1mil 500k 500k 1mil 800k 1.4mil 480k 800k 600k 600k 600k 1mil 670k 600k 1.4mil 500k 770k arceus-rotom istemiyorum
quote:Orijinalden alıntı: krosty88s rayquaza ya kaç k exp verirsins.rayquaza var bende o yüzden en fazla 500k verebilirim
quote:Orijinalden alıntı: cnkforevers.rayquaza var bende o yüzden en fazla 500k verebilirimAlıntıları Göster Bende yok S/Rayquaza 800k vereyim.
quote:Orijinalden alıntı: Stay Away From MeBende yok S/Rayquaza 800k vereyim.Alıntıları Göster lütfen pmle hallet bana teklif yapmıyosan
quote:Orijinalden alıntı: Stay Away From MeBende yok S/Rayquaza 800k vereyim.Alıntıları Göster shiny mewtwo ya ne verirsin 2 tane lazım
quote:Orijinalden alıntı: KnightOfDarkness~shiny mewtwo ya ne verirsin 2 tane lazımAlıntıları Göster 1 mil s.luxray + 500k plusle veririm
quote:Orijinalden alıntı: ngerekliAbi Shiny Lugia'ya Charmander+Psyduck+Squirtle?abi s.lugia var bende ya zaten çok olur 3ü
quote:Orijinalden alıntı: cnkforeverabi s.lugia var bende ya zaten çok olur 3üAlıntıları Göster metalic celebi var
quote:Orijinalden alıntı: diamemometalic celebi varAlıntıları Göster ee? SHINY efsane demişim o kadar
quote:Orijinalden alıntı: cnkforeveree? SHINY efsane demişim o kadarAlıntıları Göster s charmander a s articuno xD
quote:Orijinalden alıntı: Rechnos charmander a s articuno xDAlıntıları Göster e yuh abarttın sen de 500k veririm s.arti ye
quote:Orijinalden alıntı: cnkforevere yuh abarttın sen de 500k veririm s.arti yeAlıntıları Göster muchlax yada lotad olurmu?
quote:Orijinalden alıntı: Rechnomuchlax yada lotad olurmu?Alıntıları Göster shiny regice ye beldum istiyorum yada burmy olabilir nick aynı trademde sana uyarsa yolla
quote:Orijinalden alıntı: metokingshiny regice ye beldum istiyorum yada burmy olabilir nick aynı trademde sana uyarsa yollaAlıntıları Göster lastfire: s.munchlax olur trade e koy id söyle metoking s.regiceye de lotad ı verebilirim abartma
quote:Orijinalden alıntı: cnkforeverlastfire: s.munchlax olur trade e koy id söyle metoking s.regiceye de lotad ı verebilirim abartmaAlıntıları Göster S/Entei yakaladım ex lazım değil bana 4 tane shiny eevee varsa vereyim.
quote:Orijinalden alıntı: Stay Away From MeS/Entei yakaladım ex lazım değil bana 4 tane shiny eevee varsa vereyim.Alıntıları Göster 1 tane 500k s.eevee verebilirim ya da 5 tane shiny efsane verebilirsen 9mil exp s.eevee var
quote:Orijinalden alıntı: cnkforever1 tane 500k s.eevee verebilirim ya da 5 tane shiny efsane verebilirsen 9mil exp s.eevee varAlıntıları Göster Expli istemiyorum ezik veya 100 lvl olması yeterli sende vardır 10-15 tane 4 tanecik bul S/Entei yi al.
quote:Orijinalden alıntı: Stay Away From MeExpli istemiyorum ezik veya 100 lvl olması yeterli sende vardır 10-15 tane 4 tanecik bul S/Entei yi al.Alıntıları Göster 2 ezik var 1 tane de 200k exp var tamam de işte