Şimdi Ara

shinobi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu 50 lwl skıllı asas ın we nasıl sıze bı sormk ıstedm bn bılmeden aldımyorumlarıınızı bklıorum saygılar....

Nick=AljN
    lwl=51
    pets=great tiger
    guıld=tabikide lTheEndl

• http://forum.donanimhaber.com/m_10459821/mpage_1/key_shinobi//tm.htm#10459821

Bu linkte tüm 2. job skilleri ve ne işe yaradıkları yeterince güzel bir şekilde anlatılmış durumda...

Benim okçum vardı ve ben dfns'a önem verirdim bu yüzden slayer olmayı seçmiştim...seçimleriniz kişiseldir ve slayerda iyi def veriyordu benim için ...Kolay gelsin...İyi Leveller
  • orada hatırladığım kadarıyla shinobinin sonuncu skilli yanlış yazıyor. 2 gün önce shinobi oldum kitapdan 5 skill çıkıyor ilki maden çıkarma 2. si düşmanın hızını azaltma 3. düşmaın accuary ve dodge rate sini düşürüyor sonuncusu ise senin skill defenseni arttırıyor. lvl 50 ye geldiğimde yakşalık 110 tane boşta skill puanım vardır kitabı en fazla 7 ye çıkarabildim skill defenseyi yani kitabın 8. formunu açmak için 47 puan istiyo ona göre şok oldum benim için daha önemli olan pasif skile yatırım yapıcaktım bide artanlarla
  • Slayer olduğum için son skill hakkında fazla yorum yapamıyorum ama söyleyebileceğim tek şey Shinobi debuff atıyor karşısındakine, slayer ise kendine müslümanlık yapıp def+acc+dodge rate arttırıyor.Zaten assasin = dodge + accuarcy dir
  • slayerde ben karşıdakilere atıyo sanıyodum onları bilseydim bende slayer olurdum
  • aslında bunları zamanında ben yazmış olmam lazım ama uzun süredir yokum forumda gereksiz konularda çok olunca kaynamıştır arada...Shinobi diye gördüğüm ikinci topic olması lazım çünkü açıklayanlarımız vardı bu 2.jobları hemde defalarca...Neyse kolay gelsin size
  • yanı bunu sçmkle hata mı etmişim
  • Valla seviyorsan hata etmiş olmazsın niye hata etmiş olasınki...Senin nasıl kullandığına yada kullanabildiğine bağlı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiteRider

aslında bunları zamanında ben yazmış olmam lazım ama uzun süredir yokum forumda gereksiz konularda çok olunca kaynamıştır arada...Shinobi diye gördüğüm ikinci topic olması lazım çünkü açıklayanlarımız vardı bu 2.jobları hemde defalarca...Neyse kolay gelsin size

evet ben 'de aramıstım bı ara kayıp tı bulamadım up lanması gerekıyor..... dimi?
  • valla şurda biri yeni topic açmasın diye bir sabah yataktan kalktığım gibi dua ettiğimi hatırlıyorum ya Asyouwish'le aynı cafedeyiz bu yüzden çoğu yardıma birlikte cvp verirdik...Abi yeminle ne sabrederdim bazen sabredemediğim gün zaten forumdan kaçmıştım...
  • SHINOBI : Decrease Speed = Çevrenizdekilerin Koşma hızını düşürür.

Decrease Agility = Çevrenizdekilerin Accuracy ve Dodge Ratelerini düşürür.

Move of Rendering = Gizlenme (lvl 10 Skillinden Daha iyidir)

Move of Skill Defense = Size skill Defans verir.

sonuncusu sadece yalnıştı onu düzelttim mastif'in topic'ten alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteRider -- 24 Ocak 2007; 13:04:42 >
  • saolun yardımlarınız ıcın saygılar....

Nick=AljN
    lwl=51
    pets=great tiger
    guıld=tabikide lTheEndl
  • sonuncu sanırım yine yanlış... shinobide skill defansı sadece chara veriyo slayerde ise normal defans veriyo. herneyse lvl 50 charımla oynamıyorum artık yeni char açtım oda assassin herşeyiyle aynı olucak ama stat pointleri ve skilleri farklı vericem. zor olucak
  • düzeltme yaptım inşallah seni memnun edebilmişizdir XErTuX
  • yanlış anlaşılmasın amaç beni memnun etmek değil.. diğerleride benim gibi lvl 50 ye bir hevesle gelip yanlış 2. meseleği seçtikten sonra chara bakamaz halde yeni char kasmasınlar die
  • Daha önce shadow un üst konu olmuş topic inde bu bilgiler vardı ama ark oyunu bırakırken tüm bilgileri silip yerine "sie" yazınca topic silindi... bence ayıp etti.. neyse bulamama nedeniniz bu olsa gerek
  • konu up pls
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.