Şimdi Ara

Shopto'dan PTT'yle ilgili Yardım Talebi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim postacım bana en ufak paket geldiğinde beni çaldırır, ararım öğrenirim ne geldiğini, evin oraya geleceği saati söyler, o saatte orada buluşuruz. Alırım paketimi.

Posta dağıtıma gelir gelmez haberim olur paketten.

İşin sırrı postacıda bitiyor, tabi arada uygun bir hediye yapmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toorop

Benim postacım bana en ufak paket geldiğinde beni çaldırır, ararım öğrenirim ne geldiğini, evin oraya geleceği saati söyler, o saatte orada buluşuruz. Alırım paketimi.

Rüşvet diyorsunuz yani Benim memurum işini bilir durumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilsultan -- 22 Mayıs 2011; 12:34:45 >

• Ohooo beni konuşturacaksınız şimdi.

Postacıya arada çay içersin diye bişeyler veriyoruz ama hangi postacıya denk gelirsem geleyim en sonunda borç para istemeye başlıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Ohooo beni konuşturacaksınız şimdi.

Postacıya arada çay içersin diye bişeyler veriyoruz ama hangi postacıya denk gelirsem geleyim en sonunda borç para istemeye başlıyorlar.

Taşeronluğunda ,devlete bu sisteme sokanında Allah belasını versin abi ne olacak asgari ücretten çalıştırıyorlar milleti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilsultan

quote:

Benim postacım bana en ufak paket geldiğinde beni çaldırır, ararım öğrenirim ne geldiğini, evin oraya geleceği saati söyler, o saatte orada buluşuruz. Alırım paketimi.

Rüşvet diyorsunuz yani Benim memurum işini bilir durumları

Yok rüşvet değil aslında, bahşiş.

Ki postacılıkta kabul gören bir durumdur bu, müjdeye karşılık hediye olayı.

• quote:

Benim postacı hukuki yardım istedi

Ben de gittim dosyasına falan baktım, işim elverdiğince yardımcı oldum.
  • Postacımızı nerden bulacaz ki bugüne kadar birçok oyun aldım ama hepsindede getiren postacı farklıydı. Bir tanesinde çantalı bir bayan bir tanesinde gözlüklü bir amca, değişiyor yani... Aile hekimi gibi değilki bu ben postacımla tanışmak istiyorum diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 23 Mayıs 2011; 3:10:06 >
  • quote:

quote:

Benim postacı hukuki yardım istedi

Ben de gittim dosyasına falan baktım, işim elverdiğince yardımcı oldum.

Ben de bahşiş olarak veriyorum parayı ama bir allahın kuluda borç para istemesin yahu.

Selam veriyorsun borçlu çıkıyorsun ama tabi bunda 2 hafta içinde elime 20'den fazla paket gelmesininde etkisi var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.