Arkadaşlar tam 40 gündür azimle bekliyorum belki yeniden sipariş verebilirim diye ve başardım mesaj gönderdim cevap geldi formu imzaladım ve oyun kargolandı yapmanız gereken lost parcel diyip 40 gün sabır etmek sonra form gönderiyolar basıyoruz imzalıyoruz scan edip geri upload ediyoruz eğer kabul edilirse ki gerçekten gelmediyse edilir yani imzanız yoksa oyunu teslim aldığınıza dair sonra seçeneklerde oyunu yeniden gönder shopto hesabıma yatır veya kredi kartıma yatır diye seçenekler çıkıyo istediğinizi seçin ve gönderin ben yaptım oldu ümidi kesmeyin atlarımız ne demiş azimle **** dağları bile delermiş
Eren hiç bir sitede(zavvi, thehut, shopto) paran kalmaz zaten. Panik yapılmasının asıl sebebi 30-40 iş günü, yani 2 ay beklemek:) Bir hevesle oyun alıyorsun, hem oyun gelmiyor hem de 2 ay sonra kurtarıyorsun paranı.
Düşünsene çok beklediğin bir oyunu 100 TL verip aldın. 1 ay geçmiş hala yok, yeniden 100 TL verip başka yerden almayacağına göre, 2 ayın boşuna geçiyor. Paranın yanmasıyla çok da büyük fark yok bence.
Bu yüzden her zaman takipli kargo ile alıyorum oyunları.www.hkofferhouse.com gibi sitelerde 4 dolar sadece. Özellikle yeni çıkan oyunlar, Zavvi gibi takipsiz gönderen sitelerden hem daha ucuz hem de takipli kargo var. Dünyanın sayılı koleksiyoncularından değilseniz, kutudaki Çince yazılar da umurunuzda olmuyor
Bizim postacının masalları var 1.5 yasa en geç 2 hafta icinde oyun geliyor. Dün sigara almaya giderken birde ne göreyim ben Rage kuzu gibi yatıyor hemen aldım eve çıkardım sıcak görsün diye.
Benim asıl korkum oyunların kaybolması değil bu sitelerin ülkemize oyun yollamayı durdurması valla GG'deki 3 senelik oyunlara 100 TL isteyenleri görünce tirsiyom:))
quote:
Orijinalden alıntı: ErenErkman
Arkadaşlar tam 40 gündür azimle bekliyorum belki yeniden sipariş verebilirim diye ve başardım mesaj gönderdim cevap geldi formu imzaladım ve oyun kargolandı yapmanız gereken lost parcel diyip 40 gün sabır etmek sonra form gönderiyolar basıyoruz imzalıyoruz scan edip geri upload ediyoruz eğer kabul edilirse ki gerçekten gelmediyse edilir yani imzanız yoksa oyunu teslim aldığınıza dair sonra seçeneklerde oyunu yeniden gönder shopto hesabıma yatır veya kredi kartıma yatır diye seçenekler çıkıyo istediğinizi seçin ve gönderin ben yaptım oldu ümidi kesmeyin atlarımız ne demiş azimle **** dağları bile delermiş
kardeş ben de lost parcel claim yaptım 3 gün önce. Scan edip yolladım. şimdi gelmesini mi bekliycem yoksa yapmam gereken başka birşey var mı?
40 Gün ?!
Shopto takipsiz kargoyu kaldırmıştı sanırım siparişler azaldı yada çok baskı gördü ki takipsiz kargoyu tekrar eklemiş. :)
quote:
Orijinalden alıntı: nucLear
Shopto takipsiz kargoyu kaldırmıştı sanırım siparişler azaldı yada çok baskı gördü ki takipsiz kargoyu tekrar eklemiş. :)
İyi olmuş, öyle satamazlardı zaten çok fazla dayanamadılar haliyle..Valla benim takipli kayboldu bir takipsiz ile beraber ama diğer takipsizler geldiğinden belli olmuyor bu işler..Bu arada 40 iş günü bir de o kadar beklemek zor oluyor cidden..
zavvi.com & thehut.com & sendit.com 3lüsünde 40 gün değil bu süre 21gün.
Genelde takipsiz alırım. 1 kez kayboldu thehut tan aldığım oyunum. 21gün sonra ticket açarak bildirdim. form vs doldurmadan. ertesi gün tekrar gönderdiler.
ayrıca takipli ve ucuz kargolu olan, ayrıca oyunların fiyatıda ucuz olan önerebileceğim başka bir sitedewww.mariio128.com hong kong'dan gönderiyor. kargo ilk oyun için 6$ ikinci oyun için 3$. NTSC-U oyunların fiyatları çok uygun oluyor. Oyun NTSC benim konsolum PAL çalışmaz gibi düşünmeyin. Her oyunun altında bilgilendirmeler var. gibi.
logosunu gördüğünüz her oyun NTSC de olsa PAL konsollarda sorunsuz ve İngilizce olarak çalışır.
Shopto'nun takipli kargo ücreti cidden yüksek. Ben zaten oyunları 12 £ falan olunca alıyorum birde gidip 5 £ falan kargo ücreti kolay kolay odemem.
Takipsiz geri koymuşlar tabi koyarlar çünkü olumsuz yansimisdir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme