Şimdi Ara

shopto.net'te uygun fiyata Sacred 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu orjinal almak isteyen arkadaşlar, shopto.net'e yeni parti Sacred 2'ler gelmiş. 8 sterline satıyorlar. Ben bu sabah sipariş ettim. Kargo dahil 28 TLye geliyor. Orjinal oyun koleksiyoncularına ve oyunun hastalarına duyrulur. Stoklarda 'last few' yazıyordu. Yani birkaç tane kalmış, elinizi çabuk tutun derim.

Bu arada bir de 14 sterline Sacred 2 Gold var. Eklenti paketi ile birlikte. Ancak onun çıkış tarihi 2010 Nisan olarak görünüyor. O zamana kadar kim öle kim kala.

• Güvenilir bir sitedir, eskiden değildi gerçi de :D Ben de oyun alışverişleri mi oradan yapıyorum.
  • Ben Risen ve Divinity 2'yi oradan aldım. Türkiye'de resmi satışı yok bu oyunların. Bir tek Dragon Age'i Türkiye'den aldım, o da EA'in Türkiye satış politikasından ötürü Türkiye'de daha ucuz oluyor EA oyunları. Arada bir de böyle ucuza oyun alıyorum. Geçen aylarda Two Worlds Epic Edition aldım 4,5 sterline. Güzel kampanyalar oluyor arada Sacred 2'de olduğu gibi. Arkadaşa PS3 oyunu aldım, GT5 Prologue kargo dahil 40 liraya maloldu.

Ürünler royal mail ile gün şaşmadan siparişi yaptığım günden 5 gün sonra elime ulaşıyor. Cep telefonuma ürünümün kargoya verildiğine dair mesaj gelmesi de ayrı bir güzellik bence.
  • Evet, bir de güzelce kutuluyorlar, ben MW2 için pre-order vermiştim oradan. Oyunun satışa çıktığı gün öğlen postacı kapımı çaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JCB -- 11 Aralık 2009; 17:44:24 >
  • Evet preorderın öyle bir güzelliği var, ürün piyasaya çıkmadan 1-2 gün önce stoklarına geliyor, stoklara gelir gelmez de yolluyarlar zaten ürünü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.