|
PES 2013'ü Nasıl Satın Alabilirim?
-
-
up
hocam bulabildiniz mi? pes 2020 lite oynayarak denedik de bi 2013 tadı vermiyor.
pes 13 yerine başka bir pes versiyonu da önerilebilir
-
satışta olmadığı için malum ortamlardan edinebilirsiniz.
-
Hocam artık eski crack ler de yok ki. Şimdiler otomatik repack halde geliyor. En sin bi tane setup kurarken arkada müzik çalıyordu.
-
Bende var. İçerisinde Türkçe spikerine kadar duruyor HDD'de. İyi ki silmemişim.
-
Birisi dvd li satsa laptop da dvd sürücü de yok. Neyse artık olursa eski fifalardan birine bakacağız.
-
Eski fifalar da var 2005, 2007 ne istersin
-
Hocam sen baya zula yapmışsın.
O kadar eskiye gerek yok 2015 2016 falan yeter.
Pes 13 ün en iyi yanı yani oyun baya akıyordu. Arcade mi diyolar tam kavramı bilmiyorum ama yardiran yardirana guzel oyundu.
-
Seri oyunlarda serinin yeni oyunu çıkınca eski oyun satıştan kaldırılır. Bu yüzden bulamazsınız. Artık mecbur Zorrent ya da kürek. :)
Ben Xbox 360 aldım içinde geldi, sinir hastası etti oyun beni. En basit kısa pasları dahi rakibe atıyorum bende mi sorun var anlamadım ki.
-
Adana'da mısır çarşısında playstation oyunları satan 2 yer var. Birisi ayhan elektronik diğeri uğur elektronik. Ayhan elektroniğin n11 sayfası var. Buradan geriye dönük bütün oyunları bulabilirsin. Bizzat kargo taşımacılığını yapan kuryeyim firmaya.
-
Beyler ben trendyol dolap uygulamasından orjinal cdsini aldım yama olarak extreme v8 kullanıyorum gayette cok güzel oluyor isteyen olursa yardımcı olabilirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X