quote:Orijinalden alıntı: RoCK_41ben isteremmm shiny piremape 100 lewel weririm kabulmu ??var bende pıraymip :)) ha bide d s efsane olursa sevinirim :))
quote:Orijinalden alıntı: ZZZeuSSSvar bende pıraymip :)) ha bide d s efsane olursa sevinirim :))Alıntıları Göster huntere efsane deymez
quote:Orijinalden alıntı: ZZZeuSSSvar bende pıraymip :)) ha bide d s efsane olursa sevinirim :))Alıntıları Göster 100 lwel shiny tentracul olurmu peki ?
quote:Orijinalden alıntı: RoCK_41100 lwel shiny tentracul olurmu peki ?Alıntıları Göster raikou yada jirachi
quote:Orijinalden alıntı: kemal77raikou yada jirachiAlıntıları Göster raikou ve jirachinin şinisi var bende saol!!!bi de tentakurul da var dark
quote:Orijinalden alıntı: ZZZeuSSSraikou ve jirachinin şinisi var bende saol!!!bi de tentakurul da var dark Alıntıları Göster ben şimdi sırf bu haunter için shiftry mi kasıyom ister misin n.shiftry güzel pokedir shiftry
quote:Orijinalden alıntı: hooikenben şimdi sırf bu haunter için shiftry mi kasıyom ister misin n.shiftry güzel pokedir shiftryAlıntıları Göster ya ayıptır sorması sen haunteri nie gengar yapmadın
quote:Orijinalden alıntı: Theoriya ayıptır sorması sen haunteri nie gengar yapmadınAlıntıları Göster hunter daha hoşuma gidiyi de ondan
quote:Orijinalden alıntı: ZZZeuSSShunter daha hoşuma gidiyi de ondanAlıntıları Göster shiftry yi alcan mı kasıyom şu an :)
quote:Orijinalden alıntı: hooikenshiftry yi alcan mı kasıyom şu an :)Alıntıları Göster shiftry iyi deil ya başka teklif sun bakam :)) efsane yokmu d s ??
quote:Orijinalden alıntı: ZZZeuSSSshiftry iyi deil ya başka teklif sun bakam :)) efsane yokmu d s ??Alıntıları Göster d s efsene wermem ama andach a bak.
quote:Orijinalden alıntı: Pied Piperd s efsene wermem ama andach a bak.Alıntıları Göster benimle dalga mı geçion andaç?bitane butterfly var orda
quote:Orijinalden alıntı: ZZZeuSSSshiftry iyi deil ya başka teklif sun bakam :)) efsane yokmu d s ??Alıntıları Göster d.chinchou,d.drowzee veriyim chinchou 100lvl iki tür: water&electric
quote:Orijinalden alıntı: ZZZeuSSSbenimle dalga mı geçion andaç?bitane butterfly var orda Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ZZZeuSSS benimle dalga mı geçion andaç?bitane butterfly var orda sen benle dalgamı gecion.yoksa tum pokelere bakmayımı bilmion.tradedekilere bakma.
quote:Orijinalden alıntı: Mr.Md.chinchou,d.drowzee veriyim chinchou 100lvl iki tür: water&electricAlıntıları Göster cmylmz o pokeler ney öyle yaw bu arada d jirachiyi seviosan bende var satiim sana :D
quote:Orijinalden alıntı: ZZZeuSSScmylmz o pokeler ney öyle yaw bu arada d jirachiyi seviosan bende var satiim sana :DAlıntıları Göster dark deoksi istiom :D:D
quote:Orijinalden alıntı: ZZZeuSSSdark deoksi istiom :D:DAlıntıları Göster banamı dedin.ben hayatta vermemde.ben teklıf verim d flygon?
quote:Orijinalden alıntı: Pied Piperbanamı dedin.ben hayatta vermemde.ben teklıf verim d flygon?Alıntıları Göster şöyle diim o zaman bi de dark tyranitar veriim dark deoksiyi ver