Şimdi Ara

Shiba Inu Beslemek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
31.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Shiba Inu cinsi köpek beslemek istiyorum ancak internette bir kaç tane pasif ilan dışında düzgün bir ilan bulamadım.
    İstanbul'da yaşıyorum, satan ya sahiplendiren birilerini ya da pet shop biliyorsanız haber verin lütfen.
    Sanırım fiyatı 1000 tl civarı, birisinin sahiplendirmesi çok daha işime gelecektir.
    Shiba Inu besleyen var mı? Evde besleyeceğim, hafta içleri çalışıyor ve geç geliyorum ancak hafta sonları gezdirebilirim. Bakımı vs neler tavsiye edersiniz?

• +1
  • hachiko izleyince bende konu açacaktım ama üşendiğim için ertelemiştim :)
  • hocam benim bir tanıdık var çiftlik işletiyor ona sormam gerekiyor,24 saat içinde dönmeye çalışırım :)
  • Çok sevinirim hocam, cevabınızı bekliyorum. Çiftlik sahibinin köpeğine çok iyi bakacağımdan şüphesi olmasın. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OperasyonAdami

Merhaba arkadaşlar, Shiba Inu cinsi köpek beslemek istiyorum ancak internette bir kaç tane pasif ilan dışında düzgün bir ilan bulamadım.
    İstanbul'da yaşıyorum, satan ya sahiplendiren birilerini ya da pet shop biliyorsanız haber verin lütfen.
    Sanırım fiyatı 1000 tl civarı, birisinin sahiplendirmesi çok daha işime gelecektir.
    Shiba Inu besleyen var mı? Evde besleyeceğim, hafta içleri çalışıyor ve geç geliyorum ancak hafta sonları gezdirebilirim. Bakımı vs neler tavsiye edersiniz?

Yalniz ayiracak cok vaktin olmayacaksa onermem kopeklerin hergun duzenli olarak gezmesi gerek cunku. Bu arada benim bildigim bir yer var orada yurtdisindan getirtiyorlar fiyatini bilmem ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam gezdirmek için zaman ayıramasam bile ailem ve arkadaşlarım gezdirebilir. Ancak yurtdışından köpek getirmek konusunda ciddi misiniz? Telefon, tablet ya da oyun konsolu değil ki bu? Yurtdışından Türkiye'ye en iyi ihtimalle 3 - 4 günde kargo gelse bu hayvan ne yapacak tek başına aç susuz? Ben daha önce böyle bir şey duymadığım için soruyorum. Saygısızlık olarak almayın lütfen.

• Malesef,o cins köpeği yokmuş.Bu köpek Husky'lere benziyor aslında :)

eğer hayvan husky gibi sıcağı sevmiyorsa yani bir çeşit kutup kurduysa bence başka bir cins bakın derim,hayvanlara eziyet oluyor buralarda :(
  • gemiciler getiriyor siz sıkıntı yapmayın,daha önce çok getirtmiş babamlar köpek gelmeden parayı vermezsiniz sadece bu kadar basit :)
  • arkadaşlar yok mu başka bir alternatifi?..
  • Aynı köpekten ben de arıyorum uzun zamandır....
    Belli prosedürler yerine getirilince yurt dışından kopek getirildiğini biliyorum.

Eğer ki böyle bir imkan ve sağlayıcı varsa hallice miktarda bir bütçe ayırmış durumdayım.

Bilginize...

Edit: Bu arada şunu da belirtmek istiyorum.
    Her ne kadar Türkiye'deki satıcılar bu işe son derece ticari baktıkları için hayvanın sağlığı ve yaşam standartlarından çok alacakları paraya bakıyor olsalar da gene de bu açıklamayı yapma gereği hissediyorum; bahçeli bir evim ve ayıracak yeterli zamanım olduğundan;yavruya sağlıklı bir yetiştirme ortamı sunacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ups_81 -- 13 Şubat 2014; 9:41:26 >
  • Kardeşim hallice bütçe derken? Ne kadara satılıyor ki?

• Vallaha Turkiyede bulursanız 2000lira falan ama genelde yurt dışından geliyor.aldığım en iyi fiyat 1500dolar şimdilik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklın varsa satın almazsın, bu kafayla da sana kimse sahiplendirme yapmaz zaten.
  • Lafın banaysa ne demek istediğini pek anlamadım.o parayı verdiğimi ya da vereceğimi söylemedim ama belli bir miktar para ayırdım.sahiplendirme türü konularda son derece hassas ve bilinçli olduğumu düşünüyorum ama bu ırkta öyle bir şans pek yok maalesef.lütfen ahkam kesmeden önce işin aslını bir araştır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar
    Şimdi şansa gezinirken gördüm forumu,ben 1 yaşında dişi shiba inu sahibiyim,geçen sene yurtdışından bir aracı tarafından getirttim,malesef şuan eğitim için verdiğim çiflikte kalıyor,malesef evde çok zor hele ki yoğun çalışıyorsanız,ben ilk geldiğinde çalışmıyordum fakat şuan yoğun çalıştığımdan ilgilenemiyorum :( yalnızlığı sevmeyen bir cins sahibine bağlılığı fazla ve eğer yoğun saatler çalışıyosanız sadece hafta sonları gezdirmeyle malesef olmaz:( her gün enerjisini atmak için uzun yürüyüşler yapmanız gerekir özgürlüğü koşmayı seven çok sevecen ve çok akıllı bir köpek..
  • Bu konuda sana hak veriyorum. Benimde çok hoşuma giden bir köpek ırkı ancak özgürlüğüne ve yaşam alanının rahatlığına çok bağlı bir köpek. Eğer seven ve ilgilenen birisi bakmayacaksa pek uygun olmayacağını düşünüyorum. Elbette karar sizin...
  • Iyi günler yazılanları okudum ben polis köpek egitmeniyim elimde köpeklerde var eğitimde yaparım yardım da ederim köpek almak kolay ama yeriniz nasıl bakacağınız nerde bakacağınız beklentiler önemlidir bunları belirlemeden köpek alırsanız üç gün sonra verecek yer ararsınız istanbul halkalı 05057749742 her türlü yardım ederim

• İyi günler acaba post ile yardımcı olabilir misiniz? Şu an değil belki ama 1 2 seneye almayı düşünüyorum bir tane bende nerelerde var ve ya nerede bulabilirim ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.