerinde gezinen SHIBA INU Pazar değeri de 12.2 milyar dolar civarında kaldı. 

• Yanlış bilgi: 0.0030 değil. 0.000030 2 0 arasında milyonlarca fark oluşur.

• Shiba tutuyorum 0.0030 gelse şuan burda yoktum bavullar hazir direk tatile bir umut hayel giriyoruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bakalım bu sefer kimlerin eline verecekler, sıraya girip bekleyen çok, millet müptelası oldu tokatlanmanın.

SHIB coin Robinhood borsasında listelendi
  • Eskiden almadigim icin cok pismanim arkadasim alalim bu patlicak dedi dedim bosver eldekindende olmayalim demez olaydim..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.