Şimdi Ara

Shop - Gameturk hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • almadım siteye üye oldum göz atmak için.Bilgiler zaten sitede mevcutayrıca online desteği var sitenin bilgi alabilirsin
  • BEYLER Siteye baktım stokta wallie card yok :(

(bot155 te Yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemperor...

BEYLER Siteye baktım stokta wallie card yok :(

(bot155 te Yok)

stokta 98-99 gibi gözüküyo

http://www.bot155.com/urun.asp?ugid=21&kid=12
  • evet bayanlar baylar site hakkında herşeyi öğrendim hatta atmlerin aldığı ücreti bile XD

Yapı Kredi:Masrafsız
    İş Bankası:3 tl
    Garanti-Akbank:5 tl
    2-3 aydır WeCash alamıyodum iyi gelicek bu bana :)
    HA AMA BU SITEDE GAMETÜRK GİBİ MOBILÖDEME E-PİN YOK :(
  • Beyler EEEE wecash aşan yok Buradan alanlara sesleniyorum Ruha haliniz nasıl neler hissediyorsunuz gelecektwki planlarınız neler ??????*
  • valla biyerim azlıp çoğalmadı XD
    ama böyle serverda havan filan oluyo önüne gelen ''Are you a WeCash User?'' diyo XD BUDA INSANA BI HAVA VERIYO YANI :)
  • ooo antyla serveri demi.......... bide wecas ile ne aldin yerinde olsam su digimon egglerden alırdım ne aaldin harbi harbi meraklandırdın beni
  • site açılmıyo girebilen var mı
  • dünde bugünde giriyorum farklı bir tarayıcı kullanmayı dene
  • Ben üye oldum fakat aktifleştiremedim.Üye olmuş olanlar sabit bir bilgi verebilirler mi?Gidip ordaki adama ne dicez."Merhaba abi-abla ben wecash almaya geldim.Şindi ben sana biraz para vercem.Sende bana wallie card vercen tamam mı?" Filan mı dicez?
  • umarım şaka yapmışsındır

Üye ol ama kendi bilgilerinle sonra bu bilgiler üzerine git yapıkrediye internete yazan hesap numarasına 33.50 (sen duz hesap 35) yatır 2 güne kadar yatırdıgın para bakiye olacak sennde o para ile wallie card alacan
  • Kim vercek bana wallie cardı?Parayı verdiğim andamı vercekler
  • wallie card dediği bir kod yani illa bu şekil almana gerek yok siteleri var shatteredcrystal.com gibi giriyorsun kredi kartıyla alıyorsun wallie card ı istediğin oyunda (wallie destekleyen) kullanabiliyorsun.(bu verdiğim siteden kredi kartıyla almanız için ingilizce konuşmanız lazım ilk alışverişinizde kontrol için arayıp bilgilerinizi kontrol ediyorlar ayrıca Nüfus Cüzdanı ,adress vs. fotoğraflarıda lazım yani çok zor değil de ingilzce bilmiosanız boşuna uğraşmayın :D ben ptt ye gitmeye üşendiğimden burda alıyorum rahat oluo evden 2dkde :D)
  • siteden almaya bakladım ben valla 3-4 günde 4 k aldım :) arkadasada aldık gosp bilir (XXKickBoxerXX) a XD
  • beyler bende aldım ve bu isi ticarete dokecepim çok yakında.....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.