Şimdi Ara

SHOPTO'DAN ALINAN PES 2011 TURKCE Mİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: onko83

Bende PC versiyonunu shopto'dan aldım. Kitapçık ingilizce, oyun türkçe.

Benim de böyle.
  • bende ebaydan aldım oyun maltadan geldi uk versiyon ancak language seçeneği bile yok ve acaip bozuldum türkçe oynamanın keyfine varmayı düşünrüken böyle bişey beni hayal kırıklığına uğrattı bunun bi çözümü mutlaka olmalı son güncellemelrde olur diye düşündüm ama yok bu arada konsol ps3
  • bnde sipariş verdim dostlar oyun türkçe yapılamazmı yani öyleyse stokta da yokken siparişimi nasıl iptal ettirebilriim..
  • Türkçe olmasada siz Türkçe'sini indirin. Ama shopto'dan aldığınız ingilizce key ile yükleyin o zamanda aktif olur. :)
  • a
    quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Türkçe olmasada siz Türkçe'sini indirin. Ama shopto'dan aldığınız ingilizce key ile yükleyin o zamanda aktif olur. :)

çıkçası türkçeye çevrilebileceğini düşünmüyordum ama dediğin şejil nasıl oluyor nasıl yapabiliriz biraz daha açıklarmısn
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayetkin
    a
    quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Türkçe olmasada siz Türkçe'sini indirin. Ama shopto'dan aldığınız ingilizce key ile yükleyin o zamanda aktif olur. :)

çıkçası türkçeye çevrilebileceğini düşünmüyordum ama dediğin şejil nasıl oluyor nasıl yapabiliriz biraz daha açıklarmısn

internetten normal full olarak indirin. Oyunu yüklerken dvd ile gelen keyi yükleyin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.