sorunu çözebildiniz mi ? verdiğiniz siparişlerin durumu ''processed'' (işlemi yapılan) durumda ise shopto genelde gönderir.müşteri hizmetlerine mail atmanız durumunuzu genelde düzeltmez..standat hazır cevap gönderilir..iki seçeneğiniz var ya gelen postaları kabul etmeyip geri gönderilmesini sağlayacaksınız..yada kabul etmek durumundasınız.geri giden postaların ücreti posta parası kesildikten sonra hesabınıza aktarılır bu hesap kartınızın hesabı değil..shopto credit hesabınıza aktarılır daha sonra yapacağınız alışverişlerde para kartınızdan değil credit hesabınızdan düşer
şimdi benim anlamak istediğim kredi kartımdan bu para çekildi.. benım burada bır credit hesabımmı var.. cunku account kısmında halen 51 sterlın gözukuyor orders bölümünde ise aldıklarım duruyor ama tuhaf olan aldıklarım mevcur öiktarı geciyor..orders bölumundekılerı aynen yayınlıyorum asagıda..eger bana sıtede bır hesap acılıyorssa bu rakamı halen göruyorum solda account bölumunde..
Order Price Contents Tracking Number/Status ORD1390820 10/07/2010 £23.96 PlayStation Network Card £20 (PSN ) Royal Mail Int. 1st Class (Signed for) Waiting to be imported ORD1390822 10/07/2010 £19.85 PlayStation Network Card £20 (PSN ) Waiting to be imported ORD1390823 10/07/2010 £19.85 PlayStation Network Card £20 (PSN ) Waiting to be imported ORD1390837 10/07/2010 £19.85 PlayStation Network Card £20 (PSN ) Waiting to be imported ORD1390897 10/07/2010 £23.96 PlayStation Network Card £20 (PSN ) Royal Mail Int. 1st Class (Signed for) Waiting to be imported
Dostum iptal edebildinmi bilmiyorum.Şayet yapamadıysan aşağıdaki link'e gir.Sayfanın en altın'da subject kısmın'dan Product Return's seç.Açıklama kısmını doldurarak mesaj at.Bu şekilde iptal edebilirsin ancak.
This email is to confirm a refund to your credit card by ShopTo.Net.
Customer Code : RTTRKZ Currency : GBP Amount Refunded : 51.35 If you were not expecting this refund please contact us immediately.
Regards,
ShopTo.Net
ben yanlılıkla cod mw2 yerine 800 mc points almışım mail attım dedim böyle böyle 1 gün sonra bir girdim orderslere cancelledyazıyor yani iptal olmuş mail atmayı denedinizmi
quote:
Orijinalden alıntı: turkozturkoz
böyle bir mail geldi..?
Dear TURKOZTURK MURAT TURKOZ,
This email is to confirm a refund to your credit card by ShopTo.Net.
Customer Code : RTTRKZ Currency : GBP Amount Refunded : 51.35 If you were not expecting this refund please contact us immediately.
Regards,
ShopTo.Net
e-mail bilgi amaçlı gelmiş para iadesi için. Miktar doğru değilse bizimle irtibata geçiniz yazmışlar. Eğer doğruysa bir şey yapmana gerek yok bugün yarın paran hesabına gelir.
herkese cok tesekurler..!!! bankayla görustum henuz gelmemıs bugun yarın gelır heralde..
O yönden hiç endişen olmasın.Kesin hesaba geçer...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme