Shopto yada buna benzer sitelerden alışveriş yapmayı düşünüyorum.Yalnız ufak bir sorun var;yaz tatili dolayısıyla İstanbul içinde değilim ama Adalardayım.Posta ile göndermede sizce bir sorun olur mu? Adalara böyle bir servis varmı açıkçası hiç bilemiyorum.Eğer olmuyorsa,İstanbul'daki evin adresini versem ve posta gelmediğinde kimse olmayacağından posta nereye geri döner?
Bostancı civarlarında bir PTT şubesi var.(evin yakınlarında).Dönerse oraya döner herhalde?
evin en yakınındaki pttye döner kağıt bırakırlar bizde gelin alın diye.gider alırsın.adalarda kesin vardır ptt o kadarda değil
Aslında evet adalarda da var bir PTT,oraya da getiriyorlarsa harika.
Adalara posta gelmesi sıkıntılı olabilir. İstanbul'un çeşitli semtlerinde bile sorunlar yaşandığına göre, adalarda da yaşanabilir diye düşünüyorum. Ben olsam gidip oradaki PTT'den bilgi alırdım. Yurt dışından gelen postaların hangi yolları izlediğini en iyi onlar bilir. Bu arada, ShopTo'dan alışveriş yapacaksanız, mutlaka imza karşılığı yollanan postalardan alın. Yoksa postacılar sizi bulamadıklarında paketi kapıya bırakıp gidebilirler. Hatta komşuya, site yönetimine bırakanlar da oluyor. Ülkemizde kaç tane postacı varsa, aynı sayıda paket bırakma yöntemi vardır. Tecrübeyle sabit. Neyse ki bizim buradaki postacı noel baba gibi. Çok iyi adam
Ben ps3 yeni aldım oyun işinde tecrübeli arkadaşım shoptodan takipli kargoyla aldıgında 4-5 günde istanbul şişli deki evine geliyor adalara ptt kargo servisi varsa takiplide alındıysa gelir diye düşünüyorum.
Ben zavviden söylemiştim ptt saolsun gelen oyunu apartmanın önüne yere bırakmıştı tanıdık varsa söyleyin o alır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme