selam arkadaslar bende sony hdr hc1e model bi kamera var
bu aletin shooter speed ayari var 3 den 10000 e kadar ve bu ayari azalttigimda frame rate dusuyo arttirdiimda artio bende aletin saniyede 3 kareden 10000 kareye kadar cektiyini dusunuyorum ama gelgorki capture larken 25fr den yukari c layamiyorum turlu kisilere sordum herkez saniyede 25 in ustunde cekemez o alet diyo ama bu shotter ayarininda oraya niye konuldugunu kimse aciklayamio bilen varsa bi yardim etsin artik sony e mail atacam
tesekkurler
Bende de HC1E var.Shutter ayarını kavramaya çalışıyoru.Bu ayar ile çok güzel işler yapan var.Akan suyu,silahdan çıkan kurşunu yavaş çekim göstermek gibi.Harika olaylar bunlar.Karıştırdıkça öğreneceğizBilgi sahibi oldukça sana yardımcı olurum.
diaframın açılış kapanış süresinin video ya ayarlanmış basit halidir.hareketli objeleri çelmek için kullanılır.
çektiğin görüntüleri yavaşlatınca resmin net olmasıdır.ama her montaj programı düzgün yapamaz .
ancak after effect gibi programda yavaşlatıp montaj yaptığın yere koyarsan düzgün sonuç alırsın ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme