Şimdi Ara

shov 5.1 ev sineması sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar shov marka 5.1 ev sineması sistemleri hakkında
    bilgisi olan varmı. migrosta fiyatlarını acayip indirmişler.
    640 milyonluk set 300 milyona inmiş. hatta 100 milyona 110 watt rms olanı bile var. ahşap kasa. harika görünüyorlar ama markaya güvenemiyosunki. hele bitanesi toplam 400 rms. manyak bir rakam. ne dersiniz alınır mı.

• valla kardeş bu tip markalar biraz kader bir zamanlar shov marka 37 ekran bir tv vardı bende 3 yıl ömrü varmış 3 yaşındayken bir kapattım bir daha asla açabilen olmadı yani shov,premier,sunny,jaguar vs gibi markalara pek güvenmemek lazım
  • Bencede uzak dur. Bilindik sistemlere göz atmanı tavsiye ederiz. Bir sorun olduğunda parçasını bulabilmen mümkün olmaz. Bende Premier marka bir receiver.ı çöpe attım. Çünkü yanan parçası işlemciydi ve en sık rastlanan problem buymuş. Ne varki işlemcisi artık Dünya.da üretilmiyor ve de bulunmuyor. Ayrıca yetkili servis bunun kendi problemleri olmadığını söylüyorlar. Önemli değil. Bu bana öyle bir tecrübe oldu ki artık o markaların adını duymak istemiyorum. Atıyorum 5 kat fazla ver SONY al veya 3 kat fazla ver VESTEL al ama sonuçta rahat et. Hayatta hiçbir şey stressiz yaşamdan daha önemli değildir bunu hiç unutmamak lazım.
  • Çok pahalı sistemlere para ayıramıyorsan ve ucuz sistemlere de güvenemiyorsan, o zaman al bir tane VESTEL. Keyfine bak. Orta halli birinin alabileceği en güzel cihazlardan. Ben öyle yaptım. Kafam rahat. Ben daha önce 1 hafta ORA marka (SUNNY lisanslı) DVD kullandım. Sattım. VESTEL 2410 DTS DVD aldım. Görüntü ORA DVD ye göre farkedilecek kadar canlı ve net. VESTEL, görüntüyü olduğundan daha net göstermesi için DVD lerinde özel bir chip kullanıyor. Haberiniz olsun.
  • arkadaşım Bahsettiğin Shov un 100 milyonluk bir modelini aldı.subwoofer iyidiyor ancak uydu hoparlörler fiyasko geldi bana.sadece şekil var.açıkçası kanım ısınmadı hoparlöre.bir sürü yetkiliservis ismi vermişler ancak bu bile bana güven hissi uyandırmadı
    bu arada jaguar a da güvenmeyin demişsiniz,ben jaguar almayı düşünüyorum 858cel gibi bir modeli vardı
    çok iyi diyorlar kabin için..yorumlarız nedir?
  • Shov için iyi demek mümkün değil, bu arada Jaguar'a güvenmeyin diyen kimse anlatsın bakalım neyine güvenmeyecekmişiz?Ben aylardır kullanıyorum ve diğer sistemleri dinledikçe gitgide cihazı daha çok beğeniyorum.
  • teşekkürederim arkadaşlar. ama bahsettiğim şey haparlör yani elektronik
    bir cihaz olsa neyse. haparlörlerin bozulması daha zor değil mi. hem öyle işlemci derdi de yok. olsa olsa az ve bozuk ses verir. benim dinlediğim set fiyatına göre iyi gibiydi. 100 milyona komple ahşap ve şık bir set bulmak imkansız. alsam başıma ne gelebilir. haksızmıyım.
  • "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" ingiliz atasözü.
  • alsan başına gelebilecek en kötü şey ses kalitesinden tatmin olmaman. yoksa hoparlör öyle bozulcak birşey diğildir. birazda şans işi aslında.bu tür markalarda şasın çok önemi var.yani defolu ürün çıkabilme ihtimali cidden çok yüksek.bencede 100 milyon iyi bi fiyat.bende bi bakayım şu sistemlere.buarada bende dianın suwooferini tavsiye ederim.test emmiştim ahşap 15 dolarlık aletten canavar gibi ses çıkıyordu...tatmin edici idi yani.
  • evet bir tanesi bu. bunun bir üst modeli de var oda aynı fiyat. 299 milyon. ama ben daha alt modelini düşünüyorum. 100 milyona
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by borayz</i>
    <br />Shov için iyi demek mümkün değil, bu arada Jaguar'a güvenmeyin diyen kimse anlatsın bakalım neyine güvenmeyecekmişiz?Ben aylardır kullanıyorum ve diğer sistemleri dinledikçe gitgide cihazı daha çok beğeniyorum.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    jaguar ın hangi modelini kullanıyorsun?ben bbugün 865c modelini denedim.bence çok kötüydü.diğer modelleri nasıldır bilemem...
  • Yorum yapmak gerekirse :) Bir yerde Vcd'ye basit bir show 5+1 var ama o basitlikle yeterli sesi veriyordu.Eğer kuruluysa görevliler yokken şöle bir aç herşeyi... :) Hoşuna giderse al
  • bozan, sen Jaguarı hangi kaynağa başlı dinledin? Bendeki de 865C ve çok temiz sesleri var, çok güçlü değil (olması da gerekmiyor benim için) ve basları+tizleri+orta sesleri tam geliyor.Çatlama yok, deformasyon yok ve cihazın distorsiyonu inanılmaz düşük.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by bozan</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by borayz</i>
    <br />Shov için iyi demek mümkün değil, bu arada Jaguar'a güvenmeyin diyen kimse anlatsın bakalım neyine güvenmeyecekmişiz?Ben aylardır kullanıyorum ve diğer sistemleri dinledikçe gitgide cihazı daha çok beğeniyorum.
    jaguar ın hangi modelini kullanıyorsun?ben bbugün 865c modelini denedim.bence çok kötüydü.diğer modelleri nasıldır bilemem...

nehaber bilader

nerde denedin jaguarı? Birde dediğiniz model 865 CEL olması lazım yoksa 866C modelimiydi yani ahşap görünümlü olanmı? memnunkalmadınmı bilader ses kalitesinden aletin. bende bunlaradan bir tane almayı düşünüyordum açıkcası. fiyat olarak uygun geldi bana.
    görüşürüz biraz açıklayıcı bişeyler yazsa bizi aydınlatıver sana zahmet.

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by topaz42</i>
    <br />Çok pahalı sistemlere para ayıramıyorsan ve ucuz sistemlere de güvenemiyorsan, o zaman al bir tane VESTEL. Keyfine bak. Orta halli birinin alabileceği en güzel cihazlardan. Ben öyle yaptım. Kafam rahat. Ben daha önce 1 hafta ORA marka (SUNNY lisanslı) DVD kullandım. Sattım. VESTEL 2410 DTS DVD aldım. Görüntü ORA DVD ye göre farkedilecek kadar canlı ve net. VESTEL, görüntüyü olduğundan daha net göstermesi için DVD lerinde özel bir chip kullanıyor. Haberiniz olsun.

bu ucuz dvd playerlar tüm vcd we dvdleri oynatabiliyor mu? özellikle kopya dvdleri?

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by borayz</i>
    <br />bozan, sen Jaguarı hangi kaynağa başlı dinledin? Bendeki de 865C ve çok temiz sesleri var, çok güçlü değil (olması da gerekmiyor benim için) ve basları+tizleri+orta sesleri tam geliyor.Çatlama yok, deformasyon yok ve cihazın distorsiyonu inanılmaz düşük.
    jaguar vcd e baglıydı.müzik cd si dinledim.sesler orta seviyedeyken,iyi güsel,ancak sesi açmaya kalktıgımda sesin kalitesinde bariz bozulmalar meydana geliyordu.düşük seste dinlersek iyi .ancak yüksek sese geçişte dediğim gibi ses kalitesi bozuluyor.
    ben güçlü ses aradıgım için sevmedim bu seti..

• o zaman jaguarın yüksek güçlülerini dene, ben kullanırken ses ayarını en fazla yaklaşık % 80-90 lara kadar açıyorum, zaten yetiyor da artıyor bile.
  • Arkadaşlar Eğer yüksek Güç istiyorsanız size Kendi Kullandığım Jazz 9940 ı tavsiye edeceğim.
    Subwoofer 100 watt uydular 5x20 var Toplam 200 watt gerçek güç var.Odayı yerinden oynatıyor insanın içini sallıyor bas vururken .Piyasada bu fiyata daha üstün bir sistem alamazsınız Gerçekten Kaliteli ve çok güçlü bir sistem istiyorsanız bu sistemi inceleyin.DTT 2200 ümü satıp bu sistemi aldım çok kalite bir sistem Şiddetle tavsiye ederim.

Ürün özellikleri
    Kodu : JZ9940
    Marka : Jazz
    % 18 KDV
    200 Watts RMS Total Power
    Subwoofer -- 100 Watts
    Speakers -- 20 Watts Each
    Drivers
    Subwoofer -- 8" Woofer
    Center -- 3" + 1.5" Tweeter
    Front -- Dual 3" + 1" Tweeter
    Rear -- 3" + 1" Tweeter
    Frequency Response
    30Hz to 20,000Hz
    Impedance
    Subwoofer -- 6 Ohms
    Speakers -- 8 Ohms
    Main Controls
    Power, Volume controls for
    Main, Center, Surround and Subwoofer, Mute Inputs
    -RCA Stereo Inputs for 5.1 Channels
    Outputs
    -9 Pin Din
    Magnetically Shielded
    YES
    Dimensions
    Subwoofer -- 330x410x330mm
    Center -- 330x95x200 mm
    Front -- 130x1100x87mm
    Rear -- 130x230x110mm
    Ayaklar fiyatlara dahil değildir.

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by supersonicbluepearl</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by topaz42</i>
    <br />Çok pahalı sistemlere para ayıramıyorsan ve ucuz sistemlere de güvenemiyorsan, o zaman al bir tane VESTEL. Keyfine bak. Orta halli birinin alabileceği en güzel cihazlardan. Ben öyle yaptım. Kafam rahat. Ben daha önce 1 hafta ORA marka (SUNNY lisanslı) DVD kullandım. Sattım. VESTEL 2410 DTS DVD aldım. Görüntü ORA DVD ye göre farkedilecek kadar canlı ve net. VESTEL, görüntüyü olduğundan daha net göstermesi için DVD lerinde özel bir chip kullanıyor. Haberiniz olsun.

bu ucuz dvd playerlar tüm vcd we dvdleri oynatabiliyor mu? özellikle kopya dvdleri?
    Ucuzları her kopya CD yi oynatmıyor. Ama bahsettiğim VESTEL modeli her kopya DVD yi oynatıyor. Maaşallah diyim bari:))

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.