İsteyen warmı Aradığım POkeler :Shiny Magcargo ve M Tyrinatar Not:Pokelre atak eklerim Başka Pokelerde wardır ama ezikler d/s/g poküleer normallerde war ama onlar kötü
quote:Orijinalden alıntı: RaisliNpoke sç s.genger a nick:destation bn teklif yapınca saçma oluyodakanqa shiny magkargo veya metalic tyrinatarın warmı
quote:Orijinalden alıntı: LucarioLugiakanqa shiny magkargo veya metalic tyrinatarın warmıAlıntıları Göster lucario s.evee verebilirim 10 lvl ama s.gengara karşılık
quote:Orijinalden alıntı: LucarioLugiakanqa shiny magkargo veya metalic tyrinatarın warmıAlıntıları Göster ok shiny cloyteri seçtim ama gengar 80 lvl
quote:Orijinalden alıntı: LucarioLugiaok shiny cloyteri seçtim ama gengar 80 lvlAlıntıları Göster ??? ne dedin anlamadın shiny gengarın sahibi benim shiny ewe de alınmazki lucarioya öneri ama lucariomu açtı konuyu benmi anşlamadımki
quote:Orijinalden alıntı: LucarioLugia??? ne dedin anlamadın shiny gengarın sahibi benim shiny ewe de alınmazki lucarioya öneri ama lucariomu açtı konuyu benmi anşlamadımkiAlıntıları Göster LucarioLugia s.gengar kimdeyse ona teklif ettim ben
quote:Orijinalden alıntı: LucarioLugia??? ne dedin anlamadın shiny gengarın sahibi benim shiny ewe de alınmazki lucarioya öneri ama lucariomu açtı konuyu benmi anşlamadımkiAlıntıları Göster aga ilk altıdan seçme
quote:Orijinalden alıntı: nicolascageLucarioLugia s.gengar kimdeyse ona teklif ettim benAlıntıları Göster bendee shiny ew olmazki bn shiny magcargo veya m tyrinatar yapıom kolksionun tek eksik parçaları
quote:Orijinalden alıntı: LucarioLugiabendee shiny ew olmazki bn shiny magcargo veya m tyrinatar yapıom kolksionun tek eksik parçalarıAlıntıları Göster oke limonline nick tradeye bak istersen başka eksik varsa tamamlariz ordan :D yakalarsam sana ayiririm onlardan
quote:Orijinalden alıntı: LucarioLugiabendee shiny ew olmazki bn shiny magcargo veya m tyrinatar yapıom kolksionun tek eksik parçalarıAlıntıları Göster lucario sölesydin yaww ama gene bakam ii pokelerin wardı ok shiny charizarda olurmu
quote:Orijinalden alıntı: nicolascageoke limonline nick tradeye bak istersen başka eksik varsa tamamlariz ordan :D yakalarsam sana ayiririm onlardanAlıntıları Göster koleksiyonumu tamamlamaya çalışıyorum s. flygon a syndrome_tur dan poke seç
quote:Orijinalden alıntı: SyNdRoMe_koleksiyonumu tamamlamaya çalışıyorum s. flygon a syndrome_tur dan poke seçAlıntıları Göster bakam hımmm shiny relicantha olurr
quote:Orijinalden alıntı: LucarioLugiabakam hımmm shiny relicantha olurrAlıntıları Göster ok at tradene teklif yaparım
quote:Orijinalden alıntı: SyNdRoMe_ok at tradene teklif yaparımAlıntıları Göster ok trademde teklif attınmı nikim umut_ogulcan_berk
quote:Orijinalden alıntı: LucarioLugiaok trademde teklif attınmı nikim umut_ogulcan_berkAlıntıları Göster atıyorum teklif
quote:Orijinalden alıntı: SyNdRoMe_lvl i 100 e kasAlıntıları Göster ok kardeş shiny relicanth alacam ona göre
quote:Orijinalden alıntı: LucarioLugiaok kardeş shiny relicanth alacam ona göreAlıntıları Göster tamam 100 lvl tradeye atıyorum teklif yaparsın
quote:Orijinalden alıntı: LucarioLugiaok kardeş shiny relicanth alacam ona göreAlıntıları Göster LucarioLugia : Turnuvada ikimiz eşLeştik hadi yapaLım