Şimdi Ara

SHOPTO'DAN ALINAN PES 2011 TURKCE Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OYUN ELİME DÜN GEÇTİ. MAALESEF TURKCE DİL SECENEĞİ YOK. SYSTEM SETTİNGS MENUSUNDE DİL SECMEK İÇİN LANGUAGE BASLIĞI BİLE YOK. OYUN SADECE İNGİLİZCE.

• Hocam zaten ingiltereden alınan bi oyunda Türkce beklemek zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodwin

OYUN ELİME DÜN GEÇTİ. MAALESEF TURKCE DİL SECENEĞİ YOK. SYSTEM SETTİNGS MENUSUNDE DİL SECMEK İÇİN LANGUAGE BASLIĞI BİLE YOK. OYUN SADECE İNGİLİZCE.

Başlıkta sorduğun soruyu kendin cevaplamışsın zaten... Kötü olmuş

Uzun süredir kafaları kurcalayan bu soru da çözümlenmiş oldu...
  • PES konusunda bas bas bağırıyorlardı; "Shopto'dan almayın Türkçe dil seçeneği yok" diye ama boşver o kadar İngilizce de zorlamaz heralde.
  • Orjinal dili daha iyi kim ne derse desin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Orjinal dili daha iyi kim ne derse desin.

Türkçeden şaşma dostum insanın anadili gibi yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

quote:

Yıllardır oyunlarda ingilizceye alıştığım için oyunlarda Türkçe dili bi garip geliyor (aynı zamanda Türkçe dublajda) yoksa Türkçe dile lafım yok. Sonuçta bende TÜRKÜM bu vatanda yaşıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15 seneden beri bütün oyunları ingilizce oynayan kitleyi zorlamayacağından zaten şüphemiz yok
  • quote:

quote:

quote:

Yıllardır oyunlarda ingilizceye alıştığım için oyunlarda Türkçe dili bi garip geliyor (aynı zamanda Türkçe dublajda) yoksa Türkçe dile lafım yok. Sonuçta bende TÜRKÜM bu vatanda yaşıyorum.

Bende öle alıştım ama pes de türkçeyi görünce insanımıza deger verildigini hissediyorum sonuçta yıgınla para veriyoruz bu oyunlara fifa nın dil seçenekerine bak çekoslavakya gibi olmayacak diller var ama türkçe yok, uncharted 2 deki gibi dublaj olucaksa olmasın çok berbat bir dublajdı

• Peki upgrade ile çıkmaz mı dil seçeneği. Bu arada ülkeye özel kayıt yapmaları saçma geldi bana, bütün disklere aynı veriyi yazırırsın, bütün dilleri bütün disklere yüklersin çinde de alsa adam türkçe olarak oynamak isterse oynar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bende öle alıştım ama pes de türkçeyi görünce insanımıza deger verildigini hissediyorum sonuçta yıgınla para veriyoruz bu oyunlara fifa nın dil seçenekerine bak çekoslavakya gibi olmayacak diller var ama türkçe yok, uncharted 2 deki gibi dublaj olucaksa olmasın çok berbat bir dublajdı

+1 Oyunlarda en güzel dil olan Türkçe esirgeniyor ama artık önü açıldı gerisi gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: hhsyni

PES konusunda bas bas bağırıyorlardı; "Shopto'dan almayın Türkçe dil seçeneği yok" diye ama boşver o kadar İngilizce de zorlamaz heralde.

Başlığa bile yazdım yani artık o dereceydi.
  • Değil

Shopto konusundan alıntı

quote:

Orijinalden alıntı: goodwin

shopto'dan verdiğim pes 2011 dün itibarı ile elime ulaştı. oyunda dil seçeneği yok arkadaşlar. oyun ingilizce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 9 Ekim 2010; 16:25:10 >
  • PS3 sahipleri için sorun yoktu zaten,aynı fiyata burada Türkçe versiyonu satılıyor.Ama benim gibi 360 sahipleri için başka çare yoktu:)Türkçe metin için fazladan 60-70 TL veremem:)Artık 10 senedir nasıl oynuyorsak,yine öyle oynarız:)
  • forumda oyunu ingiltereden alan bir kullanıcının bilgisayarına direk türkçe olarak yüklenmiş.konuyu açan arkadaş acaba uk psn mi kullanıyordu da ondan mı oyun ingilizce oldu?
  • İşin kolayı var arkadaşım.Demo pesi indir oradaki dil dosyasını oyununun dizinine at ;) ben öyle oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kezman335

İşin kolayı var arkadaşım.Demo pesi indir oradaki dil dosyasını oyununun dizinine at ;) ben öyle oynuyorum

ps3 ten bahsediyorum.
  • en güzeli..
  • benim oyunum da geldi ingilizce....bunun bir yolu mutlaka olmalı
  • Bende PC versiyonunu shopto'dan aldım. Kitapçık ingilizce, oyun türkçe.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.